1. Home>
 2. Ratkaisumme>

HR-järjestelmä innovatiivisille yrityksille

Kvinna kontor

Henkilöstön kehittymisen myötä myös HR-prosessit muuttuvat monimutkaisemmiksi. Me SD Worxilla autamme sinua ottamaan haltuun HR-järjestelmät ja -palvelut, jotka sujuvoittavat niin työntekijöidesi, esimiestesi kuin HR-asiantuntijoidesikin työskentelyä. Tarjoamme parhaat ratkaisut suurille ja keskisuurille yrityksille sekä julkiselle sektorille.

Varaa tapaaminen
Kvinna kontor
Man telefon

Henkilöstöhallinnon uusi aikakausi

Me SD Worxilla asetamme asiakkaamme etusijalle ja tarjoamme resursseja, joiden avulla pysyt askeleen edellä kilpailijoitasi. HR-järjestelmämme helpottaa henkilöstöjohtajien, esihenkilöiden ja työntekijöiden päivittäistä työtä.

HR-järjestelmä integroituu helposti pilvipohjaisiin palkanlaskentajärjestelmiimme, jolloin sinun tarvitse syöttää samoja tietoja useisiin eri järjestelmiin. Valitse tarvitsemasi HR-moduulit ja varmistu tietojesi turvallisesta tallennuksesta. Autamme sinua hyödyntämään dataan perustuvia tietoja koko organisaatiosi hyväksi.

HR-asiantuntijoille suunniteltujen ketterien ratkaisujemme avulla voit luopua lopullisesti manuaalisista ja hallinnollisesti raskaista tehtävistä.

  Varaa tapaaminen

  Tehosta organisaatiotasi älykkäällä HR-järjestelmällä

  Idea iconÄlykäs HR

  Keskitetty HR-järjestelmä, jonka avulla voit tallentaa kaikki henkilöstötiedot sekä hallinnoida niitä turvallisesti.

  Transparence et aperçuTehokasta analytiikkaa

  Tarkastele HR-tietoja erilaisten vakioraporttien, mukautettujen raporttien, hallintapaneelien ja merkityksellisten tietojen avulla.

  Glad ikonÄlykkäitä integrointeja

  Jaa tietoja luomalla integrointeja palkanlaskennan ja henkilöstöjohtamisen järjestelmiin sekä osaaja-, rekrytointi- ja ERP-ratkaisuihin.

  Retention / RewardLisää arvoa

  Tue työntekijöitäsi ja lisää tehokkuutta mahdollistamalla itsenäinen työskentely.

  sicherheitValvontaa ja vaatimustenmukaisuutta

  Varmistu sekä paikallisen että kansainvälisen lainsäädännön ja GDPR:n noudattamisesta.

  HR-järjestelmä, joka tarjoaa ratkaisun kaikkiin HR-prosesseihisi

  Inlook
  Meillä on ollut SD Worxilla todella hyvä yhteistyökumppani, joka on hienosti auttanut, kertonut ja fiksannut SD Worx HR:n käyttöönottoprojektin aikana.
  Erika Nybergh, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Inlook Group Oy
  Lue asiakastarina

  HR-yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

  Löfbergs lila
  KICKS
  inlook logo
  Sampo

  Varaa etätapaaminen asiantuntijamme kanssa

  Haluatko lisätietoja organisaatiollesi sopivista HR-järjestelmistä? Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme, miten tuotteemme voivat helpottaa henkilöstöhallintoasi.

   Varaa tapaaminen