1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>

Saumaton ratkaisu poissaolojen ja poikkeamien raportointiin

Henkilöstöosaston ja palkanlaskennan voi olla vaikea seurata poissaoloja ja lomahakemuksia. Ratkaisumme poissaolojen hallintaan räätälöidään organisaatiosi tarpeiden mukaan. Sen avulla työntekijäsi voivat itse huolehtia poissaolojen raportoinnista, ja henkilöstö- ja palkanlaskentaosasto käsitellä poissaoloja tehokkaammin. Voimme auttaa sinua välttämään toistuvia kirjauksia, poistamaan palkanlaskennan virheet ja välttämään kirjaamattomien poissaolojen aiheuttamaa lisätyötä.

Varaa tapaaminen
Health
Expense_Management_banner

Automatisoitu poissaolojen hallinta antaa työntekijöille enemmän vaikutusvaltaa

Ratkaisumme poissaolojen ja poikkeamien hallintaan mahdollistaa työntekijöidesi tehdä poissaolo- ja poikkeamaraportoinnin itse muutamalla klikkauksella. Ratkaisumme avulla työntekijäsi voivat nopeasti ja helposti suorittaa tehtäviä, kuten tarkistaa lomakertymät ja lähettää lomahakemuksia ilman, että heidän tarvitsee puhua HR:n kanssa.

  payroll_maturity

  Älykkäämpää lomasuunnittelua

  Poissaolojen hallintaan tarkoitetun alustan avulla jokainen työntekijä pääsee käsiksi työtovereidensa lomakalentereihin. He saavat yksinkertaisen yleiskatsauksen tiiminsä suunnitelluista lomista, jotta he voivat suunnitella omat lomansa. Kun työntekijä on jättänyt hyväksymispyynnön, hänen lomasaldonsa muutetaan vastaamaan pyynnön mukaista saldoa välittömästi.

   SD Worx Recruitment

   Automatisoitu prosessi ja loma-anomus

   Heti kun työntekijän loma-anomus on lähetetty, esimies saa viestin hyväksyä anomus. Hän pystyy tarkistamaan tiimin kalenterin pikaisesti ennen loman hyväksymistä. Kun hyväksyntä on lähetetty, poissaolotiedot kirjataan automaattisesti palkkaosastolle, mikä lisää tehokkuutta ja tarkkuutta.

    HR-yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

    Logo_Inlook.png 4.1.2023
    Logo_Lofberg.png 4.1.2023
    Logo_kicks.png 4.1.2023

    HR-ratkaisut, jotka tekevät työstäsi helpompaa

    People icon

    Hallitse uusia, nykyisiä ja päättyneitä työsuhteita

    → HR master
    Transparence et aperçu

    Tarjoa henkilöstöosastollesi tehokas analyysityökalu

    → Analytics
    Expenses

    Kadonneet kuitit ja paperityöt ovat historiaa.

    → Matka- ja kululaskujen hallinta
    Sampo

    Haluatko lisätietoa poissaolojen ja poikkeamien raportoinnista?

    Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme, miten ratkaisumme voivat helpottaa organisaatiosi henkilöstö- ja palkkahallintoa.

     Varaa tapaaminen