1. Home>
  2. Inspiroidu>
  3. HR >
Tecknad bild på dator

Belgialainen SD Worx ostaa Aditron liiketoiminnot Pohjoismaissa

Belgialainen SD Worx on tänään ilmoittanut ostavansa Aditron liiketoiminnot kaikissa Pohjoismaissa. SD Worx on johtava henkilöstö- ja palkkapalvelujen tarjoaja Euroopassa ja yrityksessä työskentelee 4600 työntekijää 12 eri maassa. Vuonna 2020 SD Worxin liikevaihto oli 743 miljoonaa euroa. 

Yritysten tausta on samanlainen ja ne toimittavat asiakkailleen henkilöstö- ja palkkahallinnon pilvi- ja ulkoistuspalveluja.

Olemme sitä mieltä, että me ja SD Worx olemme hyvin yhteensopivia, sillä jaamme samoja näkemyksiä tulevaisuuden henkilöstö- ja palkkahallinnon markkinoista”, sanoo Aditron toimitusjohtaja Martin Sjögren. ”Yhdessä voimme tarjota pohjoismaisille asiakkaillemme ratkaisuja muilla Euroopan markkinoilla, mutta meillä on myös useita tuotesynergioita nykyisissä tarjoomissamme, hän jatkaa.

Yrityskaupan tarkoituksena on luoda Euroopan johtava henkilöstö- ja palkkapalvelujen toimittaja. SD Worx jatkaa investoimista Aditron tuotteisiin ja palveluihin, mutta tarjoaa myös ratkaisuja SD Worxin tuotevalikoimasta.

"Aditrolla on hyvin määritelty etenemissuunnitelma ydintarjoomamme kehittämiseksi. Aloitamme yhdessä SD Worxin kanssa myös useita uusia strategisia aloitteita liiketoimintamme kasvattamiseksi jatkossakin”, jatkaa Martin Sjögren.

Lue yritysten yhteinen lehdistötiedote (englanniksi).