1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>

Ratkaisuja palkanlaskentaan

Virheetön ja oikea-aikainen palkanlaskenta luo perustan työntekijöidesi luottamukselle. Joustavat ja skaalautuvat palkkahallinnon ratkaisumme ovat erinomainen ratkaisu suurille ja keskisuurille yrityksille sekä julkiselle sektorille. Asiantuntijamme selvittävät kanssasi toimivimmat ratkaisut, joiden avulla tehostat toimintaasi välittömästi ja erityisesti pitkällä aikavälillä. Palkkahallinnon ratkaisumme takaa, että yrityksesi pysyy askeleen edellä muita.

 

Varaa tapaaminen
Glad kvinna
Natur

Vaatimustenmukainen palkkahallinto yrityksille ja organisaatioille

Kansainvälisten yritysten palkkahallinto joutuu pysymään ajan hermoilla: uusia lakeja tulee voimaan, työehtosopimuksia neuvotellaan uudelleen ja työsopimukset muuttavat muotoaan. Palkkahallinnon haasteet kasvavat kaiken aikaa. Muuttuvilla markkinoilla selviytymiseen tarvitaan tehokkaita, virtaviivaistavia ja tuloksia takaavia ratkaisuja. Yli 75 vuoden kokemuksemme ja asiantuntemuksemme varmistaa, että palkkahallintosi toimii sujuvasti ja moitteettomasti.

SD Worxin luomissa puitteissa asiakkaamme voivat keskittyä ydinosaamiseensa ja samalla luottaa siihen, että heidän työntekijöistään pidetään hyvää huolta. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden palkkahallintoa!

  Ota yhteyttä
  bilfinger logo

  Bilfinger Industrial Services Finland Oy

  Jokaisen palkkapalvelun käyttöönottoprojektin onnistumisen edellytys on tarkka tilannekartoitus sekä asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten määrittely. Prosessikonsultoinnin avulla kyetään kartoittamaan tarkasti asiakkaan nykytilanne, mahdolliset kehitystarpeet sekä organisaation ulkoistusvalmius. Bilfinger oli pohtinut ulkoistamisen hyötyjä tarkasti ja pitkään. Yhtiö halusi turvata palkanlaskennan toimivuuden ja oikeellisuuden vähäisten henkilöstöresurssien vuoksi sekä compliance-vaatimusten osalta.

   Lue asiakastarina
   Telia

   Telia

   Muutama vuosi sitten koko Telialle tuli yhteinen henkilötietojärjestelmä. Yhtiöllä oli ollut palkkahallinnossa erilaisia ratkaisuja, joita haluttiin nyt uudistaa ja yhtenäistää Suomen, Ruotsin ja Norjan välillä. Lähtökohtaisesti yhtiössä lähdettiin hakemaan sitä, että palvelumalli ja integraatiot olisivat mahdollisimman yhteisiä, ja että kehitysyhteistyö ottaa aina huomioon kaikki maat.

    Lue asiakastarina
    arla logo

    Arla Oy

    Kansainväliseen Arla Foods -konserniin kuuluva ruokatalo Arla Oy halusi nykyaikaistaa ja tehostaa palkkahallinnon prosesseja. Yhtiön palveluksessa työskentelee 320 työntekijää ja maidontuottajia yhtiöllä on Suomessa 530. Suomen lainsäädännöllä ja työehtosopimuksilla on merkittävä vaikutus palkanlaskentatyöhön. Mitä monimutkaisempia säännökset ja rakenteet työehtosopimuksissa ovat, sitä vaikeampaa niiden tulkitseminen ja prosessien automatisointi palkanlaskennassa on. Meijerialalle tyypilliset spesifiset ja kompleksiset työehtosopimukset haastavat palkanlaskentaa ja edellyttävät tehokkaita prosesseja.

     Lue asiakastarina
     Kvinnor pratar

     Skaalautuvaa palkkapalvelua

     Palkkahallinto vaatii jatkuvasti päivittyvää erityisosaamista yrityksen toimialasta riippumatta. Me SD Worxilla tarjoamme joustavan ja skaalautuvan ratkaisun palkkahallinnon ulkoistukseen niin pienille, keskisuurille, suurille kuin kansainvälisille toimijoille.

     Vaatimustenmukaiset, sertifioidut prosessimme sekä oma sertifioitu palkkajärjestelmämme takaavat virheettömän ja oikea-aikaisen palkanlaskennan, ja tyytyväiset asiakkaamme ovat todiste korkealaatuisesta ja kustannustehokkaasta palvelusta.

      Lue lisää palkkapalvelustamme

      Asiakkaamme luottavat meihin

      LUMENE logo.
      bilfinger logo
      arla logo
      oral logo
      telia
      Yhteistyö SD Worxin kanssa on lähtenyt todella hyvin käyntiin ja koko muutos tapahtui todella sujuvasti. Olemme olleet todella tyytyväisiä operatiiviseen toimintaan sekä toiminnan seurantaan.
      telia
      Mari Hedenstam, Head of People Master Data Services, Telia
      Lue asiakastarina

      Yli 90 000 asiakasta maailmanlaajuisesti

      Idea icon
      +75 vuoden kokemus

      Rayroll icon
      +5 700 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa

      People icon
      +150 maata

      Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

      Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
       

      Varaa tapaaminen
      Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa