1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Workforce Management – Tehokas työajanhallinta>

Älykäs järjestelmä tiedonhallintaan

Kun kirjaat tarkasti, kuinka paljon aikaa kuluu kuhunkin tehtävään kunkin asiakkaan tai projektin osalta, saat selkeän yleiskuvan liiketoiminnastasi. Samalla saat kuvan siitä, miten työntekijöidesi aika käytetään tehokkaasti. Tarjoamme tehtävien- ja tiedonhallinnan ratkaisun, joka mahdollistaa henkilöstökustannusten automaattisen kohdentamisen, joten voit seurata eri tehtävien arvoa ja lisätä tehokkuutta.

Varaa tapaaminen
Intuitive task management software | SD Worx
Kvinna ipad

Lisää tehokkuutta tiedonhallinnan avulla

Tiedätkö, mitä työntekijäsi tekevät päivittäin ja kuinka kauan? Jotkut organisaatiot saattavat yllättyä huomatessaan, että työntekijöiden aika ei jakaudu tasaisesti asiakkaiden kesken tai että suurin osa heidän työajastaan kuluu vähemmän kannattaviin projekteihin tai hallinnollisiin tehtäviin.

Tiedonhallinnan ratkaisumme tarjoaa selkeän kuvan siitä, kuinka paljon aikaa yksittäisiin tehtäviin kuluu työntekijäkohtaisesti eriteltynä. Työkalun avulla työntekijät voivat tunnistaa aikasyöpöt, mikä taas kannustaa heitä tehostamaan ja lisäämään tuottavuuttaan. Ohjelmiston käyttö työnhallinnassa varmistaa myös, että kaikki ylityöt lasketaan oikein ja siirretään automaattisesti palkanlaskentaan.

  Me tarjoamme

  check ikonIntuitiivinen ohjelmisto

  Intuitiivinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto tehtävienhallintaan, ajanseurantaan ja suunnitteluun.

  Powerful payroll reportsAutomaattinen raportointi

  Automatisoitu, edistynyt raportointi, mukaan lukien kustannus- ja hintalaskelmat.

  Integration HRIntegrointivalmis

  Sujuva integrointi HR-, palkka- tai rahoitusjärjestelmiin.

  iconArvokkaita tietoja

  Saat paremman käsityksen tehtäväkohtaisista työtunneista, asiakkaista ja tilauksista sekä kaikista niihin liittyvistä kustannuksista.

  Sampo

  Haluatko tietää lisää tiedonhallinnan järjestelmistä?

  Varaa asiantuntijamme kalenterista itsellesi sopiva aika, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa sinua ja organisaatiotasi.

   Varaa tapaaminen