1. Home>

Tukipalvelu

Me tukipalvelussa odotamme innolla, että voimme jakaa tietomme ja kokemuksemme kanssasi. Käsittelemme kaikenlaisia kysymyksiä, kuten sovellusten tehokkainta käyttöä sekä palkanlaskentaa koskevia kysymyksiä – niiden yritysten osalta, jotka ovat valinneet tämän tukimallin. Jos haluat lisätietoja siitä, minkä ratkaisun yrityksesi on valinnut, ota yhteyttä yrityksesi HR-osastoon tai palkanlaskennan yhteyshenkilöön.

Man laptop

Tukipalvelu yrityksille

Tukipalvelumme on tavoitettavissa SD Worxin asiakassivujen kautta tai puhelimitse riippuen yrityksesi valitsemasta ratkaisusta. Jos sinulla on käyttäjätunnukset, kirjaudu sisään asiakassivuille klikkaamalla alla olevaa painiketta ja syötä sähköpostiosoitteesi käyttäjätunnus-kenttään sekä salasanasi.

Asiakassivuillamme voit olla yhteydessä tukipalveluumme ja lähettää meille palvelupyyntöjä sekä tilata konsultointiapua tai lukea hyödyllisiä artikkeleita.

    Siirry asiakassivuille

    Tukipalvelu työntekijöille

    Jos sinulla on kysyttävää palkkalaskelmastasi, työaikaraportoinnista tai vastaavasta, löydät yrityksesi HR-/palkkaosaston yhteystiedot palkkalaskelmasta.