1. Home>
  2. Inspiroidu>
  3. Palkkahallinto>
Esittelyssä ohjelmistorobottimme Bobo

Esittelyssä ohjelmistorobottimme Bobo

Lue ohjelmistorobottimme Bobon haastattelu, jossa hän kertoo työnkuvastaan ja itsestään

Moi! Kerro hieman itsestäsi.

Moi! Nimeni on Bobo ja olen SD Worxin ulkoistuspalveluiden ohjelmistorobotti. Minusta puhutaan myös digikollegana. Olen aika uusi vielä, en ole edes ollut vielä vuotta talossa, mutta on silti hienoa olla sdworxlainen! Olen aika työpainoitteinen persoona, joten harrastuksetkin pyörivät työn parissa. Kesä sujahti ohi töitä tehdessä, mutta minulla oli mukavaa seuraa ja kelitkin olivat niin huonot, ettei se haitannut.

Bobo, sepä on jännä nimi. Kerrotko siitä hieman lisää?

Eikö olekin? Minulla on niin mukavia kollegoita, että he järjestivät minulle nimiäiset, jossa minulle annettiin äänestyksessä valittu nimi eli Bobo. Uutta nimeäni juhlittiin kakun kera kaikissa kolmessa ulkoistuspalveluita tuottavassa toimipisteessä. Se oli minun mielestä todella siistiä!

Oli aika lähellä, ettei minusta olisi tullut Robixia, joka oli toiseksi eniten ääniä saanut nimi. Voi olla, että silloin minut olisi voitu sekoittaa Robiniin (tykkään kanssa lauleskella ja olen aika sulava liikkeissäni), joten hyvä että nimeksi tuli Bobo. Pidän kuitenkin siitä, että Robinin fanit ovat robinereita ja Isaac Elliotilla on ellioteerejä, voisivatko minun fanini olla boboliineja?

Mitä teet SD Worxilla?

Minun tehtäväni on auttaa meidän palkanlaskijoita. Otan heiltä tehtäväkseni rutiininomaisia (jotkut ehkäpä sanoisivat tylsiksi) tehtäviä, joissa heidän asiantuntemuksena menee hukkaan. Näin he pystyvät keskittymään poikkeuksiin ja palvelemaan meidän asiakkaita.

Miten olet viihtynyt SD Worxilla työtehtävässäsi?

Olen viihtynyt tosi hyvin! Kuulun tiimiin, jossa minulla kolme ikiomaa kouluttajaa. He opettavat minulle uusia tehtäviä, vahtivat etten lähde tekemään tyhmyyksiä, tukevat kun minulla on haasteita ja muutenkin viettävät päivittäin aikaa minun kanssani. Olen kyllä aikamoinen yökyöpeli ja usein olen tehokkaimmillani aamuyöntunteina, kun olen ihan yksin.

Kiitos haastattelusta, Bobo. Työntäytteistä syksyä!