1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>

SD Worx HR – järjestelmä uudenlaiseen työntekoon

Hallinnolliset tehtävät kuuluvat olennaisena osana kaikkiin organisaatioihin, mutta saattavat toisinaan tuntua monimutkaisilta ja turhauttavilta. Siksi olemme luoneet helppokäyttöisen HR-järjestelmän sujuvoittamaan työntekoa. Me SD Worxilla autamme sinua tekemään HR-rutiineista helppoa ja yksinkertaista niin työntekijöille, esihenkilöille kuin HR-asiantuntijoille.

SD Worx HR on pohjoismainen HR-järjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille, sekä julkisen sektorin organisaatioille. HR-ratkaisumme on joustava ja skaalautuu ketterästi organisaation tarpeisiin – käyttöön voi ottaa vain ne moduulit, joille on tarvetta. Heitä hyvästit manuaalisille ja aikaa vieville rutiineille, ja optimoi organisaatiosi tuottavuus ja tehokkuus SD Worx HR -järjestelmän avulla!

Varaa tapaaminen
Kvinna med ipad
Löfbergs
On hienoa, että voimme aina kääntyä saman tuen puoleen ja saada apua, oli kyse mistä tahansa.
Löfbergs
Helena Eriksson, Henkilöstöjohtaja, Löfbergs
Lue asiakastarina
SD Worx Integrated Payroll and HR

Tehosta päivittäisiä HR-prosesseja

Järjestelmämme tukee monipuolisesti erilaisia HR-prosesseja. Moduuleja yhdistelemällä tehostat ja sujuvoitat juuri niitä prosesseja, joita organisaatiosi henkilöstöhallinnassa tarvitaan.

  Business case

  Pohditko uuden HR- ja palkkajärjestelmän hankintaa?

  Järjestelmää hankkiessa kustannuksia on hyvä tarkastella myös toisesta näkökulmasta: millaisia kustannuksia organisaatiolle aiheutuu siitä, jos henkilöstö- ja palkanlaskentaratkaisuja ei päivitetä vastaamaan tämän päivän tarpeita?

   Lataa maksuton opas

   Yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

   Logo_Inlook.png 4.1.2023
   Logo_Lofberg.png 4.1.2023
   Logo_kicks.png 4.1.2023
   Sampo

   Varaa SD Worx HR -tapaaminen asiantuntijamme kanssa

   Haluatko lisätietoja organisaatiollesi sopivasta SD Worx HR -järjestelmästä? Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme, miten tuotteemme voivat helpottaa organisaatiosi henkilöstö- ja palkkahallintoa.

    Varaa tapaaminen