1. Home>
 2. Kenelle>

Palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille

Ongelmat palkanmaksussa tai työsuhdeasioissa voivat aiheuttaa vakavia seurauksia pienelle tai keskisuurelle yritykselle. Jos hallinnolliset työt painavat hartioitasi, anna meidän auttaa yksinkertaistamaan ja tehostamaan asioita. Ymmärrämme pk-yritysten haasteet läpikotaisin. Kukaan ei voi tehdä kaikkea itse. Sinä olet oman alasi asiantuntija, me olemme palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita.

Varaa tapaaminen
PPI Blog
Kvinna ipad

Hoidamme palkkapalvelun alusta loppuun

Moderni, sujuva palkkapalvelu, jota työntekijäsikin rakastavat! Kokonaisvaltaiset palkkapalvelumme kattavat kaiken palkkatapahtumien käsittelystä maksuun, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin. Varmistamme, että kaikki lakisääteiset vaatimukset tulevat huomioiduksi palkkaprosessissa, eikä sinun tarvitse käyttää kallista aikaasi muutoksista huolehtimiseen. Kätevä eLiksa-mobiilipalvelumme palkkalaskelmien katseluun on palkansaajien suosiossa. Käytämme palkkapalvelussamme omaa sertifioitua SD Worx W -palkkajärjestelmäämme.

  SD Worx Security

  SD Worx W – Suomen johtava palkkajärjestelmä

  SD Worx W on Suomen oloihin kehitetty SaaS-palkkajärjestelmä, joka pitää palkat ojennuksessa. Käytössäsi ovat markkinoiden parhaat raportointimahdollisuudet liiketoimintapäätöstesi tueksi, ja jatkuvasti kehittyvät automaatioratkaisut helpottavat työtäsi esimerkiksi viranomaisraportoinnissa ja palkkaprosessin optimoinnissa. Palkkalaskelmat toimitetaan työntekijöillesi kätevästi verkkopalkan tai eLiksa-mobiilisovelluksemme kautta.

   SD Worx Buddy and a smiling woman with laptop and a coffee mug.

   Buddy - pilvipohjainen HR-järjestelmä yhdistettynä laadukkaaseen palkkapalveluun

   Kun valitset SD Worx Buddyn, saat käyttöösi palkkapalvelumme ja pilvipohjaisen HR-järjestelmän, jonka kautta hallitset koko palkka- ja henkilöstöhallintoasi. Buddy on luotettava kumppanisi palkka- ja HR-tehtävissä, jotta sinä, työntekijäsi ja yrityksesi voitte keskittyä liiketoimintaanne.

    Tutustu SD Worx Buddyyn
    Kvinna mobil

    Kattava HR-ratkaisu suuremmille pk-yrityksille

    SD Worx HR tarjoaa monipuolisen modulaarisen henkilöstöhallinnon järjestelmän, josta hyötyvät parhaiten yli 150 hengen yritykset. Voit valita toiminnallisuuksia esimerkiksi henkilöstöhallinnon perustietojen käsittelyyn, poissaolojen kirjaamiseen, matka- ja kululaskujen hallintaan, suorituksen johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen tai rekrytointiin. Meiltä saat myös kansainvälisen yrityksen tarpeisiin sopivan henkilöstöhallinnon ratkaisun. 

     Payroll-Reward

     Lyhyt- tai pitkäaikaista apua palkka- ja HR-tehtäviin

     Palkanlaskijan tai HR-päällikön perhevapaa, tilapäinen työmäärän lisäys tai pysyvä avun tarve? SD Worxin asiantuntijoita voit hyödyntää normaaliin kuukausittaiseen palkanlaskentaan SD Worx W -palkanlaskentajärjestelmällä tai erilaisiin HR-tehtäviin. Tehtävät ja työmäärät sovitaan joustavasti tarpeesi mukaan.

      Lue lisää vuokrauspalvelustamme
      SD Worx Quality

      Parhaat henkilöstöhallinnon osaajat käytettävissäsi

      Operatiiviset henkilöstöhallinnon tehtävät, kuten järjestelmien pääkäyttäjyys, palkanlaskennan yhteyshenkilön tehtävät, poissaolojen tarkistukset ja raportointi saattavat viedä paljon arvokasta aikaasi. Olemme apunasi myös strategisissa HR-tehtävissä, kuten henkilöstöhallinnon kehittämisessä, henkilöstötutkimuksissa sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon prosessien analysoinnissa. SD Worxin HR-palvelut on suunniteltu tukemaan organisaatioita erilaisissa tilanteissa ja kaikenkokoisissa projekteissa.

      SD Worxin ulkoistuspalveluasiakkaana voit hyödyntää myös eritasoisia HR-neuvontapalveluitamme. Voit esimerkiksi ohjata kaikki henkilöstön rutiinikysymykset suoraan meille, hyödyntää parhaiden HR-ammattilaisten neuvoja oman toimintasi tukena ja hakea ohjeistusta kätevästä HR-tietoportaalista. Neuvontapalvelu täydentää hyvin HR-toimintoja tai toimii tarvittaessa myös ainoana tukikanavana pienissä yrityksissä.

       Core HR

       Palkka- ja henkilöstöhallinnon kartoitukset

       Jos palkkahallinto tai henkilöstöhallinto tuntuu hankalalta, mutta et tiedä missä voisit tehdä parannuksia, tulemme mielellämme kartoittamaan tilanteen. Palkka- tai HR-kartoitus voidaan tehdä haluamassasi laajuudessa tai keskittyen valitsemaasi ongelmakohtiin. Kokeneet konsulttimme tutustuvat tilanteeseen haastattelujen ja työpajojen avulla ja saat kattavan raportin tilanteestasi sekä kehityskohteista. Voit jatkaa prosessien kehittämistä sen jälkeen itse tai meidän avullamme.

        SD Worxin ratkaisujen hyödyt pk-yrityksille

        iconKaikenkattava

        Palkkapalvelumme asiantuntijat hoitavat kaiken palkkatapahtumien käsittelystä maksuun, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin.

        skyikon med sparkSkaalautuva ja joustava

        Palvelut räätälöidään tarpeesi mukaan ja kun yrityksesi kasvaa, palvelumme laajentuvat mukana.

        Automatisering ikonKumppanisi

        Ymmärrämme haasteesi ja autamme sinua ratkomaan ne. Yhdessä saamme monimutkaisistakin tilanteista helposti hallittavia.

        iconTurvallinen

        Oma ISO-sertifioitu pilvipalveluratkaisumme varmistaa tietoturvan ja tietosuojan. Myös kestävän kehityksen toimintamme on sertifioitu.

        Dedicated teamMielenrauhaa

        Kehitämme jatkuvasti lisää automaatioratkaisuja, joiden avulla ratkotaan ongelmakohtia ja poistetaan manuaalisia prosessin vaiheita ja niiden aiheuttamia virheitä.

        Asiakkaamme luottavat meihin

        OEM
        BE
        Bilfinger
        Logga för Marva Group

        Marva logo
        SaaS-palveluiden hienous on juuri siinä, että niitä aikaa vieviä tehtäviä, jotka eivät ole ydinliiketoimintaamme, saadaan ulkoistettua asiantuntevalle taholle
        Antti-Pekka Tammisto,
        ICT Manager, Marva Group
        Lue lisää
        Bilfinger
        SD Worxin palkanlaskenta on täysin läpinäkyvää, ja asiakkaalle haetaan aktiivisesti kustannustehokkaita ratkaisuja. Lisäksi palkanlaskentatiimissä on hyvä osaaminen työehtosopimuksien tulkinnassa.
        Daniela Karlsson,
        HR-päällikkö, Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics Oy
        Lue lisää
        Sampo

        Varaa etätapaaminen, niin kerromme lisää!

        Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme lisää ratkaisuistamme pienille ja keskisuurille yrityksille ja kartoitamme, miten ratkaisumme voivat helpottaa organisaatiosi henkilöstö- ja palkkahallintoa.

         Varaa tapaaminen
         Selja Kärnä

         Haluatko lisätietoja?

         Heräsikö sinulla kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä ja täytä yhteydenottolomakkeemme. Asiantuntijamme vastaa sinulle mahdollisimman pian.

          Täytä yhteydenottolomake

          Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

          Jos haluat saada lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme tai miten voimme auttaa sinua palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä haasteissa, täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!