1. Home>

Uutiset ja tiedotteet

Pysy ajan tasalla - lue SD Worxin uutiset ja tiedotteet.

PR_TribePerkAcquisition_1200x800

SD Worx ostaa pilvipohjaisen palkanlaskennan startup-yrityksen TribePerkin ja laajentuu Puolan pk-markkinaan

SD Worx, johtava eurooppalainen HR- ja palkkaratkaisujen tarjoaja, on ostanut puolalaisen HR-teknologiayrityksen TribePerkin. Tämä nopeasti kasvava HR-teknologiayritys tarjoaa integroidun valikoiman HR-pilviratkaisuja − mukaan lukien palkanlaskennan, coreHR:n sekä työajanhallinnan − puolalaisille pk-yrityksille. Yritysoston myötä SD Worx laajentaa tarjoamansa puolalaisille pk-yrityksille ja vahvistaa asemaansa Puolan markkinoilla, joilla se jo palvelee mid-market -kokoisia yrityksiä ja on SAP & SuccessFactors -ratkaisujen paikallinen markkinajohtaja.

Vaaleahiuksinen nainen seisoo sinistä taustaa vasten ja hänen kasvoillaan on keltaisilla kirjaimilla koodia

Tekoäly huolestuttaa suomalaisia työntekijöitä mutta on lisännyt tuottavuutta – joka neljäs suomalaisyritys on investoinut tekoälyn käyttöön

Tekoäly on otettu laajasti käyttöön suomalaisyrityksissä mutta sen käyttäminen huolestuttaa työntekijöitä. Joka neljäs suomalaisyritys on investoinut tekoälyyn. Joka kuudes suomalainen työntekijä on huolissaan, että tekoäly vie heidän työnsä, kertoo SD Worxin teettämä laaja, kansainvälinen kyselytutkimus.

PR29424_1200x800

SD Worx on saanut Romanian palkka- ja hr-ratkaisujen markkinajohtajan yrityskaupan onnistuneesti päätökseen

SD Worx, johtava eurooppalainen henkilöstö- ja palkanlaskentaratkaisujen tarjoaja, on saanut Romanian palkka- ja hr-ratkaisujen markkinajohtajan Romanian Software S.R.L:n yritysoston onnistuneesti päätökseen. 

Naisten pyöräilyjoukkue SD Worx-Protime

SD Worx ja Protime jatkavat sopimusta pyöräilytiimin kanssa vuoteen 2028 asti

Eurooppalainen henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisujen tarjoaja SD Worx sekä työajanseurannan ja työvuorosuunnittelun Euroopan markkinajohtaja Protime ovat allekirjoittaneet sopimuksensa Team SD Worx-Protime -joukkueen kanssa ja jatkavat tiimin pääsponsoreina vuoteen 2028 saakka.

Lyhyttukkainen nainen istuu työpöydän ääressä ja hieroo päätänsä

Suomalaisten työmotivaatio on Länsi-Euroopan heikoimmalla tasolla, vaikka olemme maailman onnellisin kansa

Tuoreen eurooppalaisen kyselyn mukaan suomalaiset ovat muihin eurooppalaisiin verrattuna tyytymättömiä työhönsä. Suomalaisten motivaatio ja intohimo ovat Euroopan heikoimmasta päästä: ainoastaan Serbiassa työntekijät ovat vähemmän motivoituneita työhönsä. Tämä siitä huolimatta, että Suomi on seitsemättä vuotta peräkkäin valittu maailman onnellisimmaksi kansaksi.

SD Worx Buddyn kanssa Petteri Hannula ja Maija Heiniö

HR-järjestelmän puute on yleinen riski pk-yrityksille – uusi kokonaisvaltainen SD Worx Buddy on ratkaisemassa haastetta

Melkein puolella suomalaisista pk-yrityksistä ei ole käytössä HR-järjestelmää, mikä voi olla epätehokasta ja turvatonta. Uusi kokonaisvaltainen SD Worx Buddy on ratkaisemassa haastetta.

Mies katsoo tietokonetta, jonka ruudulla näkyy palkkakaavio

Joka kuudes suomalaisyritys on ulkoistanut palkkahallintonsa – luku on yli puolet suurempi kuin muualla Euroopassa

Suomalaiset ulkoistavat palkkahallintonsa useammin kuin muut eurooppalaiset yritykset, kertoo SD Worxin teettämä tuore eurooppalainen tutkimus. Organisaatioiden oman palkkahallinnon suurimmat haasteet liittyvät palkkahallinnon nopeuteen, tehokkuuteen ja kustannusten hallintaan.
 
SheepBlue

SD Worxin tytäryhtiö Protime hankkii tekoälyteknologiaa ja laajentaa työvuorosuunnittelun kyvykkyyksiä

Protime, belgialainen työajanhallintaratkaisujen markkinajohtaja, on ostanut tekoälyyn perustuvan työvuorosuunnitteluun tarkoitetun Sheepblue-ohjelmiston. Ohjelmiston on kehittänyt samanniminen vuonna 2018 perustettu startup-yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Wienissä Itävallassa. Ohjelmisto on erikoistunut työvuoropohjaisiin toimialoihin kuten valmistavaan teollisuuteen ja logistiikkaan, jotka vaativat tarkkaa työvuorosuunnittelua.

PR2722024_1200x800

SD Worxin liikevaihto ylitti 1 miljardin euron rajan vuonna 2023

SD Worx, Euroopan johtava henkilöstöratkaisujen tarjoaja, saavutti viime vuonna 1,058 miljardin euron konsolidoidun liikevaihdon, mikä merkitsee 10 prosentin kasvua vuoteen 2022 verrattuna (962,1 miljoonaa euroa).