1. Home>
Nainen työskentelee tietokoneella
Blogit

Miten kestävyysraportointidirektiivi (CSRD) vaikuttaa HR:n? 5 vinkkiä direktiiviin valmistautumiseen

Monet pohtivat sitä, mikä CSRD edes on ja miten se vaikuttaa heidän organisaatioonsa. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi yleiset kysymykset uudesta direktiivistä ja annamme viisi vinkkiä siihen, miten voit työskennellä EU:n uusien kestävän kehityksen raportointia koskevien vaatimusten täyttämiseksi.

15.4.2024
Nainen istuu läppäri sylissään ja katsoo puhelinta käsissään
Blogit

Kaipaatko lisää tehokkuutta ja tarkkuutta? On aika hyödyntää automaatiota HR:ssä ja palkanlaskennassa

Minkä vuoksi yrityksen tulisi automatisoida HR- ja palkkaprosessinsa? Mitä hyötyä sillä voidaan saavuttaa? Tässä blogissa esittelemme kuusi merkittävintä syytä, joiden vuoksi minkä tahansa organisaation kannattaisi ottaa automaatio käyttöönsä henkilöstöhallinnon ja palkkapalveluiden alueella.

10.4.2024
Webinaari: AI and HR - between hope and hype 10.4.2024
Webinaaritallenteet

Webinaaritallenne: AI and HR - between hope and hype

Vaikka tekoäly on yleistymässä työelämässä hurjaa vauhtia, monilta puuttuu kuitenkin perusteellinen ymmärrys sen vaikutuksista henkilöstöhallintoon. Webinaarissamme käsittelemme monia erilaisia oletuksia siitä, miten tekoäly vaikuttaa HR-alaan. Webinaari on englanniksi.

10.4.2024
no-alt
Blogit

Miten generatiivinen tekoäly vaikuttaa työntekijäkokemukseen?

Mitä tekoäly tarkoittaa henkilöstöhallinnolle? Esittelemme viisi uutta käyttötapausta, jotka osoittavat, mitä generatiivinen tekoäly voi - ja mitä se ei voi - tehdä HR:n ja työntekijöiden hyväksi.

3.4.2024
Nainen katsoo puhelinta ja vetää perässään matkalaukkua
Blogit

Tasapuolista lomailua työyhteisössä

Vuosi vuodelta työnantajat kiinnittävät enemmän huomiota työyhteisön hyvinvointiin, sen tukemiseen sekä siihen, että ennaltaehkäistään kuormittavia tekijöitä työarjessa. Konkreettiset, arjen tukitoimet ovat kullanarvoisia, mutta niillä ei poisteta loman tärkeyttä. Miksi tasapuolinen oikeus lomaan olisi yhtä tärkeä asia varmistaa työyhteisössä, kuin muutkin työhyvinvointiteemat? 

2.4.2024
Mies kävelee alaspäin piirrettyjä portaita pitkin
Blogit

Miten kestävyysraportointidirektiivi (CSRD) etenee? 4 eri vaihetta

EU:n uudet kestävän kehityksen raportointivaatimukset, jotka perustuvat kestävyysraportointidirektiiviin (CSRD), vaikuttavat tuhansiin organisaatioihin Euroopassa. Direktiivin soveltamisalan piiriin tippuu yhä useampia ja useampia yrityksiä tulevina vuosina. 

26.3.2024
Jakkuun pukeutunut nainen istuu puhelin kädessään ja tietokone edessään
Blogit

Miljoonavirheistä automaatioon – näin palkanlaskenta on muuttunut 25 vuoden aikana

Palkanlaskennan maailma on kokenut valtavan muutoksen viime vuosikymmenten aikana, kertoo Hanna Forsman, SD Worxin Head of Sales. Ala on siirtynyt manuaalisesta työstä ja kasvokkaisista asiakastapaamisista kohti automatisoituja, teknologisia prosesseja. 

25.3.2024
no-alt
Blogit

4 keinoa kehittää osaamisstrategiaa HR-teknologian avulla

Uusimmat HR-teknologiat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia kehittää rekrytointia ja osaamisen johtamista. Blogissa jaamme neljä eri keinoa siihen, miten osaamisstrategiaa voi parantaa HR-teknologian avulla.

20.3.2024
Kiharatukkainen nainen katsoo suurennuslasin läpi
Blogit

5 keinoa lisätä avoimuutta osaamisen johtamisessa

Avoimuus on ratkaisevan tärkeää hyvän työntekijäkokemuksen luomiseksi. Voi olla kuitenkin vaikea tietää, mistä aloittaa avoimuuden lisääminen organisaatiossa. Koostimme blogiin viisi keinoa, joilla voit tehdä osaamisen johtamisesta avoimempaa jo tänään.

11.3.2024