1. Home>

Uutiset ja media

Pysy ajan tasalla - lue SD Worxin uutiset ja tiedotteet.

Two women discussing with laptop and paper.

SD Worx laajentaa HR-palveluvalikoimaansa

SD Worx on jo pitkään tarjonnut asiakkailleen apua operatiivisiin HR-tehtäviin, kuten työntekijätietojen hallinnointiin HR-järjestelmissä, erilaisiin tarkistuksiin ja palkkayhteyshenkilön vastuisiin. Nyt palveluvalikoimaamme on lisätty myös strategisen henkilöstöhallinnon tehtävät sekä työsuhdejuridista neuvontaa.

Snowy winter scenery with power line.

SD Worx varautuu sähkökatkoihin

SD Worx on varautunut talven mahdollisiin sähkökatkoihin hyvissä ajoin turvatakseen sovellusten ja palveluiden toiminnan. Myös sovellusten käyttäjät voivat varmistaa työnsä jatkuvuuden noudattamalla muutamia ohjeita.

Comprehensive analytics

Kysely: Ruotsalaisyritykset keräävät Suomea enemmän dataa henkilöstöstä

Jo kuusi kymmenestä eurooppalaisesta yrityksestä analysoi säännöllisesti eri järjestelmien tuottamaa henkilöstöä koskevaa dataa. Tuoreen kansainvälisen tutkimuksen mukaan Ruotsi on yksi edelläkävijöistä HR-datan keräämisessä, mutta Suomessa tietoja hyödynnetään Ruotsia useammin liiketoimintaa koskevissa päätöksissä.

Integrho

SD Worx acquires Integrho and reinforces its presence in Spain

The leading European HR solutions provider SD Worx has acquired Integrho, a supplier of payroll software for the local Spanish market, headquartered in Barcelona. With this acquisition, SD Worx further strengthens its business in Spain, where it sees a lot of growth potential. 

Intelligo Logo

SD Worx expands Irish footprint with acquisition of Intelligo

SD Worx, the leading European HR solutions Provider, has acquired Intelligo – an Ireland-based supplier of HR and Payroll Software and Outsourcing Services – to further expand its presence in the Irish market and to strengthen its portfolio of own payroll and HR software. 

Two men looking at laptop screen.

SD Worx Suomi osallistui valtakunnalliseen TIETO22-harjoitukseen

TIETO-harjoitus on Suomen suurin yritysten ja viranomaisten yhteystoimintaharjoitus, jossa harjoitellaan toimintaa suurissa kyberhäiriötilanteissa.

Petteri Hannula, SD Worx Finland

SD Worx vahvistaa palvelujaan pk-yrityksille

Suomen SD Worxiin on perustettu yksikkö, joka keskittyy palvelemaan ensisijaisesti pk-yrityksiä. Tuomme edistyksellisen HR- ja palkkahallinnon järjestelmän pienten ja keskisuurten yritysten ulottuville. Toiminnan laajeneminen ei vaikuta olemassa olevien asiakkaidemme palveluihin.

Nainen istuu kannettavan tietokoneen ääressä ja näyttää väsyneeltä.

Kysely: yli 60 % etätyöntekijöistä tekee töitä sairaana

Useampi kun kuusi kymmenestä eurooppalaisesta työntekijästä ei ilmoita sairastumisestaan, jos on etätöissä, paljastaa kansainvälinen kyselytutkimus. Enemmistö työntekijöistä uskoo, että etätyö lisää tuottavuutta myös silloin, kun työskennellään muiden kanssa. 

Ihmiset laittamassa kädet päällekkäin yhteistyön merkiksi.

SD Worx Groupin yritysrakenne muuttuu 1.10.2022 alkaen

SD Worx Enterprise Finland Oy, SD Worx BPO Finland Oy ja SD Worx Shared Services Finland Oy yhdistävät voimansa ja työmme jatkuu nimellä SD Worx Finland Oy.