1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>

Helppokäyttöinen kansainvälinen HR-järjestelmä

Tehokkuus, digitaalinen murros ja työntekijöiden tyytyväisyys ovat HR:n pyhä kolminaisuus – erityisesti nopeasti kasvavissa kansainvälisissä yrityksissä. Me SD Worxilla autamme tuhansia yrityksiä ympäri maailmaa tehostamaan heidän henkilöstö- ja palkkahallinnon toimintojaan. Henkilötietojen käsittelyyn tarkoitettu moderni, helposti käytettävä ja turvallinen ratkaisu, joka toimii vankkana perustana muille HR-prosesseille. 

Varaa tapaaminen
International Payroll

SD Worxin kansainvälisen HR-järjestelmän edut

ProductivitéParempaa tuottavuutta

Keskitetty HRIS-järjestelmä, itsepalvelumahdollisuus työntekijöille ja esimiehille sekä maakohtaiset liiketoimintamuodot ja prosessit parantavat henkilöstön tuottavuutta.

Transparence et aperçuDataan perustuvat HR-päätökset

Ennalta määritetyt pakolliset raportit ja KPI-mittareille perustuvat mukautetut raportit tarjoavat syvällisen kokonaiskuvan – reaaliajassa.

KostenKustannustehokas

Säästä käyttöönottoaikaa ja -kustannuksia järjestelmään ennalta määritettyjen kansainvälisten ja paikallisten määräysten sekä standardoidun palkanlaskennan integroinnin ansiosta.

SD Worx master dataValmiina keikkatalouteen

Kaikki henkilöstöön liittyvät laajennetut tiedot ja prosessit ovat tarkasteltavissa ja kaikkien saatavilla yhdessä paikassa – millä tahansa laitteella ja milloin tahansa.

Employeur attrayantInnostava käyttökokemus

Intuitiivista ja digitaalista HR-ekosysteemiä voivat käyttää kaikki työntekijöistä ja esimiehistä palkkavirkailijoihin ja HR-ammattilaisiin.

Kvinna hemma

Selätä modernin työpaikan haasteet

SD Worx Multi Core HR on joustava HR-ratkaisu, joka keskittää kaikki henkilötiedot yhteen paikkaan reaaliajassa. Järjestelmä on moderni, intuitiivinen ja helppo käyttää, ja se tekee työvoiman hallinnasta aiempaa yksinkertaisempaa.

Tehokas henkilöstöanalytiikka tarjoaa nopeita oivalluksia, jotka tukevat strategista päätöksentekoa ja parantavat yrityksen tulosta. Helppo liitettävyys muihin järjestelmiin ja GDPR:n kaltaisten kehysten sisäänrakennettu noudattaminen mahdollistavat tiimisi keskittymisen olennaiseen.

  Varaa tapaaminen
  E_Solution_Marque-Employeur_960x540_

  Kaikenkattava HR-ratkaisu

  Monet HR-järjestelmien toimittajat ovat tosiasiassa IT-yrityksiä. Meillä sen sijaan on yli 75 vuoden kokemus nimen omaan palkanlaskennasta ja henkilöstöhallinnosta: SD Worx People on täysin integroitu palkanlaskenta- ja työajanseurantajärjestelmään. Haluatko lisätä rekrytointia? Määritämme ratkaisusi juuri haluamallasi tavalla. 

   Solution_Marque-Employeur

   Yhtenäistä organisaation työt

   Määritä työntekijätiedot ja työnkulut vastaamaan kaikkia paikallisia ja yrityskohtaisia vaatimuksia. Muuta esimääritetyt perehdytykseen, siirtoihin ja irtisanomisiin liittyvät työnkulut yrityksesi käytäntöjen mukaisiksi ja yhdenmukaista kaikkien maiden ja liiketoimintayksiköiden prosessit. 

    map

    Kaikkialla maailmassa

    Tarjoa työntekijöillesi yhdenmukaiset työnkulut ja ainutlaatuinen käyttökokemus sopimuksesta tai työpaikan sijainnista riippumatta. SD Worx People on käytettävissä koko Euroopassa useilla kielillä, mikä lisää osallisuutta kaikilla organisaatiotasoilla. Uusien maiden määrittäminen käy helposti. 

     Optimisez la charge de travail de votre personnel

     Yksi tietolähde kaikille päätöksille

     SD Worx People toimii ainoana tarvitsemanasi tietolähteenä. Se tarjoaa täydellisen ja virheettömän raportoinnin strategisen päätöksenteon tarpeisiin ja tukee yrityksesi menestystä. Saat selkeän yleiskuvan työntekijöiden määrästä, organisaatiokaaviosta, tiimistä, historiasta, työntekijöistä ja palkanlaskennasta maailmanlaajuisesti tai maittain. Seuraa maan, kustannuspaikan tai liiketoimintayksikön mukaisia palkkakustannuksia – reaaliajassa. 

      Inlook
      Sen sijaan, että aikaisemmin esimiehillä ja henkilöstöhallinnossa oli omia exceleitä, erinäisiä paperimappeja ja seurantoja, nyt kaikki henkilöstöön liittyvä data on samassa järjestelmässä.
      Inlook
      Erika Nybergh, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Inlook Group Oy
      Lue asiakastarina

      Asiakkaamme luottavat meihin

      Mantena
      TietoEvry
      Fortum
      Claes Ohlson

      Yli 90 000 asiakasta maailmanlaajuisesti

      Idea icon
      +75 vuoden kokemus

      Dokument ikon
      +5 700 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa

      People icon
      +150 maata

      Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

      Jos haluat saada lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme tai miten voimme auttaa sinua palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä haasteissa, täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!