1. Home>

Ratkaisumme

Kvinna telefon

Tehokkaalla henkilöstöhallinnolla on valtavasti strategista arvoa, ja räätälöityjen ja skaalautuvien ratkaisujemme avulla voit hyödyntää tätä arvoa. Me SD Worxilla olemme auttaneet kaikenkokoisia yrityksiä sekä julkista sektoria huolehtimaan työntekijöistään jo yli 75 vuoden ajan. Halusitpa sitten ratkaisuja palkanlaskentaan, henkilöstöhallintoon tai osaamisen johtamiseen, organisaatiosi saa meiltä tarvitsemansa tuen voidakseen kilpailla tulevaisuuden markkinoilla. 

Varaa tapaaminen
Kvinna telefon
Kvinna dator

HR-järjestelmä

Optimoi ja tehosta HR-toimintaasi

Keskeiset HR-ratkaisumme helpottavat sekä työntekijöiden että henkilöstöpäälliköiden elämää. Automaattisten ja mukautettavien palvelujen avulla varmistat, että keskeiset prosessit eivät jää huomaamatta, ja samalla säilytät täyden näkyvyyden organisaatioosi. Ensiluokkainen HR-ohjelmistomme tarjoaa sinulle mahdollisuuden säästää aikaa, resursseja ja energiaa ilman, että sinun tarvitsee luopua mistään kriittisestä hallinnasta. 

  Lue lisää HR-järjestelmästämme
  Glad kvinna

  Palkkahallinto

  Virheetöntä ja oikea-aikaista palkanlaskentaa

  Virheettömästi ja oikea-aikaisesti toteutettu palkanlaskenta kuuluu organisaatioiden tärkeimpiin toimintoihin ja on yksi merkittävimmistä työntekijäkokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Virheetön palkanlaskenta on edellytys tehokkaalle toiminnalle ja tyytyväiselle henkilöstölle. Pilvipohjaisen teknologiamme ja ulkoistettujen palkkapalveluiden avulla voit virtaviivaistaa palkanlaskentaprosesseja ja varmistaa palkanlaskennan hallinnan aina. Sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia aikaa vievistä ja riskialttiista palkanlaskennan prosesseista. 

   Lue lisää palkkahallinnosta
   Man ipad

   Workforce Management

   Tavoitteena alhaisemmat työvoimakustannukset ja korkeampi tuottavuus

   Oikean henkilön sijoittaminen oikeaan tehtävään voi olla ratkaisevan tärkeää yrityksesi kehityksen kannalta. Henkilöstösuunnittelun ja työvoimanhallinnan ratkaisumme auttaa sinua optimoimaan henkilöstösi. Työajanhallintaan, työvuorosuunnitteluun ja työvoimakustannusten ennustamiseen kehitettyjen työkalujen avulla voit mukauttaa organisaatiosi toimintaa lyhyen ja pitkän aikavälin strategioiden mukaisesti. Jaamme mielellämme asiantuntemuksemme, jotta pääset alkuun. 

    Lue lisää Workforce Managementista
    Intervju man

    Talent Management ja rekrytointi

    Kohti kestävää työllistymistä

    Sinä ja työntekijäsi suuntaatte yhdessä kohti menestyksekästä tulevaisuutta. Selvitä työntekijöidesi vahvuudet ja taidot, ja auta heitä kehittymään koko työsuhteen elinkaaren ajan. Hyödynnä ratkaisujamme osaamisen johtamiseen, oppimiseen ja kehittämiseen, suorituskyvyn ja taitojen hallintaan sekä urasuunnitteluun määritelläksesi toiveet ja tavoitteet. Tarvitsetpa sitten HR-teknologiaa, konsultointia tai dataa, me olemme apunasi.

     Lue lisää Talent Managementista & rekrytoinnista

     Yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

     Logo_telia.png 4.1.2023
     Logo_Inlook.png 4.1.2023
     Logo_arla.png 4.1.2023
     Sampo

     Varaa etätapaaminen asiantuntijamme kanssa

     Haluatko kuulla lisää siitä, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle HR- tai palkanlaskentajärjestelmien, ulkoistamisen tai muiden palvelujen avulla? Varaa 30 minuutin etätapaaminen asiantuntijamme kanssa. 

      Varaa Tapaaminen