1. Home>
 2. Ratkaisumme>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>

Maailmanlaajuiset HR-prosessit SAP SuccessFactorsin avulla

Local payroll

Jos sinulla on kansainvälisiä toimintoja tai monimutkainen yritysrakenne, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä palvelupisteestä kattaen koko palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon ja työvoimanhallinnan ekosysteemin - SD Worx SAP Solutions. Voimme tarjota lähes loputtoman paletin erilaisia HR-ratkaisuja: strategian, toteutuksen, tuen ja ylläpidon HR-arkkitehtuurillesi sekä myös palkkahallinnon ulkoistamisen. 

SD Worx auttaa sinua rakentamaan vankan ja tulevaisuudenkestävän IT-infrastruktuurin SAP SuccessFactors for HR:n (HRIS) ja kaikkien liiketoimintakriittisten palveluiden avulla, jotta voit optimoida HR-toimintasi. 

Varaa tapaaminen
Local payroll

Miksi SD Worx?

SD Worx on ollut SAP Expert -kumppani eli korkeimman tason kumppani jo useiden vuosien ajan. Meillä on laaja kokemus yrityksistä, joiden on muutettava liiketoimintaansa pilvipohjaisten digitaalisten ratkaisujen avulla.

 • 20 vuotta yhteistyötä SAP:n kanssa
 • Kokonaisvaltaisten henkilöstöhallinnon, palkanlaskennan ja ajanhallinnan ratkaisuiden tarjoaja
 • Paikallista kokemusta globaalilla ulottuvuudella - autamme sinua luomaan yksinkertaisuutta ja tehokkuutta, jotta pystyt hallitsemaan suuria organisaatiota.
 • Yli 650 alan asiantuntijaa eri puolilla Eurooppaa:
  • SAP HCM
  • SuccessFactors
  • WorkForce Software
  • UKG
  • Service Now
  • Vahva osaaminen SAP integraatiosta
 • +250 Asiakasta 

  Mitä tarjoamme

  • Strategia: Organisaatiosi tavoitteiden ja prosessien perusteella autamme sinua valitsemaan muutostavoitteisiisi sopivat ratkaisut. Kehitämme etenemissuunnitelman ja suosituksia vankkaa ja tulevaisuudenkestävää HR:n IT-arkkitehtuuria varten.
  • Toteutus: Sinä, asiakas, olet aina keskiössä, ja sinun menestyksesi on johtava periaatteemme. Asiantuntemuksemme ja hyväksi havaittujen menetelmiemme ansiosta varmistamme, että hankkeissa otetaan huomioon sinun kokonaisuutesi. Toteutus perustuu ketteriin periaatteisiin, ja siinä otetaan huomioon kaikki toteutettavat tuotteet.  
  • Tuki ja ylläpito: Tarjoamme tehokasta, avointa ja joustavaa lähestymistapaa, joka on räätälöity tarpeidesi mukaan, aina järjestelmän perustuesta strategiseen neuvontaan. 
  • Palkanlaskennan ulkoistaminen: Meillä on 75 vuoden kokemus eurooppalaisesta palkkahallinnosta, ja tarjoamme kattavan ratkaisun, joka auttaa paikallisia ja maailmanlaajuisia organisaatioita niiden tarpeissa ja perustuu asiakkaalle parhaiten sopivaan alustaan. 

   SD Worxin edut

   Kaikki, mitä tarvitset kokonaisuuden hallintaan:

   Kattaa koko työntekijän matkan - rekrytoinnin, ylennykset, koulutuksen ja kehityksen, suoritukseen perustuvat palkkiot ja palkanlaskennan. Tarjoamme sekä teknologian että palvelut, jotka luovat vankan ja tulevaisuudenkestävän kokonaisratkaisun.

   Skaalautuva:

   Takaamme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

   Eurooppalaisen monimutkaisuuden mestarit:

   Meillä on toimistoja ympäri Eurooppaa, konsulttimme puhuvat paikallista kieltäsi ja olemme ajan tasalla kaikesta eurooppalaisesta lainsäädännöstä.

   Tehokas integraatio:

   Keräämme sekä liiketoiminta- että käytännön kokemustietoa, mikä antaa integroitua palautetta ja näkemyksiä.

   Regina Fink
   Asiantuntevat yhteyshenkilöt, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita ja antavat asianmukaisia neuvoja". Yhteistyö ei ole vain tyhjä fraasi, se on todellisuutta. Työskentelemme yhdessä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.
   Regina Fink, Senior Manager HRIS, Framatome, internationale leider in nucleaire energie

   Tavataan ja keskustellaan HR:n, palkanlaskennan ja työvoimanhallinnan digitaalisista tarpeistasi.

    Ota yhteyttä
    SAP SuccessFactors
    SAP Gold Partner