1. Home>

Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut

Hyvin hoidettu henkilöstöhallinto tuo organisaatioille huomattavaa strategista arvoa. SD Worxin monipuoliset ja helposti skaalautuvat palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut varmistavat, että organisaatiollasi on kaikki potentiaali hyödynnettävissä. SD Worx on auttanut yksityisen ja julkisen sektorin toimijoita jo yli 75 vuoden ajan huolehtimaan henkilöstöstään. Etsitpä ratkaisua palkanlaskentaan, henkilöstöhallintoon tai osaamisen johtamiseen, tarjoamme organisaatiollesi tarvitsemasi tuen menestyäksesi tulevaisuuden markkinoilla. 

Varaa tapaaminen
Kvinna telefon
Kvinna dator

HR-järjestelmä

Optimoi ja tehosta HR-toimintoja

HR-ratkaisumme helpottavat sekä työntekijöiden, esihenkilöiden että HR-asiantuntijoiden elämää. Älykkäät ja tehokkaat järjestelmämme varmistavat, että kaikki HR:n keskeiset prosessit sujuvat luotettavasti ja tehokkaasti. Kokonaisvaltainen HR-järjestelmämme säästää aikaa, resursseja ja energiaa, ja varmistaa, että HR-asiantuntijat käyttävät aikansa siihen tärkeimpään - henkilöstön tukemiseen. 

  Lue lisää HR-järjestelmästämme
  Glad kvinna

  Palkkahallinto

  Virheetöntä ja oikea-aikaista palkanlaskentaa

  Virheettömästi ja oikea-aikaisesti toteutettu palkanlaskenta kuuluu organisaatioiden tärkeimpiin toimintoihin ja on yksi merkittävimmistä työntekijäkokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Pilvipohjaisen teknologiamme ja ulkoistettujen palkkapalveluiden avulla voit virtaviivaistaa palkanlaskentaprosesseja ja varmistaa laadukkaan palkanlaskennan. 

   Lue lisää palkkahallinnosta
   Man ipad

   Workforce Management

   Tavoitteena osaava ja tuottava henkilöstö

   Oikeat henkilöt oikeissa tehtävissä on ratkaisevan tärkeää organisaation kehityksen ja menestyksen kannalta. Henkilöstösuunnittelun ja työvoimanhallinnan ratkaisumme auttaa sinua optimoimaan organisaatiosi resurssejasi. Työajanhallintaan, työvuorosuunnitteluun ja työvoimakustannusten ennustamiseen kehitettyjen työkalujen avulla voit mukauttaa organisaatiosi toimintaa lyhyen ja pitkän aikavälin strategioiden mukaisesti. 

    Lue lisää Workforce Managementista
    Intervju man

    Talent Management ja rekrytointi

    Varmista organisaatiosi osaaminen

    Onnistu rekrytoinnissa ja varmista työntekijöiden taidot ja osaaminen, ja auta heitä kehittymään koko työsuhteen elinkaaren ajan. Ratkaisumme avulla osaamisen johtaminen sekä tavoitteiden asetanta ja suorituskyvyn johtaminen on helppoa ja läpinäkyvää. Tarvitsetpa sitten HR-teknologiaa, konsultointia tai dataan perustuvaa ymmärrystä, me olemme tukenasi.

     Lue lisää Talent Managementista ja rekrytoinnista

     Yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

     Logo_telia.png 4.1.2023
     Logo_Inlook.png 4.1.2023
     Logo_arla.png 4.1.2023
     Sampo

     Varaa etätapaaminen asiantuntijamme kanssa

     Haluatko kuulla lisää siitä, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle HR- tai palkanlaskentajärjestelmien, ulkoistamisen tai muiden palvelujen avulla? Varaa 30 minuutin etätapaaminen asiantuntijamme kanssa. 

      Varaa Tapaaminen