1. Home>
 2. Ratkaisumme>
 3. Ratkaisuja palkanlaskentaan>

Ulkoista palkkahallintosi

Möte

Palkkahallinto vaatii jatkuvasti päivitettävää erikoisosaamista, mikä lisää palkka- ja henkilöstöhallinnon ulkoistamisen suosiota yrityksissä. SD Worx työllistää alan parhaimpia palkka- ja HR-asioihin perehtyneitä asiantuntijoita. Miksi et siis antaisi palkanlaskentaasi meidän hoitaaksemme?

Varaa tapaaminen
Möte

Miksi palkkahallinnon ulkoistaminen kannattaa?

Glad ikonTurva ja kumppanuus

Käytettävissäsi on aina useita osaavia ja kokeneita palkka-asiantuntijoita, eikä tietämys palkanlaskennasta ole vain muutaman palkatun työntekijän varassa.

Tid ikonTehokkuus

Ulkoistamalla organisaatiosi palkanlaskennan luotettaviin käsiin voit tehostaa palkkahallinnon toimintaa, karsia kulujasi sekä keskittyä paremmin omaan liiketoimintaasi.

Idea iconAsiantuntemus

Kun palkanlaskenta on ulkoistettu ja käytettävissä on runsaasti asiantuntemusta, menettelyt ja prosessit tulevat hyvin dokumentoiduiksi, eivätkä esimerkiksi lakimuutokset jää huomaamatta.

flexibel ikonJoustavuus

Palkanlaskennan ulkoistamisen kustannukset riippuvat kuukausittaisesta palkkalaskelmien määrästä. Tämä tarjoaa joustavuutta esimerkiksi organisaatiomuutosten yhteydessä.

check ikonValmiit järjestelmät

Ulkoistaminen mahdollistaa palveluiden supistamisen tai laajentamisen muutosten mukana, ja samalla huolehdimme järjestelmien ylläpidosta.

Kvinna dator

Mitä palveluja yrityksesi tarvitsee?

Meiltä saat kattavan valikoiman asiantuntevia ja laadukkaita ulkoistettuja palveluita:

 • Palkkapalvelut
 • HR-palvelut
 • Matkustuksenhallinnan palvelut
 • Henkilöstön neuvontapalvelut
 • Arkistointipalvelut
  Varaa tapaaminen

  Kun ulkoistat palkanlaskennan SD Worxille, saat käyttöösi monia etuja:

  SD Worx master dataAmmattitaitoiset asiantuntijat

  Tiimimme koostuvat alan parhaat käytännöt tuntevista palkka- ja henkilöstöhallinnon huippuasiantuntijoista, jotka antavat neuvoja ja toimivat proaktiivisesti, jotta yritykselläsi olisi käytössään paras ratkaisu nyt ja tulevaisuudessa.

  Plug-and-playYhteistyökumppanit

  Teemme tiivistä yhteistyötä muiden toimittajien ja kumppaneiden kanssa varmistaaksemme järjestelmien sujuvan yhteistoiminnan.

  Icoon analyticsTekninen kumppani

  Huolehdimme tekniikasta, järjestelmän toiminnasta, päivityksistä, suojauksesta sekä järjestelmämuutoksista, kun voimaan astuu uusia tai päivitettyjä lakeja ja asetuksia.

  PersonalAsiantunteva tuki

  Mittavan kokemuksemme ansiosta voimme tarjota asiantuntevaa tukea niin yrityksesi työntekijöille, johtajille kuin palkka-asiantuntijoille.

  Success / YesLaatu

  Laatustandardiemme myötä tuotamme tasalaatuista ja luotettavaa palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Palvelumme tuotetaan turvallisesti kotimaiselta sertifioidulta pilvipalvelualustalta.

  ProductivitéJatkuva kehitys

  Luomme asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden palkanlaskentajärjestelmiä ja palveluita pysymällä ajan hermoilla ja parantamalla palveluitamme ja tuotteitamme jatkuvasti.

  woman cyclist

  Opas: Palkanlaskennan ulkoistaminen – näin onnistut

  Mikä asia yhdistää maailman kaikkia HR-tiimejä, niin kriiseissä kuin hyvinäkin aikoina? Työntekijöille on maksettava oikea palkka, oikeaan aikaan. Tässä oppaassa tarkastelemme palkanlaskennan ulkoistamista ja sen tuottamia lukuisia etuja. Ulkoistaminen takaa jatkuvuuden ja lainsäädännön noudattamisen, tekee henkilöstökustannukset läpinäkyviksi ja vapauttaa lisää aikaa strategisiin hankkeisiin.

   Lataa maksuton opas
   6 vinkkiä ulkoistamiseen

   Webinaaritallenne: 6 vinkkiä onnistuneeseen palkkapalveluiden hankintaan

   Onnistuminen palkkahallinnon ulkoistamisessa ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii perehtymistä ja sitoutumista myös hankintaorganisaatiolta.

   Tässä webinaarissa esittelimme vankan kokemuksemme perusteella hyviksi havaitsemamme 6 vinkkiä, jotka kannattaa huomioida, kun yritys on ulkoistamassa palkkapalveluitaan. Näiden vinkkien avulla voit paremmin valmistautua onnistuneeseen ulkoistusprosessiin.

    Katso tallenne (12 min)
    SSAB logo
    SD Worxin projektityöskentelytapa oli hyvin hallittua: kaikki oli tarkasti strukturoitua eri vaiheiden osalta, ja prosessit ja toimintatavat hyvin hiottuja. Lisäksi projektipäälliköllä sekä projektitiimillä oli asiat hyvin hallussa.
    Christine Bollvik, Ansvarig för HR Service, SSAB
    Lue asiakastarina

    Palkkayhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

    Logo_telia.png 4.1.2023
    Logo_arla.png 4.1.2023
    LUMENE logo.

    Yli 76 000 asiakasta ympäri maailmaa

    Icon idea
    Yli 75 vuoden kokemus

    Rayroll icon
    Yli 5 000 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa

    People icon
    Toimintaa yli 150 maassa

    Sampo

    Haluatko lisätietoa palkkahallinnon ulkoistamisesta?

    Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme, mitä palveluita voit ulkoistaa SD Worxille.

     Varaa tapaaminen