1. Home>
  2. Inspiroidu>
  3. Palkkahallinto>
Seitsemän syytä siirtää palkkahallinto pilvipalveluun

Seitsemän syytä siirtää palkkahallinto pilvipalveluun

Palkkahallinnon ohjelmistoja hankitaan jo useammin palveluna kuin perinteisenä lisenssinä. Miksi?

1. Uusin teknologia aina käytössä

Yksi keskeisimmistä syistä SaaS-palveluiden käyttöön on teknologisen kehityksen nopeus. Kun asiakkaalla on pilvipohjainen SaaS-ratkaisu käytössään, koneelta ei koskaan löydy ”vanhaa teknologiaa”. Samalla siirrytään yhä vahvemmin malliin, jossa kehitystyön tulokset – kuten uudet toiminnallisuudet ja parannukset – saadaan nopeasti tuotantoympäristöön. Näin ohjelmistojen uusimmat ominaisuudet ovat automaattisesti kunkin asiakkaan käytössä heti niiden julkaisuhetkenä.

2. Enemmän automaatiota, vähemmän virheitä

Pilvipalvelut mahdollistavat myös automaation ja tekoälyn hyödyntämisen yhä laajemmin. Palkkahallinnossa automatisoitavia asioita voivat olla esimerkiksi monet usein toistuvat tai paljon aikaa vaativat tehtävät. Kukapa ei haluaisi vähentää manuaalista työtä ja virheiden mahdollisuutta, poistaa prosesseista aikasyöppöjä ja keskittyä itse oleelliseen?

3. Palvelut käytössä missä ja milloin tahansa

Pilvipalvelun myötä palkkahallinnon työkalut ovat käytössä ajasta ja paikasta riippumatta. Myös tuen saanti on taattu – SD Worx on tavoitettavissa välittömästi avun tarpeen ilmetessä.  

4. Parempi tietoturva

Pilvipalveluiden tehdessä tuloaan moni epäili niiden tietoturvan pitävyyttä. Tänä päivänä epäilijät ovat vaienneet. Tietoturva on SD Worxille vahva kilpailuetu sekä asia, josta yhtiö saa jatkuvaa kiitosta. Satojen asiakkaidemme palkat lasketaan yksityisessä pilvessä, joka on täysin SD Worxin kontrollissa. Pilvipalveluidemme käyttö vähentää asiakkailtamme myös GDPR-säädöksiin liittyvää taakkaa, sillä SD Worx huolehtii sensitiivisen tiedon asianmukaisesta säilyttämisestä ja käsittelystä.

Tietoturva on meille paitsi ehdoton prioriteetti myös jatkuvan kehityksen kohde. Sen osoittaa myös SD Worxin pilvipalveluille myönnetty ISO 27001 -sertifikaatti, joka kertoo tietoturvan hallintajärjestelmän kyvykkyydestä, valmiuksista ja riskienhallintakyvystä.

5. Nopea ja helppo käyttöönotto

Palkkaratkaisun siirto pilveen tapahtuu rutinoidusti SD Worxin johdolla. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia teknisistä kysymyksistä. SD Worx hoitaa asian vuosien kokemuksella.

6. Skaalautuvuus

SD Worxin pilvipohjaiset palkkahallinnon ratkaisut skaalautuvat tarpeen mukaan esimerkiksi tilanteissa, joissa henkilöstön määrä kasvaa nopeasti fuusion myötä.

7. Kustannustehokkuus

Pilvipalveluun siirtymisen myötä järjestelmän käyttökustannukset muuttuvat täysin läpinäkyviksi. Omakoneympäristössä kustannusten ennakointi ei ole yhtä helppoa, sillä järjestelmän ylläpitoon, kehitystarpeisiin sekä henkilöstön kompetenssien varmistamiseen liittyviä kuluja on haastavampaa seurata ja ennakoida.

    Liity postituslistallemme

    Kyllä kiitos, haluan uusimmat palkka- ja henkilöstöhallinnon uutiset sekä muut mielenkiintoiset sisällöt suoraan sähköpostiini.