1. Home>

Uutiset ja tiedotteet

Pysy ajan tasalla - lue SD Worxin uutiset ja tiedotteet.

Magnus Engman

Suomen SD Worxin maajohtaja vaihtuu

Suomen SD Worxin maajohtaja Hanna Mattinen jättää tehtävänsä 30.9.2023. Mattinen on toiminut tehtävässä syksystä 2022 lähtien vastattuaan aiemmin yrityksen ulkoistusliiketoiminnasta kuuden vuoden ajan. Suomen SD Worxin maajohtajan tehtävää hoitaa toistaiseksi Ruotsin SD Worxin toimitusjohtaja Magnus Engman, joka vastaa SD Worxin Pohjoismaiden markkinasta.

Useimmissa suomalaisyrityksissä henkilöstöhallinto taistelee sekavien järjestelmien kanssa

Suomalaisista yrityksistä vain 28 prosenttia on integroinut henkilöstöhallinnon käyttämiä sovelluksia ja järjestelmiä, kertoo kansainvälinen tutkimus. Tämä voi selittää sitä, miksi neljä työntekijää kymmenestä kertoi tutkimuksessa, ettei pysy perillä kaikista saatavilla olevista sovelluksista. Tutkimus paljastaa, että suomalaisyrityksillä on vielä paljon töitä digitalisoinnissa.

CVC

SD Worx toivottaa tervetulleeksi johtavan sijoitusten hallinnoijan CVC:n vauhdittamaan kasvua Euroopassa

SD Worx, Euroopan johtava henkilöstö- ja palkkaratkaisujen tarjoaja, on iloinen voidessaan toivottaa CVC Strategic Opportunities II:n tervetulleeksi uudeksi kumppaniksi ja vähemmistöosakkaaksi. WorxInvest, SD Worxin nykyinen osakkeenomistaja, säilyy enemmistöosakkaana ja omistaa 77,5 prosenttia SD Worxista. Kaupasta syntyvä lisäpääoma sijoitetaan nopeuttamaan SD Worxin Euroopan kasvusuunnitelmien toteuttamista. 

vczy

Joka kymmenes suomalainen ei huolisi rajattomasti lomaa

Lähes joka toinen suomalainen työntekijä olisi kiinnostunut pitämään rajoittamattoman määrän vuosilomaa, mutta reilu kymmenesosa ei olisi sellaisesta ollenkaan kiinnostunut. Rajattomasta lomailusta haaveilee Suomessa hieman harvempi työntekijä kuin muualla Euroopassa. Tiedot selviävät laajasta kansainvälisestä kyselytutkimuksesta.

woman sitting infront of laptop

Joka kolmas suomalainen työntekijä ei pysy digitalisaation perässä

Digitalisaatio ei ole itsestäänselvyys suomalaisille työntekijöille. Tuoreen kansainvälisen tutkimuksen mukaan lähes 40 prosenttia kaikenikäisistä suomalaisista työntekijöistä kamppailee pysyäkseen digitalisaation tahdissa mukana. Suomalaiset pärjäävät tässä huonommin kuin muut eurooppalaiset.

Euros reward

Yli 40 prosenttia suomalaisista puhuu jo avoimesti palkastaan

Useampi kuin neljä kymmenestä suomalaisesta työntekijästä ja yhtä moni suomalaisyritys ei näe palkka-avoimuutta ongelmana, kertoo tuore kansainvälinen kyselytutkimus. Yhtä moni työntekijä myös tietää lähimmän työkaverinsa palkan. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien luontoisetujen käyttö on Suomessa yleisempää kuin missään muualla Euroopassa.

Payroll Profociency Index

Joka toisen suomalaisyrityksen mielestä sosiaaliturvajärjestelmä vaikeuttaa palkanlaskentaa

Yli puolet suomalaisyrityksistä on sillä kannalla, että sosiaaliturvajärjestelmä aiheuttaa palkanlaskentaan haasteita. Palkkojen laskemista vaikeuttavat myös verojärjestelmä, sosiaaliturva- ja työlainsäädännön nopea muuttuminen, työlainsäädäntöön liittyvät poikkeussäännöt sekä palkan osatekijöitä koskevien sääntöjen monimutkaisuus. 

Digital increasing bar graph with businessman hand overlay

SD Worx jatkaa kasvustrategiaa ja raportoi hyvistä tuloksista vuonna 2022

Euroopan johtava henkilöstöratkaisujen tarjoaja SD Worx saavutti 962,1 miljoonan euron konsolidoidun liikevaihdon vuonna 2022, mikä merkitsee +12,1 prosentin kasvua vuoteen 2021 verrattuna (858,1 miljoonaa euroa). Normalisoitu käyttökate kasvoi 136,7 miljoonaan euroon eli 18,3 % enemmän kuin vuonna 2021 (115,6 miljoonaa euroa). Nettotulos nousi 81 miljoonaan euroon, mikä on 73,1 % enemmän kuin vuonna 2021 (46,8 miljoonaa euroa).

Team Rynkebyn pyöräilijät ajamassa maantiellä.

SD Worx mukana tukemassa Team Rynkebytä

SD Worx sponsoroi Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, joka pyöräilee Pariisiin 7.–15. heinäkuuta 2023. Kerätyt varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi.