1. Home>
 2. Tietoa meistä>

Ura SD Worxilla

Etsitkö tilaisuutta muuttaa HR:n ja palkkapalvelujen maailmaa? Tule mukaan tekemään tulevaisuuden työnantajuudesta yhdessä totta!

Organisaatiomme koostuu kehittäjistä, palkka-asiantuntijoista, projektipäälliköistä, käyttöönottoasiantuntijoista, HR- ja palkka-asiantuntijoista, CX-asiantuntijoista, ratkaisuarkkitehdeistä, teknisistä asiantuntijoista, konsulteista, esimiehistä ja työntekijöistä. Me työskentelemme SD Worxilla, koska haluamme kehittää ja toimittaa ratkaisuja, jotka tarjoavat asiakkaillemme sujuvampaa arkea. Meillä työskentelevät HR-alan parhaat asiantuntijat.

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme ja muuttamaan työelämää? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Katso avoimet työpaikat
Team
Kvinnor på kontor

Opi tuntemaan meidät

 • SD Worxilla palkkapalveluiden asiantuntijuuden pitkät perinteet yhdistyvät nykyaikaiseen ohjelmistokehittämiseen. Me tiedämme, mitä tulevaisuuden palkka- ja HR-palveluilta vaaditaan.
 • SD Worxilla me kaikki olemme avainasemassa parhaiden ratkaisujen löytämiseen. Meillä on tärkeä tehtävä, jota emme voi saavuttaa ilman työntekijöitämme.
 • Taitojemme syventäminen ja itsemme haastaminen on meille luonnollista. Kannustamme sisäiseen liikkuvuuteen ja tarjoamme etenemismahdollisuuksia organisaatiomme moniin eri alueisiin.
 • Vain erinomaisten ja sitoutuneiden työntekijöiden avulla luomme HR:n ja palkkapalveluiden tulevaisuuden.
  Lue lisää meistä
  Team

  Tule osaksi tiimiämme

  Etsitkö tilaisuutta muuttaa työskentelytapoja henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisujen avulla? Sitten haluamme sinut tiimiimme!

  Lähetä hakemuksesi jo tänään, odotamme innolla yhteydenottoasi.

   Katso avoimet työpaikat
   Kvinna kontor

   Tietoa meistä

   SD Worx on johtava eurooppalainen henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisujen tarjoaja. 75 vuoden kokemuksella olemme luoneet nykyaikaisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka auttavat monikansallisia yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa joka päivä. Toimimme tällä hetkellä yli 150 maassa, ja tulevaisuudessa vielä useammassa. Haluaisitko liittyä mukaan matkallemme?

    Lue lisää meistä
    jumping man

    SD Worxin työntekijät arvostavat luottamusta ja joustavuutta

    Kysyimme palkanlaskennan monipuolisissa tehtävissä työskenteleviltä kollegoiltamme SD Worxista työnantajana. Heidän mielestään SD Worx tarjoaa henkilöstölleen innostavan työilmapiirin, jossa arvot ovat esillä arjessa ja henkilöstön osaamiseen luotetaan. 

     Lue blogi