1. Home>

Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut

Hyvin hoidettu henkilöstöhallinto tuo organisaatioille huomattavaa strategista arvoa. SD Worxin monipuoliset ja helposti skaalautuvat palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut varmistavat, että organisaatiollasi on kaikki potentiaali hyödynnettävissä. SD Worx on auttanut yksityisen ja julkisen sektorin toimijoita jo yli 75 vuoden ajan huolehtimaan henkilöstöstään. Etsitpä ratkaisua palkanlaskentaan, henkilöstöhallintoon tai osaamisen johtamiseen, tarjoamme organisaatiollesi tarvitsemasi tuen menestyäksesi tulevaisuuden markkinoilla. 

Varaa tapaaminen
Kvinna telefon
Glad kvinna

Palkkahallinto

Virheetöntä ja oikea-aikaista palkanlaskentaa

Virheettömästi ja oikea-aikaisesti toteutettu palkanlaskenta kuuluu organisaatioiden tärkeimpiin toimintoihin ja on yksi merkittävimmistä työntekijäkokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Palkkaratkaisumme kattavat ulkoistetun palkkahallinnon, pilvipohjaisen SD Worx W -palkanlaskentajärjestelmän sekä kansainvälisen palkanlaskennan.

  Lue lisää
  Kvinna dator

  Henkilöstöhallinto

  Optimoi ja tehosta HR-toimintoja

  Henkilöstöhallinnon ratkaisumme helpottavat sekä työntekijöiden, esihenkilöiden että HR-asiantuntijoiden elämää. Tarjoamme monipuolisia HR-ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille HR-järjestelmistä HR-neuvontapalveluun tai työoikeusneuvontaan. Kokonaisvaltaisten palveluidemme ja järjestelmiemme avulla säästät aikaa, resursseja ja energiaa, jotta voit käyttää aikasi siihen tärkeimpään – henkilöstön tukemiseen.

   Lue lisää
   Man ipad

   Työajanhallinta ja työvuorosuunnittelu

   Tavoitteena osaava ja tuottava henkilöstö

   Oikeat henkilöt oikeissa tehtävissä on ratkaisevan tärkeää organisaation kehityksen ja menestyksen kannalta.  Älykkäiden työajanseurantaan ja työvuorosuunnitteluun tarkoitettujen järjestelmien avulla voit hallinnoida työvoimaa, maksimoida tuottavuutta ja säädellä kustannuksia reaaliaikaisesti – optimoiden liiketoimintasi.

    Lue lisää
    Intervju man

    Osaamisen johtaminen

    Varmista organisaatiosi osaaminen

    Onnistu rekrytoinnissa ja varmista työntekijöiden taidot ja osaaminen, ja auta heitä kehittymään koko työsuhteen elinkaaren ajan. Ratkaisumme avulla osaamisen johtaminen sekä tavoitteiden asetanta ja suorituskyvyn johtaminen on helppoa ja läpinäkyvää. Tarvitsetpa sitten HR-teknologiaa, konsultointia tai dataan perustuvaa ymmärrystä, me olemme tukenasi.

     Lue lisää
     Ryhmä ihmisiä istuu pöydän ääressä ja silmälasipäinen nainen nauraa

     Rekrytointi ja vuokrauspalvelut

     Autamme sinua tehostamaan ja hallitsemaan organisaatiosi rekrytointiprosesseja alan johtavan rekrytointialustan avulla. Saat meiltä myös lyhytaikaista sekä pitkäaikaistakin apua palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tehtäviin vuokrauspalvelumme kautta.

      Lue lisää

      Asiakkaamme luottavat meihin

      Logo_telia.png 4.1.2023
      Logo_Inlook.png 4.1.2023
      Logo_arla.png 4.1.2023

      Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

      Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
       

      Varaa tapaaminen
      Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa