1. Home>
  2. Inspiroidu>
  3. HR >
Ihmisiä istuu työpöydän ympärillä ja keskustelevat

Miksi valita SD Worxin työsuhdeneuvonta- ja veropalvelut?

SD Worx tunnetaan kansainvälisesti loppuun saakka hiotuista palkkapalveluistaan sekä suuresta ammattilaisverkostostaan laajasti EU-maissa – mutta tiesitkö, että tarjoamme ulkoistetun palkkahallinnon lisäksi saman katon alta myös ratkaisut kaikkiin työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin sekä vastaukset erilaisiin työoikeudellisiin ja verotuksellisiin kysymyksiin?

Työlainsäädäntö ulottuu läpi organisaation

Nykyaikaisen työpaikan dynaamisessa ympäristössä työlainsäädännöllä ja henkilöstöhallinnolla on keskeinen rooli reilun, vaatimustenmukaisen ja tuottavan työympäristön edistämisessä. Työlainsäädäntö toimii oikeudellisena kehyksenä, joka ohjaa työnantajan ja työntekijän välistä suhdetta, ja se sisältää lukemattomia määräyksiä ja säädöksiä, jotka on suunniteltu suojelemaan molempien osapuolten oikeuksia.

Työlainsäädäntö kattaa laajan kirjon säädöksiä, aina työsuhteen elinkaaren alusta loppuun. Työlainsäädäntö ja sen noudattaminen on toki ensisijaisen tärkeää henkilöstöhallinnolle, mutta myös koko organisaatiolle – eikä työoikeudellinen osaaminen ja varmuus ole osa-alueena se, mistä liiketoiminnan on kannattavaa pihistää.

Strategia riskinhallinnalle ja lainvaatimuksien täyttämiselle

Työnantajana navigointi säännösviidakossa voi välillä tuntua haastavalta, sillä moni asia voi myös mennä pieleen, mikäli työnantajavelvoitteita ei joko ymmärretä, tai osata täyttää. Jotta työnantaja ymmärtää lakisääteiset velvoitteensa, vaatii tämä jatkuvaa lainsäädännön seuraamista, ja oikea-aikaista reagointia uusiin vaateisiin.

Liikkuminen tässä monimutkaisessa oikeudellisessa maastossa vaatii myös syvempää ymmärrystä jatkuvasti kehittyvästä lainsäädännöstä, minkä vuoksi yritysten on ehdottomasti kannattavaa hyödyntää työsuhdejuristien osaamista ja lainsäädännön tuntemusta, ja ulkoistaa kimurantit kysymykset heille; tämä vapauttaa HR:n, sekä johdon työaikaa oman ydinosaamisen toteuttamiseen, ja ulkoistamalla palveluita ulkoistat myös vastuuta; tietämällä, että kysymyksesi on osaavissa käsissä, voit myös nukkua yösi rauhallisesti.

SD Worxin asiantuntijat auttavat mielellään yrityksiä käyttämään kaiken sen tarjoaman potentiaalin, jota onnistunut henkilöstöhallinto tarjoaa; olemalla liiketoimintalähtöinen kumppani, sekä kasvun mahdollistaja.

Autamme sanoittamaan kimurantit lainsäädännölliset velvoitteet toimiviksi, helposti ymmärrettäviksi ja käytännönläheisiksi ohjeistuksiksi ja liiketoimintastrategiaksi sekä koulutamme organisaatiota henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin organisaation kulloinkin toivomalla tavalla.  Työsuhdejuristimme sekä veroasiantuntijamme toimivat organisaation tukena, kun halutaan varmistua oikea-aikaisesta, lainmukaisesta toiminnasta, oli kyseessä pienempi tai suurempi kysymys.

HR riskienhallinnan sanoittajana

Asiakkaiden ja työnantajien kannalta vankan työlainsäädännön ja HR-palvelujen merkitystä ei voi liioitella. Työlainsäädännön noudattaminen ei ainoastaan vähennä oikeudellisia riskejä, vaan myös edistää luottamuksen ja läpinäkyvyyden kulttuuria, mikä vahvistaa työnantajabrändiä. Tehokkaat HR-palvelut edistävät työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitouttamista, mikä vaikuttaa suoraan tuottavuuteen ja liiketoiminnan yleiseen menestykseen.

Globalisoituneilla ja kilpailluilla markkinoilla organisaatioilla, jotka asettavat etusijalle lainmukaisen ja läpinäkyvän toiminnan on paremmat mahdollisuudet houkutella huippuosaajia, navigoida oikeudellisissa haasteissa ja kehittää työpaikkaa, joka edistää pitkän aikavälin menestystä. Organisaation läpinäkyvyys, ja ajantasainen ohjeistus myös takaa sen, että organisaation tai työnantajan maine ei ole vaakalaudalla: mainehaittaa on vaikea poistaa jälkikäteen, varsinkin, kun ikävät uutisotsikot jäävät elämään internetiin, ja ovat löydettävissä aina yhtiön nimellä. 

Me SD Worxilla autamme riskikartoituksessa, riskinhallinnassa ja toteuttamalla läpinäkyvää, lainmukaista henkilöstötyötä.

Läpinäkyvyys niin palveluissa kuin hinnastossa

SD Worxin työsuhde- ja veroneuvontapalvelut kattavatkin laajasti kaikki ne tarpeet, joita työnantaja voi tarvita matkallaan. Tarjontaamme sisältyy niin työsuhteen oleelliset dokumentit, koulutukset, kuin erilaisten konfliktitilanteiden ratkaisun. Autamme myös HR-prossien kartoituksessa varmistamalla, että ne täyttävät lain vaatimukset.

Löydät meiltä työkalut niin pieniin kuin suuriin kysymyksiin; ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi, autamme sinua räätälöidysti, juuri sinun tarpeitasi mukailevalla tavalla. Emme ole pelkkä konsultointitalo – pyrimme rakentamaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaiden tarpeita kuunnellen. 

 

Tarvitsetko lakineuvontaa?

Kun yrityksesi tarvitsee työoikeudellisia tai verotuksellisia neuvoja, on työsuhdejuristeista ja veroasiantuntijoista koostuva tiimimme apunasi. Tutustu työoikeus- ja veroneuvontapalveluihimme.