1. Home>
 2. Kenelle>

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut suurille yrityksille

Tarjoamme kattavat palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut suurille, yli 250 työntekijän yrityksille. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi nykyaikaisesta palkkaratkaisusta monipuoliseen ja integroituun ratkaisuun, joka kattaa kaikki HRM-tarpeet.

Varaa tapaaminen
Frau arbeitet mit dem SD Worx Zeitmanagement Tool

Mitkä ovat tarpeesi?

Meiltä saat kattavat ratkaisut palkanlaskentaan, henkilöstöhallintoon, työajanhallintaan, osaamisen johtamiseen sekä rekrytointiin ja resurssitarpeisiin.
Payrolling
Palkanlaskenta

Digitalisoidut ja automatisoidut prosessit varmistavat, että maksat työntekijöillesi palkat ajallaan ja oikeiden säännösten mukaisesti. Riippumatta työehtosopimuksista, paikallisesta sopimisesta tai yksilöllisistä tarpeista asiantuntijamme suunnittelevat juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Lue lisää palkkaratkaisuista
Over 75 years of experience
Henkilöstöhallinto

Henkilöstöhallinnon ratkaisumme helpottavat sekä työntekijöiden että HR-tiimin elämää. Automaattisten ja räätälöitävien palvelujen avulla voit varmistaa, että keskeiset prosessit eivät jää huomaamatta, ja samalla voit säilyttää kattavan yleiskuvan koko organisaatiosta.

Lue lisää HR-ratkaisuista
Time
Työajanhallinta

Tehokas työajanhallinta palvelee niin työntekijöitä kuin esihenkilöitä ja HR-tiimiä. Toimiva resurssienhallinta auttaa vähentämään kustannuksia ja lisäämään tuottavuutta. Tuloksena parempi laatu, optimaalinen suorituskyky ja tyytyväiset työntekijät.

Lue lisää ratkaisusta
Flexible around you
Osaamisen johtaminen

Henkilöstösi on koko organisaatiosi selkäranka. Saat meiltä joustavat ja yksilölliset ratkaisut osaamisen kehittämiseen, oppimiseen, suorituksen johtamiseen sekä urasuunnitteluun.

Ratkaisumme
Je gegevens optimaal benutten
Rekrytointi ja vuokrauspalvelut

Autamme sinua tehostamaan organisaatiosi rekrytointi- ja työhönottoprosesseja digitaalisten ratkaisujen avulla. Saat meiltä myös sekä lyhyt- että pitkäaikaista apua kaikkiin palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tehtäviin vuokrauspalvelumme kautta.

Lue lisää palveluistamme
PPI

Me autamme sinua löytämään oikean, juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Autamme sinua tunnistamaan ja kartoittamaan tarpeesi. Etsitkö vain palkanlaskentaratkaisua vai täydellistä integroitua HRM-ratkaisua? Autamme sinua kokoamaan ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja kattaa tarvitsemasi palkanlaskennan sekä henkilöstöhallinnon prosessit.

  Varaa tapaaminen

  Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

  Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
   

  Varaa tapaaminen
  Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa