1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>

HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille

Tarjoamme monipuolisia HR-ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille aina HR-järjestelmistä HR-neuvontapalveluun tai työoikeusneuvontaan.

Varaa tapaaminen
Kvinna kontor
Man telefon

Henkilöstöhallinnon uusi aikakausi

Me SD Worxilla asetamme asiakkaamme etusijalle ja tarjoamme resursseja, joiden avulla pysyt askeleen edellä kilpailijoitasi. HR-järjestelmämme helpottaa henkilöstöjohtajien, esihenkilöiden ja työntekijöiden päivittäistä työtä.

HR-järjestelmä integroituu helposti pilvipohjaisiin palkanlaskentajärjestelmiimme, jolloin sinun tarvitse syöttää samoja tietoja useisiin eri järjestelmiin. Valitse tarvitsemasi HR-moduulit ja varmistu tietojesi turvallisesta tallennuksesta. Autamme sinua hyödyntämään dataan perustuvia tietoja koko organisaatiosi hyväksi.

HR-asiantuntijoille suunniteltujen ketterien ratkaisujemme avulla voit luopua lopullisesti manuaalisista ja hallinnollisesti raskaista tehtävistä.

  Varaa tapaaminen

  Tehosta organisaatiotasi älykkäällä HR-järjestelmällä

  Idea iconÄlykäs HR

  Keskitetty HR-järjestelmä, jonka avulla voit tallentaa kaikki henkilöstötiedot sekä hallinnoida niitä turvallisesti.

  Transparence et aperçuTehokasta analytiikkaa

  Tarkastele HR-tietoja erilaisten vakioraporttien, mukautettujen raporttien, hallintapaneelien ja merkityksellisten tietojen avulla.

  Glad ikonÄlykkäitä integrointeja

  Jaa tietoja luomalla integrointeja palkanlaskennan ja henkilöstöjohtamisen järjestelmiin sekä osaaja-, rekrytointi- ja ERP-ratkaisuihin.

  Retention / RewardLisää arvoa

  Tue työntekijöitäsi ja lisää tehokkuutta mahdollistamalla itsenäinen työskentely.

  sicherheitValvontaa ja vaatimustenmukaisuutta

  Varmistu sekä paikallisen että kansainvälisen lainsäädännön ja GDPR:n noudattamisesta.

  HR-järjestelmä, joka tarjoaa ratkaisun kaikkiin HR-prosesseihisi

  SD Worx Quality

  API-integraatio

  SD Worx Connector on moderni alusta, jonka avulla yhdistät SD Worx -ratkaisut eri järjestelmien kanssa. API-rajapinta mahdollistaa yksinkertaisen ja joustavan muutosten tuonnin ja viennin. Connectorin avulla manuaalisen työn osuus vähenee ja päästään eroon muun muassa erillisten tiedostojen lähettelystä. Connector tukee useita erilaisia formaatteja, joten integroituminen muiden järjestelmien kanssa on entistä helpompaa.  

   

  Sähköinen allekirjoitus

  SD Worx HR -järjestelmän People-moduulissa on täysin integroitu ratkaisu asiakirjojen sähköistä allekirjoittamista varten. Scrive-työkalun avulla muun muassa työsopimusten allekirjoittaminen onnistuu nopeasti ja tehokkaasti.

   Inlook
   Meillä on ollut SD Worxilla todella hyvä yhteistyökumppani, joka on hienosti auttanut, kertonut ja fiksannut SD Worx HR:n käyttöönottoprojektin aikana.
   Inlook
   Erika Nybergh, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Inlook Group Oy
   Lue asiakastarina

   HR-yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

   Logo_Lofberg.png 4.1.2023
   Logo_kicks.png 4.1.2023
   Logo_Inlook.png 4.1.2023
   Sampo

   Varaa etätapaaminen asiantuntijamme kanssa

   Haluatko lisätietoja organisaatiollesi sopivista HR-järjestelmistä? Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme, miten tuotteemme voivat helpottaa henkilöstöhallintoasi.

    Varaa tapaaminen