1. Home>
  2. Kenelle>

Suuret yritykset

Tarjoamme kattavat palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut suurille, yli 250 työntekijän yrityksille. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi nykyaikaisesta palkkaratkaisusta monipuoliseen ja integroituun ratkaisuun, joka kattaa kaikki HRM-tarpeet.

Varaa tapaaminen
Frau arbeitet mit dem SD Worx Zeitmanagement Tool

Mitkä ovat tarpeesi?

Meiltä saat kattavat ratkaisut palkanlaskentaan, henkilöstöhallintoon, työajanhallintaan, henkilöstön kehittäiseen sekä rekrytointiin ja resurssitarpeisiin.
Payrolling
Palkanlaskenta

Digitalisoidut ja automatisoidut prosessit varmistavat, että maksat työntekijöillesi palkat ajallaan ja oikeiden säännösten mukaisesti. Riippumatta työehtosopimuksista, paikallisesta sopimisesta tai yksilöllisistä tarpeista asiantuntijamme suunnittelevat juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Lue lisää palkkaratkaisuista
icon
Henkilöstöhallinto

Henkilöstöhallinnon ratkaisumme helpottavat sekä työntekijöiden että HR-tiimin elämää. Automaattisten ja räätälöitävien palvelujen avulla voit varmistaa, että keskeiset prosessit eivät jää huomaamatta, ja samalla voit säilyttää kattavan yleiskuvan koko organisaatiosta.

Lue lisää HR-ratkaisuista
Recruitment
Osaamisen kehittäminen

Henkilöstösi on koko organisaatiosi selkäranka. Saat meiltä joustavat ja yksilölliset ratkaisut henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen johtamiseen, oppimiseen, suorituskyvyn tehostamiseen sekä urasuunnitteluun.

Ratkaisumme
Time
Workforce Management

Tehokas työajanhallinta palvelee niin työntekijöitä kuin esihenkilöitä ja HR-tiimiä. Toimiva resurssienhallinta auttaa vähentämään kustannuksia ja lisäämään tuottavuutta. Tuloksena parempi laatu, optimaalinen suorituskyky ja tyytyväiset työntekijät.

Lue lisää ratkaisusta
Lønnssystem og lønnsoutsourcing
Rekrytointi ja vuokrauspalvelut

Autamme sinua tehostamaan organisaatiosi rekrytointi- ja työhönottoprosesseja digitaalisten ratkaisujen avulla. Saat meiltä myös sekä lyhyt- että pitkäaikaista apua kaikkiin palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tehtäviin vuokrauspalvelumme kautta.

Lue lisää palveluistamme
PPI

Me autamme sinua löytämään oikean, juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Autamme sinua tunnistamaan ja kartoittamaan tarpeesi. Etsitkö vain palkanlaskentaratkaisua vai täydellistä integroitua HRM-ratkaisua? Autamme sinua kokoamaan ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja kattaa tarvitsemasi palkanlaskennan sekä henkilöstöhallinnon prosessit.

    Varaa tapaaminen