1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Ratkaisuja palkanlaskentaan>

Sähköiset palkkalaskelmat – SD Worx Verkkopalkka

SD Worx Verkkopalkka on helppo ja turvallinen tapa tarjota palkansaajalle palkkalaskelmia sähköisessä muodossa. Verkkopalkka tallentuu palkansaajan verkkopankkiin, josta palkkalaskelma on nähtävissä ja tarkasteltavissa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Saatavilla on myös mobiilisovellus eLiksa, jonka avulla palkkalaskelma kulkee palkansaajan mukana, ja on saatavilla missä ja milloin tahansa.

SD Worx Verkkopalkka on yksi Suomen suosituimpia sähköisiä palkkalaskelmia. Joka kuukausi lähes 400 000 suomalaista tarkastelee palkkatietojaan SD Worx Verkkopalkan kautta.

Tilaa Verkkopalkka!
Hero_Domain_32
Nainen katsoo puhelinta pahvimuki toisessa kädessään

Kustannustehokas, turvallinen ja nykyaikainen palkkalaskelma

Ympäristöystävällinen verkkopalkkapalvelu on kustannustehokas, turvallinen ja nykyaikainen palvelu, joka tuotetaan yhteistyössä palkkaohjelmiston, pankin ja verkkopalkkaoperaattorin kanssa. Sähköinen palkkalaskelma ei vain pienennä materiaali-, tulostus- ja postituskustannuksia, vaan myös palkkalaskelmien toimittamiseen vaadittua aikaa: palkkalaskelmat tavoittavat palkansaajan nopeasti ja palkkatiedot ovat palkansaajan tarkasteltavissa vuodenkauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä aina 7 vuoden ajan. Palkkalaskelmat ovat tarvittaessa myös helposti palkansaajan tulostettavissa verkkopankin kautta.

SD Worx Verkkopalkka on saanut rinnalleen eLiksan! Mobiilisovellus tuo palkkalaskelmat suoraan mobiililaitteeseen: eLiksan avulla palkansaaja voi tarkistaa palkkalaskelmansa ja lomatietonsa missä ja milloin tahansa.

  Tutustu e-Liksaan!

  Verkkopalkan hyödyt

  Hymynaaman kuvake
  Eroon turhista papereista

  SD Worx Verkkopalkka on moderni ja ekologinen valinta – palkkalaskelmat ovat tarkasteltavissa palkansaajan verkkopankissa tai eLiksa-sovelluksessa.

  Sovelluksen kuvake
  Nopea käyttöönotto

  SD Worx Verkkopalkka on turvallinen ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka toimitetaan aina palveluna ilman asennuksia.

  Dokumentin ja kolikoiden kuvake
  Laskelmapohjainen hinnoittelu

  SD Worx Verkkopalkka ja eLiksa perustuvat edulliseen laskelmapohjaiseen hinnoitteluun.

  Puhelimen kuvake
  Mobiilisovellus

  SD Worx Verkkopalkan käyttäjänä voit ottaa käyttöösi myös SD Worx eLiksa -mobiilisovelluksen, jolla tarkistat palkkatietosi kätevästi missä ja milloin vain.

  Tutustu eLiksaan

  Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

  Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
   

  Varaa tapaaminen
  Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa