1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>

Kansainvälinen palkanlaskenta - vaivattomasti

Onko sinulla vaikeuksia useiden palkanlaskennan tarjoajien ja eri maiden paikallisten säännösten noudattamisen kanssa, ja haluaisit löytää sujuvamman ratkaisun kansainväliseen palkanlaskentaan? Unohda tämä päänvaiva ja keskity liiketoimintasi kasvattamiseen! Meiltä saat paikallisia palkanlaskentapalveluita kaikkialla Euroopassa. Tarjoamme huippuluokan teknologiaa sekä globaalin palkanlaskennan – yhdellä sopimuksella.

Varaa tapaaminen
International Payroll
SD Worxin toiminta-alue Euroopassa

Euroopan laajuinen kattavuus paikallisella asiantuntemuksella

Euroopan työmarkkinat paikallisine sääntöineen voi aiheuttaa ongelmia. Huonosti hoidettu palkanlaskenta voi tulla kalliiksi – niin organisaatiosi tulokselle kuin maineelle. Ulkoistamalla palkanlaskennan meille varmistat, että palkanmaksu on hoidettu tarkasti ja oikea-aikaisesti paikallisia säännöksiä noudattaen, riippumatta siitä, missä työntekijäsi sijaitsevat. Tukholmasta Sevillaan ja Irlanninmereltä Mustallemerelle, SD Worx yksinkertaistaa palkanlaskentaa kaikkialla Euroopassa.

  Enemmän kuin palkanlaskentaa

  Kun kohtaat henkilöstökysymyksiä tai -ongelmia, voit luottaa siihen, että olemme tukenasi. Paikalliset asiantuntijamme tarjoavat neuvoja paikallisista työlainsäädännöstä, työehtosopimuksista, ulkomaisten työntekijöiden palkkaamisesta, uusille markkinoille laajentumisesta ja paljon muusta. Kun on kyse palkanlaskentasäännöistä ja määräajoista, tarjoamme nopeita ja tarkkoja vastauksia.

   Kansainvälisen palkanlaskentajärjestelmän etusivu

   Tee päätöksiä nopeammin

   Mitä HR-tiimisi tarvitsee luodakseen strategista arvoa? Reaaliaikaista tietoa, selkeää näkemystä HR:n ydinasioista, jatkuvaa yleiskuvaa palkkakustannuksista ja HR-analytiikkaa. Juuri näitä saat meiltä erilaisten raporttien avulla kaikista maista, joissa yrityksesi toimii. Saat selkeän näkymän palkkahallintoon ja tietoon perustuvia oivalluksia, jotka vievät liiketoimintaasi eteenpäin – ilman, että aikaasi kuluu rutiininomaiseen, hallinnolliseen työhön.

    Kaavio siitä, mitä SD Worxin kansainvälinen palkanlaskenta sisältää

    Kätevä kokonaisratkaisu

    Jätä taaksesi sopimussekamelska, kaukana sijaitsevat asiakaspalvelukeskukset, hämmentävät hallintomallit ja jäykät järjestelmät. Avullamme saat ratkaisun, joka kattaa kaikki tarpeesi kansainväliseen palkanlaskentaan. Yksi sopimus, yksi yhteyskontakti, yksi hallintomalli ja sama palvelu kaikissa maissa.

     Everest Group

     Gartner antaa tunnustusta SD Worxille 2021 Market Guide for Multi-country Payroll Solutions -julkaisussaan.

      Read more on our attestations and recognitions

      Miksi SD Worx?

      Gründe für SD Worx
      +75vuoden kokemus

      Gründe für SD Worx
      +90 000asiakasta maailmanlaajuisesti

      icon
      +5 700 000palkkalaskelmaa kuukaudessa

      People icon
      +7 500ammattilaista

      International payroll by SD Worx
      +60toimistoa Euroopassa

      Asiakkaamme luottavat meihin

      Logo_Nike
      Logo-Parexel_80x80
      Logo-Scotch-Soda_80x80
      Komatsu
      Siemens

      Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

      Jos haluat saada lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme tai miten voimme auttaa sinua palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä haasteissa, täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!