1. Home>

Uutiset ja media

Pysy ajan tasalla - lue SD Worxin uutiset ja tiedotteet.

Payroll Profociency Index

Joka toisen suomalaisyrityksen mielestä sosiaaliturvajärjestelmä vaikeuttaa palkanlaskentaa

Yli puolet suomalaisyrityksistä on sillä kannalla, että sosiaaliturvajärjestelmä aiheuttaa palkanlaskentaan haasteita. Palkkojen laskemista vaikeuttavat myös verojärjestelmä, sosiaaliturva- ja työlainsäädännön nopea muuttuminen, työlainsäädäntöön liittyvät poikkeussäännöt sekä palkan osatekijöitä koskevien sääntöjen monimutkaisuus. 

Digital increasing bar graph with businessman hand overlay

SD Worx jatkaa kasvustrategiaa ja raportoi hyvistä tuloksista vuonna 2022

Euroopan johtava henkilöstöratkaisujen tarjoaja SD Worx saavutti 962,1 miljoonan euron konsolidoidun liikevaihdon vuonna 2022, mikä merkitsee +12,1 prosentin kasvua vuoteen 2021 verrattuna (858,1 miljoonaa euroa). Normalisoitu käyttökate kasvoi 136,7 miljoonaan euroon eli 18,3 % enemmän kuin vuonna 2021 (115,6 miljoonaa euroa). Nettotulos nousi 81 miljoonaan euroon, mikä on 73,1 % enemmän kuin vuonna 2021 (46,8 miljoonaa euroa).

Team Rynkebyn pyöräilijät ajamassa maantiellä.

SD Worx mukana tukemassa Team Rynkebytä

SD Worx sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 7.–15. heinäkuuta 2023. Kerätyt varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi.

Happy business woman having online video call

Enemmistö suomalaisista haluaa työpaikkaan, jossa on joustavat työajat

Lähes kuusi kymmenestä suomalaisesta tekee päätöksen työpaikastaan sen mukaan, millaiset työajat yrityksessä on ja tarjoaako yritys mahdollisuutta joustavaan työaikaan. Asia on vielä tärkeämpi suomalaisille kuin muille eurooppalaisille.

HR Trends 2023

Työvoimapula ja kilpailu huippuosaajista kiihtyvät vuonna 2023

Jokaisen rekrytoivan yrityksen on syytä panostaa työnantajakuvaansa, sillä kilpailu parhaista osaajista kiihtyy edelleen vuonna 2023. Valta työmarkkinoilla on siirtynyt työnantajilta osaajille, ja työntekijät edellyttävät nyt yksilöllistä kohtelua, arvioi SD Worx, Euroopan johtava henkilöstö- ja palkkapalvelujen tarjoaja.