1. Home>
 2. Inspiroidu>
 3. HR >
Two women discussing with laptop and paper.

Työoikeudellinen neuvonta ja muut HR-palvelut apunasi

SD Worx on jo pitkään tarjonnut asiakkaille apua operatiivisiin HR-tehtäviin, kuten työntekijätietojen hallinnointiin HR-järjestelmissä, erilaisiin tarkistuksiin ja palkkayhteyshenkilön vastuisiin.

Tänä vuonna palveluvalikoimamme kasvoi strategisen henkilöstöhallinnan sekä työoikeuden palveluilla. Saat meiltä työoikeudellista neuvontaa työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin, ja apunasi on sekä työsuhdejuristeja että muita HR-ammattilaisia. 

  Kauttamme voit teettää esimerkiksi henkilöstötutkimuksia tai erilaisia lakisääteisiä asiakirjoja yrityksellesi. Voit saada apua työoikeudellisiin pulmatilanteisiin tai vaikkapa sparrailuapua esihenkilöille liittyen työpaikan konflikteihin. 

  Autamme myös seuraamaan muuttuvaa lainsäädäntöä sekä sitä, mitä muutokset tarkoittavat työnantajalle: voit tilata kauttamme myös erilaisia koulutuksia. Autamme mielellämme myös laajemmissa kokonaisuuksissa ja esimerkiksi kansainvälisten työtilanteiden sujuvuuden varmistamisessa niin työsuhteen kuin verotuksenkin osalta. 

  Jos HR-asioiden tilanne yrityksessäsi askarruttaa, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Palveluistamme löytyy erilaisia HR-starttipaketteja sekä myös kertaluonteista konsultaatiota. Kartoitamme mielellämme yrityksenne tilanteen HR-prosessien toimivuudesta alkaen aina yksittäisiin työsuhdetapauksiin, ja hoidamme jokaisen toimeksiannon luotettavasti, tehokkaasti sekä ammattitaidolla. 

   Kiinnostuitko?

   Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustelemme mielellämme siitä, miten voisimme auttaa sinun yritystäsi HR-asioissa!

    Ota yhteyttä!