1. Home>
  2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>

Osaamisen johtaminen on elinehto

Työntekijäsi ja heidän osaamisensa ovat organisaatiosi tärkein voimavara. Tarvittavien osaajien hankkiminen ja työntekijöiden osaamisen kehittäminen kuuluvat henkilöstöhallintosi tärkeimpiin tehtäviin. SD Worxin joustavat työkalut ja syvällinen asiantuntemus auttavat sinua varautumaan tulevaisuuteen ja lisäävät henkilöstösi mukautumiskykyä ja sitoutumista. Tarjoa kaikille työntekijöillesi mahdollisuus huippusuoritukseen!

Varaa tapaaminen
Man intervju digitalt
Löfbergs
Annamme runsaasti painoarvoa henkilökohtaisille arvoille. Rakennamme SD Worxin kanssa kumppanuutta silloinkin, kun joudumme ottamaan yhteyttä tukeen jonkin ongelman tiimoilta. Kun molemmat osapuolet puhaltavat yhteen hiileen, lopputulos on erinomainen!
Löfbergs
Helena Eriksson, Henkilöstöjohtaja, Löfbergs
Lue asiakastarina

Kehitä koko organisaatiotasi

Employeur attrayantParanna työntekijöiden hyvinvointia

Ota työntekijöidesi mielipiteet huomioon ja anna heidän ottaa vastuuta omasta kehityksessään – näin parannat työilmapiiriä ja lisäät työntekijöidesi hyvinvointia.

ProductivitéTue kehitystä

Mitä enemmän osaamista ja asiantuntemusta työntekijöilläsi on, sitä nopeammin yrityksesi kasvaa. Panosta organisaation sisäisiin osaajiin ja anna heille mahdollisuus edistää liiketoimintaasi.

Expertise / KnowledgeSitouta sisäiset osaajat

Hyvin suoriutuvat työntekijät haluavat varmistua omasta kehityksestään ja uramahdollisuuksistaan yrityksessä. Työntekijöiden sitouttaminen onnistuu heidän tarpeisiinsa vastaamalla.

Plug-and-playVahvista brändiäsi

Työntekijöitä kuunteleva ja arvostava ja heihin panostava työpaikka on työntekijöiden silmissä houkutteleva. Kerro, mitä voit tehdä edistääksesi työnhakijoidesi uraa.

Asiakkaamme luottavat meihin

Logo_Inlook.png 4.1.2023
Logo_Lofberg.png 4.1.2023
Logo_kicks.png 4.1.2023

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
 

Varaa tapaaminen
Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa