1. Home>

Tietoa meistä

Kvinna kontor

Organisaatiomme koostuu kehittäjistä, palkka-asiantuntijoista, projektipäälliköistä, käyttöönottoasiantuntijoista, HR- ja palkka-asiantuntijoista, CX-asiantuntijoista, ratkaisuarkkitehdeistä, teknisistä asiantuntijoista, konsulteista, esimiehistä ja työntekijöistä. Me työskentelemme SD Worxilla, koska haluamme kehittää ja toimittaa ratkaisuja, jotka tarjoavat asiakkaillemme sujuvampaa arkea. Meillä työskentelevät HR-alan parhaat asiantuntijat.

Varaa tapaaminen
Kvinna kontor
People iconMitä me teemme?

Olemme Euroopan johtava henkilöstö- ja palkkahallinnon kokonaisratkaisujen toimittaja keskisuurille ja suurille yrityksille.

icon sendStrategiamme

Hyödynnämme kaikki pilvi- ja mobiiliratkaisujen mahdollisuudet yksinkertaistaaksemme ja kehittääksemme henkilöstö- ja palkkahallintoa.

Fyverkerier ikonTavoitteemme

Pyrimme helpottamaan ja sujuvoittamaan henkilöstöhallinnon prosesseja sekä HR:lle, esimiehille että työntekijöille. Tämä vapauttaa aikaa, jonka työntekijät voivat käyttää oman työnsä tekemiseen.

Kvinna laptop

Meille tärkeintä ovat ihmiset, ei teknologia.

Kukaan ei innostu kuluhallinnasta tai kaipaa työaikaraportointia. Ymmärrämme sen. Yksinkertaistamalla prosesseja voimme kuitenkin vapauttaa arvokasta aikaa ja energiaa, jotta voit keskittyä siihen työhön, joka on sinulle ja yrityksellesi tärkeää.

Tarjoamme ratkaisuja ihmisille, jotka työskentelevät missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa alustalla. Toimittajana etumme on se, että kehitämme ratkaisumme itse. Tämä tarkoittaa, että asiakkaiden tarpeista on lyhyt matka ratkaisujen jatkokehitykseen.

  Aditro on nyt SD Worx

  SD Worxin menestyksen salaisuus

  SD Worxin menestyksen salaisuus

  maanantaina 20. joulukuuta 2021

  Tiesitkö, että SD Worxilla on yli 75 vuoden kokemus palkanlaskennasta ja henkilöstöhallinnosta? Kaikki alkoi vuonna 1945, kun toinen maailmansota päättyi. ”Noina sekasortoisina aikoina Belgian hallitus pyysi apua työnantajajärjestöiltä, jotka ojensivat auttavan kätensä. Näin syntyi SD Worx.” Nykyään SD Worx tukee yrityksiä yli 150 eri maassa 18 toimipaikan voimin. Mikä on yrityksen jatkuvan menestyksen salaisuus?

  Lue lisää
  SD worx + Aditro

  Tietoa yrityskaupasta – Aditro + SD Worx

  maanantaina 20. joulukuuta 2021

  Olemme iloisia saadessamme olla osa SD Worxia – Euroopan johtavaa palkanlaskenta- ja henkilöstöpalvelujen tarjoajaa, jolla on yli 5300 työntekijää 18 maassa ja asiakkaita yli 150 maassa ympäri maailmaa.

  Lue lisää
  People gathered around a computer

  Aditrosta tulee SD Worx – FAQ

  tiistaina 21. joulukuuta 2021

  Olemme edelleen me – tosin 75 vuoden lisäkokemuksella HR:stä ja palkanlaskennasta.

  Lue lisää
  Story

  Suomen SD Worxin arvot

  Sinä olet meille kaikkein tärkein asia. Siitä lähtien, kun aloitimme 75-vuotisen matkamme kohti innovaatioita sekä henkilöstö- ja palkkahallinnon tulevaisuutta, asiakkaamme ovat olleet pääpainopisteemme. SD Worxin ensisijainen tavoite on, että sinä, joka luotat meidän parantavan organisaatiotasi, saavutat haluamasi menestyksen. Arvomme ovat lupauksemme sinulle, asiakkaallemme.

   Henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmät – Ratkaisut, jotka tekevät sinun työstäsi helppoa

   document with coins

   Nykyaikainen ja luotettava palkkajärjestelmä

   → Palkkajärjestelmä SD Worx W
   Integration HR

   Tehosta organisaatiosi toimintaa älykkäällä HR-järjestelmällä

   → HR-järjestelmä SD Worx HR
   People icon

   Hallitse uusia, nykyisiä ja päättyneitä työsuhteita.

   → SD Worx People – HR Masterdata
   Gain de temps

   Tee työaikojen, poissaolojen ja lomapyyntöjen raportointi helpoksi.

   → Työajanseuranta
   Transparence et aperçu

   Anna henkilöstöosastollesi tehokas analyysityökalu.

   → SD Worx Analytics

   Yli 76 000 asiakasta ympäri maailmaa

   Idea icon
   Yli 75 vuoden kokemus

   Dokument ikon
   Yli 5 000 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa

   People icon
   Toimintaa yli 150 maassa

   Sampo

   Haluatko lisätietoja?

   Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme lisää siitä, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle käyttämällä tarjoamiamme HR- tai palkkajärjestelmiä, ulkoistamispalveluja tai muita palveluja.