1. Home>
 2. Tietoa meistä>

Yhteistyökumppanimme

SD Worx on useiden johtavien henkilöstö- ja palkanlaskentayritysten kumppani. Lisäksi luomme integraatioita useimpiin pohjoismaisilla markkinoilla saatavilla oleviin ERP- ja HRM-ratkaisuihin sekä muihin kolmansien osapuolten ratkaisuihin. Tämä tarkoittaa, että yhdessä voimme toimittaa sinulle ainutlaatuisen ja yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun.

Varaa tapaaminen
Kvinna telefon
workday

Workday – A Worldwide Payroll Partner

Workday Global Payroll Cloud Partnership -ohjelman jäsenenä autamme Workdayn pohjoismaisia asiakkaita palkanlaskennan prosesseissa. Kumppanuus tarjoaa palkanlaskentaan liittyvien tietojen turvallisen toimituksen, joka toimii tehokkaasti sekä työntekijöiden että maailmanlaajuisten HR- ja palkanlaskentatiimien avulla. SD Worx hoitaa palkanlaskennan selkeällä tarkastuskertomuksella poistamatta mahdollisuutta säilyttää henkilötietoja Workdayssä. Asiakkaana säästät aikaa sertifioidun ratkaisun ja saumattoman integraation ansiosta, jota päivitetään jatkuvasti alan johtavan HR-teknologian avulla.

  Lue lisää Workdaystä
  Teamtailor

  Teamtailor – Houkuttele ja rekrytoi parhaat osaajat

  Teamtailor auttaa henkilöstöpäälliköitä ja rekrytoijia tehostamaan ja optimoimaan rekrytointiprosessia. Teamtailor on yli 200 000 käyttäjänsä ansiosta markkinoiden johtava hakijanseurantajärjestelmä (ATS), joka on helppokäyttöinen sekä työnantajille että työnhakijoille. Teamtailorin ainutlaatuinen alusta tarjoaa kokonaisratkaisun työnantajan markkinointiin, ja on intuitiivinen työkalu osaajien hallintaan ja houkutteluun.

   Lue lisää Teamtailorista
   Learnifier

   Learnifier – Älykkäät verkko-oppimiskokemukset

   Learnifier on tehokas ja älykäs työkalu oppimiskokemusten luomiseen ja hallintaan organisaatiossasi. Learning on lisämoduuli, jonka avulla voit luoda sisältöä uusien työntekijöiden perehdytyksen tueksi, ja säästää runsaasti aikaa ja vaivaa rakentamalla digitaaliset kurssit muutamissa minuuteissa helpolla raahaa ja pudota -toiminnolla.

   Kun olet luonut kurssin, voit kohdistaa kurssiaktiviteetit perustuen työtehtäviin, osastoon tai sijaintiin, ja säätää kurssiviestinnän autopilotille. Voit rakentaa erilaisia sähköposti- ja/tai tekstimuistutuksia työntekijöille, jotka eivät ole suorittaneet kursseja määräaikaan mennessä.

    Lue lisää Learnifierista

    Yli 90 000 asiakasta maailmanlaajuisesti

    Idea icon
    +75 vuoden kokemus

    Dokument ikon
    +5 700 000 palkkalaskelmaa kuukausittain

    Consultants spécialisés
    +150 maata

    Sampo

    Varaa tapaaminen

    Haluatko tietää lisää yhteistyökumppaneistamme ja heidän tarjoamistaan palveluista? Varaa nyt 30 minuutin etätapaaminen asiantuntijamme kanssa!

     Varaa tapaaminen