1. Home>
 2. Tietoa meistä>

Yhteistyökumppanimme

SD Worx on useiden johtavien henkilöstö- ja palkanlaskentayritysten kumppani. Lisäksi luomme integraatioita useimpiin pohjoismaisilla markkinoilla saatavilla oleviin ERP- ja HRM-ratkaisuihin sekä muihin kolmansien osapuolten ratkaisuihin. Tämä tarkoittaa, että yhdessä voimme toimittaa sinulle ainutlaatuisen ja yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun.

Varaa tapaaminen
Kvinna telefon
Teamtailor

Teamtailor – Houkuttele ja rekrytoi parhaat osaajat

Teamtailor auttaa henkilöstöpäälliköitä ja rekrytoijia tehostamaan ja optimoimaan rekrytointiprosessia. Teamtailor on yli 200 000 käyttäjänsä ansiosta markkinoiden johtava hakijanseurantajärjestelmä (ATS), joka on helppokäyttöinen sekä työnantajille että työnhakijoille. Teamtailorin ainutlaatuinen alusta tarjoaa kokonaisratkaisun työnantajan markkinointiin, ja on intuitiivinen työkalu osaajien hallintaan ja houkutteluun.

  Lue lisää Teamtailorista
  learnifier logo

  Learnifier – Älykkäät verkko-oppimiskokemukset

  Learnifier on tehokas ja älykäs työkalu oppimiskokemusten luomiseen ja hallintaan organisaatiossasi. Learning on lisämoduuli, jonka avulla voit luoda sisältöä uusien työntekijöiden perehdytyksen tueksi, ja säästää runsaasti aikaa ja vaivaa rakentamalla digitaaliset kurssit muutamissa minuuteissa helpolla raahaa ja pudota -toiminnolla.

  Kun olet luonut kurssin, voit kohdistaa kurssiaktiviteetit perustuen työtehtäviin, osastoon tai sijaintiin, ja säätää kurssiviestinnän autopilotille. Voit rakentaa erilaisia sähköposti- ja/tai tekstimuistutuksia työntekijöille, jotka eivät ole suorittaneet kursseja määräaikaan mennessä.

   Lue lisää Learnifierista
   Workday

   Workday – A Worldwide Payroll Partner

   Workday Global Payroll Cloud Partnership -ohjelman jäsenenä autamme Workdayn pohjoismaisia asiakkaita palkanlaskennan prosesseissa. Kumppanuus tarjoaa palkanlaskentaan liittyvien tietojen turvallisen toimituksen, joka toimii tehokkaasti sekä työntekijöiden että maailmanlaajuisten HR- ja palkanlaskentatiimien avulla. SD Worx hoitaa palkanlaskennan selkeällä tarkastuskertomuksella poistamatta mahdollisuutta säilyttää henkilötietoja Workdayssä. Asiakkaana säästät aikaa sertifioidun ratkaisun ja saumattoman integraation ansiosta, jota päivitetään jatkuvasti alan johtavan HR-teknologian avulla. 

    Lue lisää Workdaystä

    Yli 90 000 asiakasta maailmanlaajuisesti

    Idea icon
    +75 vuoden kokemus

    Dokument ikon
    +5 700 000 palkkalaskelmaa kuukausittain

    Consultants spécialisés
    +150 maata

    Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

    Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
     

    Varaa tapaaminen
    Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa