1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>

Kansainvälinen palkanlaskenta - vaivattomasti

 

Onko sinulla vaikeuksia useiden palkanlaskennan tarjoajien ja säännösten noudattamisen kanssa, ja haluaisit löytää parhaan ratkaisun kansainväliseen palkanlaskentaan? Unohda tämä vaiva ja keskity liiketoimintasi kasvattamiseen! Meiltä saat paikallisia palkanlaskentapalveluja kaikkialla Euroopassa. Tarjoamme huippuluokan teknologiaa, yhden sopimuksen ja globaalin hallinnon, jotta säilytät kokonaiskuvan organisaatiosi kansainvälisestä palkanlaskennasta.

Varaa tapaaminen
International Payroll
map

Eurooppalainen fokus ja paikallinen asiantuntemus

Euroopan työmarkkinat monine sääntöineen ovat monimutkaiset. Huonosti hoidettu palkanlaskenta voi tulla kalliiksi - sekä tuloksellesi että maineellesi. Ulkoistamalla palkanlaskennan asiantuntijoillemme varmistamme, että palkanlaskentasi on täsmällistä ja 100-prosenttisesti paikallisten säännösten mukaista riippumatta siitä, missä sinulla on työntekijöitä. Tukholmasta Sevillaan ja Irlanninmereltä Mustallemerelle, SD Worx yksinkertaistaa palkanlaskentaa kaikkialla Euroopassa.

  Enemmän kuin palkka

  Palkallinen työ ei lopu koskaan. Kun kohtaat henkilöstökysymyksiä tai -ongelmia, voit luottaa siihen, että olemme tukenasi. Paikalliset asiantuntijamme tarjoavat neuvoja kansallisesta työlainsäädännöstä, työehtosopimuksista, ulkomaisten työntekijöiden hallinnoinnista, uusille markkinoille laajentumisesta ja paljon muusta. Kun on kyse palkanlaskentasäännöistä ja määräajoista, tarvitset nopeita ja tarkkoja vastauksia.

   international core hr dashboard

   Tee päätöksiä nopeammin

   Mitä henkilöstötiimisi tarvitsee luodakseen strategista arvoa? Reaaliaikaista tietoa, selkeää näkemystä HR:n ydinasioista, jatkuvaa yleiskuvaa palkkakustannuksista ja analytiikkaa. Juuri näitä saat meiltä raporttien avulla kaikista maista, joissa toimit. Saat selkeän näkymän palkkahallintoon ja tietoon perustuvia oivalluksia, jotka vievät liiketoimintaasi eteenpäin - ilman, että joudut käyttämään aikaa manuaaliseen työhön.

    3 layers

    Kätevä all-in-one-ratkaisu

    Lopeta monien sopimusten, kaukaisissa maissa sijaitsevien puhelinpalvelukeskusten, hämmentävien hallintomallien ja "miten käytän näitä työkaluja" sekamelskan käsittely. SD Worxin avulla saat ratkaisun, joka kattaa kaiken. Yksi sopimus, yksi yhteyspiste, yksi hallintomalli ja sama palvelu kaikilla markkinoilla.

     Everest Group

     Gartner nostaa SD Worxin esiin 2021 Market Guide for Multi-country Payroll Solutions -julkaisussaan.

      Read more on our attestations and recognitions

      Miksi SD Worx

      Gründe für SD Worx
      +75vuoden kokemus

      Gründe für SD Worx
      +90 000asiakasta

      icon
      +5 700 000palkkalaskelmaa kuukaudessa

      People icon
      +7 500HR-ammattilaista

      International payroll by SD Worx
      +60toimistoa Euroopassa

      Asiakkaamme luottavat meihin

      Logo_Nike
      Logo-Parexel_80x80
      Logo-Scotch-Soda_80x80
      Komatsu
      Siemens

      Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

      Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
       

      Varaa tapaaminen
      Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa