1. Home>
  2. Tietoa meistä>
  3. Asiakkaamme>

Hallinnollisen työn vähentäminen ja mobiiliratkaisut tärkeitä kriteerejä KICKSille uuden palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisun valinnassa

KICKS on Pohjoismaiden johtava kauneudenhoitoketju, jonka konsepti kattaa meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet. KICKS perustettiin vuonna 1991, perustajana KF eli Kooperitiva Förbundet. Vuonna 2002 lähtien KICKS kuuluu Axel Johnson AB -konserniin, jonka omistaa Antonia Ax:son Johnson perheineen.

Hallinnollisen työn vähentäminen ja mobiiliratkaisut tärkeitä kriteerejä KICKSille uuden palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisun valinnassa

 

KICKSillä on 250 myymälää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, ja kivijalkamyymälät sekä verkkokauppa ovat saumattomasti yhdistetty modernilla omni channel -ratkaisulla. KICKS tarjoaa henkilökohtaisia ​​ja inspiroivia kauneudenhoitopalveluita ja sen tuotevalikoima kattaa noin 25 000 tuotetta lähes 300 eri tuotemerkiltä.

KICKS kuului aiemmin Åhlénsin ja Lagerhausin kanssa Axstores-ryhmään, joka on osa Axel Johnson -konsernia. Kun yritysrakennetta muutettiin ja kaikista kolmesta yhtiöstä tuli itsenäisiä, KICKSillä huomattiin tarve uusia henkilöstö- ja palkanlaskennan ratkaisut. Vanhat ratkaisut oli sovitettu Axstoresille, eivätkä ne sopineet KICKSin nykyisiin prosesseihin. KICKSille oli tärkeää, että palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto voisivat toimia tehokkaammin ja nykyaikaisemmin uudella alustalla, jossa kehitys tapahtuu yhdessä asiakkaiden kanssa, eikä ainoastaan KICKSin ohjaamana. KICKS halusi vähentää hallinnollisten tehtävien määrää nykyisissä manuaalisissa rutiineissa, lisäksi mobiiliratkaisut sekä korkea standardisointi olivat tärkeitä kriteerejä uuden palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisun valinnassa.

Marraskuussa 2020 kauneudenhoitoketju KICKS ajoi ensimmäiset palkat SD Worx Lön -palkanlaskentaohjelmalla noin 1500 työntekijälleen Ruotsissa. KICKSillä on käytössä myös useita SD Worx HR:n moduuleja, kuten People (henkilö-ja työsuhdetiedot), Time (työajanhallinta) ja Expense (matka- ja kululaskujenhallinta).

Toivotamme KICKSin tervetulleeksi SD Worxin asiakkaaksi!

    Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme!

      Ota yhteyttä