1. Home>
Mies ja kaksi naista kahvitauolla toimistolla pienen pöydän ympärillä.

Arjen balanssin saavuttamisessa vähemmän on enemmän

HR
SD Worxin Senior Researcher Jan Laurijssen puhumassa yleisölle.Miten rakentaa kestävä ura muuttuvassa työmaailmassa?HR
Mukillinen kahvia, jossa kerma muodostaa sydämen.Välittäminen on keskeinen osa ulkoistettua palveluaPalkkahallinto
Vihreitä lehtipuita kohoaa kohti taivasta.Ympäristöarvot ohjaavat SD Worxin toimintaa PohjoismaissaLaatu & Ympäristö
SD Worxin uutiskirjeTilaa uutiskirjeemme, niin saat henkilöstö- ja palkkahallinnon ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita sähköpostiisi kerran kuussa. Lisäksi saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme ja webinaareihimme.Tilaa uutiskirje
Henkilö näpyttelee pöydällä olevaa tietokonetta
Blogit

Mitkä ovat tekoälyn vaikutukset HR-alaan? 5 suurinta trendiä

Miten HR-asiantuntijat voivat sopeutua ja menestyä roolissaan tekoälyvallankumouksen aikana? SD Worxin HR-evankelista ja tutkija Jan Laurijssen kertoi hiljattain ajatuksiaan aiheesta Italiassa järjestetyssä tapahtumassa. Hän jakoi puheessaan "Between Hope and Hype" tietoa tekoälyn kasvavasta roolista työpaikoilla. Koostimme tähän blogiin viisi keskeistä nostoa puheesta.

1.3.2024
Ryhmä iloisia ihmisiä heittää ylävitoset ikkunan edessä
Blogit

Laajentaminen palkkapalvelusta HR-palveluun – mitä lisäarvoa tämä tuo yritykselle?

Useampi organisaatio ulkoistaa palkkapalvelunsa, mutta samalta palveluntarjoajalta on mahdollista saada myös muita HR-palveluita. Näitä voivat olla esimerkiksi erilaiset palkkapalveluprosessin osat kuten asiakkaan HR-tietojärjestelmien ylläpitäminen.

26.2.2024
Silmälasipäinen nainen katsoo kameraan hymyillen ja pitää kirjaa kädessään
Webinaarit

Tax & Legal -verkkokoulutus: Palkka-avoimuusdirektiivin vaikutukset yrityksissä

Tule mukaan Tax & Legal -verkkokoulutuksiin!

Koulutukset tarjoavat tilaisuuden syventyä henkilöstö- ja palkkahallinnon ajankohtaisiin aiheisiin. Koulutuksissa täydennät osaamistasi ja opit uutta työoikeuden asiantuntijan opastuksella. Koulutukset on räätälöity henkilöstöhallinnon eri osa-alueiden ammattilaisille – sekä esihenkilöille että johdolle.

Maaliskuun verkkokoulutus: Palkka-avoimuusdirektiivin vaikutukset yrityksissä

Palkka-avoimuusdirektiiviä käsittelevä verkkokoulutus järjestetään keskiviikkona 20. maaliskuuta klo 13.00-14.00.

20.3.2024
Nainen istuu työpöydän ääressä ja katsoo tietokonetta
Blogit

Palkka-avoimuusdirektiivi ja sen tulevat vaikutukset yrityksissä

Palkka-avoimuus on herättänyt huomiota huomattavan paljon, eikä vähiten siksi, että sen ympärillä pyörii myös paljon tietoa, joka ei pidä paikkaansa. Halusimmekin SD Worxilla pureutua tarkemmin siihen, mitä tietoa palkka-avoimuudesta tällä hetkellä liikkuu, ja taklata yleisimmät väärinkäsitykset.

16.2.2024
Kädet vaihtavat seteleitä keskenään
Blogit

Palkka-avoimuusdirektiivi: Näin se vaikuttaa palkkahallintoon ja rekrytointiin

Viime vuonna Euroopan parlamentti hyväksyi palkka-avoimuusdirektiivin, jonka tavoite on vahvistaa naisten ja miesten samapalkkaisuuden periaatetta parantamalla palkkauksen läpinäkyvyyttä. Direktiivin mukaan yritysten eri työntekijäryhmien palkkojen vertailuun käytetyistä raporteista ei saisi löytyä selittämättömiä eroja, jotka eivät perustu esimerkiksi koulutukseen tai pätevyyteen.

9.2.2024
Webinar Jan Laurijssen
Webinaarit

AI and HR - between hope and hype

Vaikka tekoäly on yleistymässä työelämässä hurjaa vauhtia, monilta puuttuu kuitenkin perusteellinen ymmärrys sen vaikutuksista HR:n. 10.4. järjestettävässä webinaarissamme käsittelemme monia erilaisia oletuksia siitä, miten tekoäly vaikuttaa HR-alaan. Webinaari pidetään englanniksi.

10.4.2024
Interna talanger
Blogit

6 vinkkiä osaamisen ekosysteemin luomiseen

Osaamisen ekosysteemin luominen saattaa kuulostaa aluksi kunnianhimoiselta tavoitteelta, ehkä jopa suurelta haasteeltakin. Olemme koostaneet SD Worxin asiantuntijoilta yhteensä 6 vinkkiä, joiden avulla voit aloittaa sellaisen osaamisen ekosysteemin luomisen, joka auttaa yritystäsi menestymään.

30.1.2024
Neljä henkilöä istuu työpöydän ääressä ja kiistelee
Blogit

Työsuhteen haastavat tilanteet ja niissä toimiminen

Jokaisella työpaikalla törmätään aika ajoin myös työsuhteen haastavimpiin tilanteisiin. Kyse voi olla henkilökemiasta, joka aiheuttaa yhteentörmäyksiä työyhteisön jäsenten kesken, epäselvistä odotuksista esimerkiksi työssä suoriutumista kohtaan. Koska työelämä ei ole aina ruusuilla tanssimista, työnantajalla on tärkeää olla prosessi sekä ohjeet myös haastavimpiin tilanteisiin, ja niihin puuttumiseen.

29.1.2024
Year 2024
Blogit

Palkkahallinnon pelikenttä muuttuu: tässä vuoden 2024 keskeiset uudistukset

Vuodenvaihde toi palkkahallintoon muutoksia, jotka vaikuttavat yritysten ja organisaatioiden päivittäiseen toimintaan. Tämä artikkeli tarjoaa katsauksen ajankohtaisiin asioihin, jotka henkilöstö- ja palkkahallinnon ammattilaisten on syytä ottaa huomioon vuoden 2024 alussa.

15.1.2024