1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Ratkaisuja palkanlaskentaan>

Sähköiset palkkalaskelmat – SD Worx Verkkopalkka

SD Worx Verkkopalkka on helppo ja turvallinen tapa tarjota palkansaajalle palkkalaskelmia sähköisessä muodossa. Verkkopalkka tallentuu palkansaajan verkkopankkiin, josta palkkalaskelma on nähtävissä ja tarkasteltavissa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Saatavilla on myös mobiilisovellus eLiksa, jonka avulla palkkalaskelma kulkee palkansaajan mukana, ja on saatavilla missä ja milloin tahansa.

Tilaa Verkkopalkka!
Hero_Domain_32

Kustannustehokas, turvallinen ja nykyaikainen palkkalaskelma

Ympäristöystävällinen verkkopalkkapalvelu on kustannustehokas, turvallinen ja nykyaikainen palvelu, joka tuotetaan yhteistyössä palkkaohjelmiston, pankin ja verkkopalkkaoperaattorin kanssa. Sähköinen palkkalaskelma ei vain pienennä materiaali-, tulostus- ja postituskustannuksia, vaan myös palkkalaskelmien toimittamiseen vaadittua aikaa: palkkalaskelmat tavoittavat palkansaajan nopeasti ja palkkatiedot ovat palkansaajan tarkasteltavissa vuodenkauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä aina 7 vuoden ajan. Palkkalaskelmat ovat tarvittaessa myös helposti palkansaajan tulostettavissa verkkopankin kautta.

SD Worx Verkkopalkka on yksi Suomen suosituimpia sähköisiä palkkalaskelmia. Joka kuukausi lähes 400 000 suomalaista tarkastelee palkkatietojaan SD Worx Verkkopalkan kautta.

SD Worx Verkkopalkka on saanut rinnalleen eLiksan! Uusi mobiilisovellus tuo palkkalaskelmat suoraan mobiililaitteeseen: eLiksan avulla palkansaaja voi tarkistaa palkkalaskelmansa ja lomatietonsa missä ja milloin tahansa.

  Tutustu e-Liksaan!

  Verkkopalkan hyödyt sinulle

  eliksa

  Eroon turhista papereista

  SD Worx Verkkopalkka on moderni ja ekologinen valinta – palkkalaskelmat ovat tarkasteltavissa palkansaajan verkkopankissa tai eLiksa-sovelluksessa.

   biker

   Nopea käyttöönotto

   SD Worx Verkkopalkka on turvallinen ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka toimitetaan aina palveluna ilman asennuksia.

    laptop

    Laskelmapohjainen hinnoittelu

    SD Worx Verkkopalkka ja eLiksa perustuvat edulliseen laskelmapohjaiseen hinnoitteluun.

     girl with mobile phone

     Mobiilisovellus

     SD Worx Verkkopalkan käyttäjänä voit ottaa käyttöösi myös SD Worx eLiksa -mobiilisovelluksen, jolla tarkistat palkkatietosi kätevästi missä ja milloin vain.

      Sampo

      Haluatko lisätietoja SD Worx Verkkopalkasta?

      Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme lisää sähköisten palkkalaskelmien eduista ja hyödyistä. 

       Varaa tapaaminen