1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>

HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille

Tarjoamme monipuolisia HR-ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille aina HR-järjestelmistä HR-neuvontapalveluun tai työoikeusneuvontaan.

Varaa tapaaminen
Kvinna kontor
Man telefon

Henkilöstöhallinnon uusi aikakausi

Me SD Worxilla asetamme asiakkaamme etusijalle ja tarjoamme resursseja, joiden avulla pysyt askeleen edellä kilpailijoitasi. HR-järjestelmämme helpottaa henkilöstöjohtajien, esihenkilöiden ja työntekijöiden päivittäistä työtä.

HR-järjestelmä integroituu helposti pilvipohjaisiin palkanlaskentajärjestelmiimme, jolloin sinun tarvitse syöttää samoja tietoja useisiin eri järjestelmiin. Valitse tarvitsemasi HR-moduulit ja varmistu tietojesi turvallisesta tallennuksesta. Autamme sinua hyödyntämään dataan perustuvia tietoja koko organisaatiosi hyväksi.

HR-asiantuntijoille suunniteltujen ketterien ratkaisujemme avulla voit luopua lopullisesti manuaalisista ja hallinnollisesti raskaista tehtävistä.

  Ota yhteyttä
  Inlook
  Meillä on ollut SD Worxilla todella hyvä yhteistyökumppani, joka on hienosti auttanut, kertonut ja fiksannut SD Worx HR:n käyttöönottoprojektin aikana.
  Inlook
  Erika Nybergh, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Inlook Group Oy
  Lue asiakastarina

  Asiakkaamme luottavat meihin

  Logo_Lofberg.png 4.1.2023
  Logo_kicks.png 4.1.2023
  Logo_Inlook.png 4.1.2023

  Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

  Jos haluat saada lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme tai miten voimme auttaa sinua palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä haasteissa, täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!