1. Home>
 2. Ratkaisumme>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>

Kansainvälinen palkanlaskenta - vaivattomasti

International Payroll

 

Onko sinulla vaikeuksia useiden palkanlaskennan tarjoajien ja säännösten noudattamisen kanssa, ja haluaisit löytää parhaan ratkaisun kansainväliseen palkanlaskentaan? Unohda tämä vaiva ja keskity liiketoimintasi kasvattamiseen! Meiltä saat paikallisia palkanlaskentapalveluja kaikkialla Euroopassa. Tarjoamme huippuluokan teknologiaa, yhden sopimuksen ja globaalin hallinnon, jotta säilytät kokonaiskuvan organisaatiosi kansainvälisestä palkanlaskennasta.

Varaa tapaaminen
International Payroll
Unleash_World map

Eurooppalainen fokus ja paikallinen asiantuntemus

Euroopan työmarkkinat monine sääntöineen ovat monimutkaiset. Huonosti hoidettu palkanlaskenta voi tulla kalliiksi - sekä tuloksellesi että maineellesi. Ulkoistamalla palkanlaskennan asiantuntijoillemme varmistamme, että palkanlaskentasi on täsmällistä ja 100-prosenttisesti paikallisten säännösten mukaista riippumatta siitä, missä sinulla on työntekijöitä. Tukholmasta Sevillaan ja Irlanninmereltä Mustallemerelle, SD Worx yksinkertaistaa palkanlaskentaa kaikkialla Euroopassa.

  Enemmän kuin palkka

  Palkallinen työ ei lopu koskaan. Kun kohtaat henkilöstökysymyksiä tai -ongelmia, voit luottaa siihen, että olemme tukenasi. Paikalliset asiantuntijamme tarjoavat neuvoja kansallisesta työlainsäädännöstä, työehtosopimuksista, ulkomaisten työntekijöiden hallinnoinnista, uusille markkinoille laajentumisesta ja paljon muusta. Kun on kyse palkanlaskentasäännöistä ja määräajoista, tarvitset nopeita ja tarkkoja vastauksia.

   international core hr dashboard

   Tee päätöksiä nopeammin

   Mitä henkilöstötiimisi tarvitsee luodakseen strategista arvoa? Reaaliaikaista tietoa, selkeää näkemystä HR:n ydinasioista, jatkuvaa yleiskuvaa palkkakustannuksista ja analytiikkaa. Juuri näitä saat meiltä raporttien avulla kaikista maista, joissa toimit. Saat selkeän näkymän palkkahallintoon ja tietoon perustuvia oivalluksia, jotka vievät liiketoimintaasi eteenpäin - ilman, että joudut käyttämään aikaa manuaaliseen työhön.

    3 layers

    Kätevä all-in-one-ratkaisu

    Lopeta monien sopimusten, kaukaisissa maissa sijaitsevien puhelinpalvelukeskusten, hämmentävien hallintomallien ja "miten käytän näitä työkaluja" sekamelskan käsittely. SD Worxin avulla saat ratkaisun, joka kattaa kaiken. Yksi sopimus, yksi yhteyspiste, yksi hallintomalli ja sama palvelu kaikilla markkinoilla.

     Everest Group

     Gartner nostaa SD Worxin esiin 2021 Market Guide for Multi-country Payroll Solutions -julkaisussaan.

      Read more on our attestations and recognitions

      Miksi SD Worx

      Gründe für SD Worx
      75+vuoden kokemus

      Gründe für SD Worx
      82 000+asiakasta

      icon
      5,2 miljoona+palkkalaskelmaa kuukaudessa

      People icon
      7 000+HR-ammattilaista

      International payroll by SD Worx
      60+toimistoa Euroopassa

      Kansainvälinen palkanlaskenta - vaivattomasti

       Varaa tapaaminen

       Joitakin asiakkaitamme

       Logo_Nike
       Logo-Parexel_80x80
       Logo-Scotch-Soda_80x80
       Komatsu
       Siemens