1. Home>
 2. Ratkaisumme>
 3. HR-ratkaisut innovatiivisille yrityksille>

SD Worx HR uudenlaiseen työntekoon

Kvinna med ipad

Hallinto kuuluu olennaisena osana kaikkiin organisaatioihin, mutta samalla se voi tuntua monimutkaiselta ja turhauttavalta. Siksi olemme luoneet skaalautuvan HR-ratkaisun, jonka voit räätälöidä omiin tarpeisiisi sopivaksi. Me SD Worxilla autamme sinua muuttamaan henkilöstöhallintosi mahdollisimman helpoksi ja miellyttäväksi käyttää kaikille organisaatiosi jäsenille.

Varaa tapaaminen
Kvinna med ipad
Löfbergs
On hienoa, että voimme aina kääntyä saman tuen puoleen ja saada apua, oli kyse mistä tahansa.
Helena Eriksson, Henkilöstöjohtaja, Löfbergs
Lue asiakastarina
Inkorg

SD Worx Home – täydellinen tapa aloittaa

Verkkoalusta organisaatiosi henkilöstöhallinnolle

SD Worx Home on koko organisaation henkilöstöhallinnan keskus. Se tarjoaa kaikkien tasojen käyttäjille mahdollisuuden tarkastella HR-toimintoja suoraan järjestelmässä. Lisäksi HR-osaston on mahdollista viestiä muiden työntekijöiden kanssa suoraan Homessa. Homen intuitiivinen käyttöliittymä tehostaa ja yksinkertaistaa aiemmin monimutkaista työtä.

  SD Worx Integrated Payroll and HR

  Hanki päivittäiseen HR-työhösi tarvittavat prosessit

  Järjestelmämme tukee erilaisia HR-prosesseja. Moduulejamme yhdistelemällä voit hankkia itsellesi juuri ne prosessit, joita organisaatiosi tarvitsee päivittäisessä HR-toiminnassaan.

   Business case

   Haluatko panostaa uuteen HR- ja palkkajärjestelmään?

   Uusien järjestelmäratkaisujen hyötyjen ymmärtämiseksi kustannuksia on tarkasteltava myös toisesta näkökulmasta: mitä kustannuksia yritykselle aiheutuu siitä, jos henkilöstö- ja palkanlaskentaratkaisuja ei päivitetä?

    Lataa maksuton opas

    HR-yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

    Logo_Inlook.png 4.1.2023
    Logo_Lofberg.png 4.1.2023
    Logo_kicks.png 4.1.2023
    Sampo

    Varaa SD Worx HR -tapaaminen asiantuntijamme kanssa

    Haluatko lisätietoja organisaatiollesi sopivasta SD Worx HR -järjestelmästä? Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme, miten tuotteemme voivat helpottaa organisaatiosi henkilöstö- ja palkkahallintoa.

     Varaa tapaaminen