1. Home>
 2. Tietoa meistä>

Yhteistyökumppanimme

Kvinna telefon

SD Worx on useiden johtavien henkilöstö- ja palkanlaskentayritysten kumppani. Lisäksi luomme integraatioita useimpiin pohjoismaisilla markkinoilla saatavilla oleviin ERP- ja HRM-ratkaisuihin sekä muihin kolmansien osapuolten ratkaisuihin. Tämä tarkoittaa, että yhdessä voimme toimittaa sinulle ainutlaatuisen ja yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ratkaisun.

Varaa tapaaminen
Kvinna telefon
workday

Workday – A Worldwide Payroll Partner

Workday Global Payroll Cloud Partnership -ohjelman jäsenenä autamme Workdayn pohjoismaisia asiakkaita palkanlaskennan prosesseissa. Kumppanuus tarjoaa palkanlaskentaan liittyvien tietojen turvallisen toimituksen, joka toimii tehokkaasti sekä työntekijöiden että maailmanlaajuisten HR- ja palkanlaskentatiimien avulla. SD Worx hoitaa palkanlaskennan selkeällä tarkastuskertomuksella poistamatta mahdollisuutta säilyttää henkilötietoja Workdayssä. Asiakkaana säästät aikaa sertifioidun ratkaisun ja saumattoman integraation ansiosta, jota päivitetään jatkuvasti alan johtavan HR-teknologian avulla.

  Lue lisää Workdaystä
  Adessa

  Adessa Group – Tulevaisuuden HR-teknologia

  Adessa Group kuuluu sataprosenttisesti SD Worx -perheeseen, ja se tarjoaa SAP-pohjaisia HR-ohjelmistoja ja -palveluita kaikkialla Euroopassa. SD Worxin SAP-pohjaisia HR-palveluita ja -teknologiaa markkinoidaan Euroopassa Adessa-brändin alla. Jos sinulla on SAP HR, mutta haluat paikallisen palkanlaskentajärjestelmän, me Adessa Groupissa voimme auttaa sinua.

   Lue lisää Adessasta
   Teamtailor

   Teamtailor – Houkuttele ja rekrytoi parhaat osaajat

   Teamtailor auttaa henkilöstöpäälliköitä ja rekrytoijia tehostamaan ja optimoimaan rekrytointiprosessia. Teamtailor on yli 200 000 käyttäjänsä ansiosta markkinoiden johtava hakijanseurantajärjestelmä (ATS), joka on helppokäyttöinen sekä työnantajille että työnhakijoille. Teamtailorin ainutlaatuinen alusta tarjoaa kokonaisratkaisun työnantajan markkinointiin, ja on intuitiivinen työkalu osaajien hallintaan ja houkutteluun.

    Lue lisää Teamtailorista
    People analytics

    People Analytics – henkilöstökustannusten hallinta

    People Analytics -työkalu PeopleInsights on markkinoiden terävin työkalu palkkakartoitukseen. Se on täydellinen työkalu henkilöstökustannusten analysointiin, seurantaan ja suunnitteluun. Säästät aikaa manuaalisista laskelmista ja voit olla täysin varma siitä, että lakisääteiset vaatimukset täyttyvät automaattisesti. PeopleInsights tarjoaa sinulle sekä konsultointi- että henkilökohtaista tukea. Työkalu on intuitiivinen ja helppokäyttöinen koko prosessin ajan, sekä tarjoaa tehokkaan ja kannattavan kustannusten suunnittelun.

     Lue lisää People Analyticsista
     Learnifier

     Learnifier – Älykkäät verkko-oppimiskokemukset

     Learnifier on tehokas ja älykäs työkalu oppimiskokemusten luomiseen ja hallintaan organisaatiossasi. Learning on lisämoduuli, jonka avulla voit luoda sisältöä uusien työntekijöiden perehdytyksen tueksi, ja säästää runsaasti aikaa ja vaivaa rakentamalla digitaaliset kurssit muutamissa minuuteissa helpolla raahaa ja pudota -toiminnolla.

     Kun olet luonut kurssin, voit kohdistaa kurssiaktiviteetit perustuen työtehtäviin, osastoon tai sijaintiin, ja säätää kurssiviestinnän autopilotille. Voit rakentaa erilaisia sähköposti- ja/tai tekstimuistutuksia työntekijöille, jotka eivät ole suorittaneet kursseja määräaikaan mennessä.

      Lue lisää Learnifierista
      Protime

      Protime

      Protime on kattava ratkaisu työajanseurantaan ja työvuorosuunnitteluun, jota käyttää yli 4000 yritystä eri puolilla Eurooppaa.

       Lue lisää Protimesta

         Yli 76 000 asiakasta maailmanlaajuisesti

         Idea icon
         +75 vuoden kokemus

         Dokument ikon
         +5 000 000 palkkalaskelmaa kuukausittain

         Consultants spécialisés
         +150 maata

         Sampo

         Varaa tapaaminen

         Haluatko tietää lisää yhteistyökumppaneistamme ja heidän tarjoamistaan palveluista? Varaa nyt 30 minuutin etätapaaminen asiantuntijamme kanssa!

          Varaa tapaaminen