1. Home>
 2. Henkilöstöhallinto>

HRM-järjestelmä julkiselle sektorille

Julkisen sektorin työt ovat tunnetusti mutkikkaita ja vaativat valtavien tietomäärien käsittelyä. Siksi me keskitymme tarjoamaan HR-, palkanlaskenta- ja ajanhallintajärjestelmiä, jotka helpottavat ja automatisoivat työtä monin tavoin. Yhdessä voimme tehdä henkilöstöhallinnostasi helpommin lähestyttävää, tehokkaampaa ja nopeampaa – koko organisaatiosi hyväksi.

Varaa tapaaminen
Kvinna laptop

Ratkaisumme julkiselle sektorille

Kvinna ler

HR-järjestelmä People

Henkilö- ja organisaatiotietojen tehokasta hallintaa. 

Masterdatamoduuli SD Worx People edustaa SD Worx HR:n parasta antia. Se tarjoaa uusien, nykyisten ja päättyneiden työsuhteiden tehokasta käsittelyä ja hyvän yleiskuvan. Uusien työntekijöiden lisääminen järjestelmään on helppoa eikä vaadi raskasta hallintoa, jolloin sekä esimiesten että HR-asiantuntijoiden päivittäinen työ helpottuu. 

  Lue lisää
  Kvinna kontor

  SD Worx W -palkkajärjestelmä

  Tekoäly ja automaatio yli 120 työehtosopimuksen tukena 

  SD Worx W tarjoaa keskitettyä työehtosopimusten ylläpitoa ilman konsultointiin kuluvia tunteja tai kalliita päivityksiä. Järjestelmä tekoäly seuraa lainsäädännön ja määräysten muutoksia automaattisesti, joten palkkajärjestelmäsi pysyy aina ajan tasalla. 

   Lue lisää
   Man ipad

   Workforce Management

   Ota yrityksen henkilöstö hallintaan. 

   Työvoiman hallinnassa on kyse tuottavuuden maksimoinnista. Käsittelemällä ja analysoimalla työaika- ja läsnäoloraportteja saat yleiskuvan siitä, missä ja kuinka paljon aikaa ja työvoimaa milloinkin tarvitaan. Saamiesi tietojen avulla voit optimoida henkilöstöresurssisi ja tehdä koko organisaatiotasi hyödyttäviä päätöksiä. 

    Lue lisää
    Kvinna whiteborad

    Työhön perehdytys ja työsuhteen päättyminen

    Digitalisoidut ja työtä helpottava perehdytysprosessit. 

    Uusien työntekijöiden työhönotto tapahtuu yhä usein manuaalisten prosessien kautta. Manuaalisilla prosesseilla voi olla pitkät perinteet, mutta ne voivat tehdä työstä sekä hitaampaa että aikaa vievempää kuin sen pitäisi olla. Digitaalisten ja automatisoitujen perehdytysprosessien avulla vähennät riskiä, että jotain tärkeää unohtuu. 

     Lue lisää

     SD Worx HRM -järjestelmän edut

     Glad ikonHoukuttele työntekijöitä

     Haluamasi työntekijät ovat kiinnostuneita työpaikoista, joissa on käytössä uudenlaisia työskentelytapoja ja työkaluja. Tarjoa moderneja ja täysin digitaalisia henkilöstöhallinnon ratkaisuja SD Worx HRM -järjestelmän avulla.

     Tid ikonVapauta aikaa palvelun parantamiseen

     Prosessien virtaviivaistaminen ja automatisointi antavat työntekijöillesi aikaa ja energiaa yhteiskunnan kehittämiseen ja työkyvyn ylläpitoon.

     Automatisering ikonTehosta työskentelyä

     Vähennä inhimillisten virheiden riskiä ja paranna toimitettujen tuotteiden laatua automatisoimalla tärkeät prosessit ja tarjoamalla johtajille näkyvyyttä ja hallintaa.

     Man ipad

     Hallitse, koordinoi ja maksimoi Workforce Managementin avulla

     SD Worxin Workforce Management -ratkaisu tarjoaa tarkan kuvan henkilöresursseistasi, tuottavuudestasi ja kustannuksistasi. Ratkaisun avulla voit analysoida työaikoja ja poissaoloja luodaksesi yleiskuvan työvoiman suorituskyvystä, saada käsityksen työtehtävien laajuudesta sekä määrittää tehtäviä sopiville ihmisille.

      Lue lisää Workforce Managementista
      Logo of Capio st Görans sjukhus
      Aiempi palkanlaskenta- ja HR-järjestelmämme oli vanhentunut. Tiimini käytti paljon aikaa manuaalisten tehtävien suorittamiseen, koska tiettyjä asioita ei ollut mahdollista automatisoida. Nyt käytössämme on moderni ratkaisu, joka on nopea, joustava ja tarpeisiimme mukautettu.
      Logo of Capio st Görans sjukhus
      Rosie-Marie Huldén, Payroll manager, Capio S:t Görans Sjukhus
      Lue asiakastarina

      Yli 76 000 asiakasta ympäri maailmaa

      Idea icon
      Yli 75 vuoden kokemus

      Dokument ikon
      Yli 5 000 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa

      People icon
      Toimintaa yli 150 maassa

      Selja Kärnä

      Haluatko lisätietoja julkisen sektorin HRM:stä?

      Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kuulet, miten julkisen sektorin HRM toimii ja miten se voidaan mukauttaa omia tarpeitasi vastaavaksi.