1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Workforce Management – Tehokas työajanhallinta>

Strateginen henkilöstöjohtaminen

Tapamme työskennellä on muuttumassa. Organisaatioiden on ajateltava strategisesti ja oltava riittävän joustavia sopeutuakseen äkillisiin muutoksiin. Automatisoitu ratkaisumme strategiseen henkilöstöjohtamiseen on testattua teknologiaa ja tarjoaa reaaliaikaisia tietoja, joiden avulla voit saada etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden ja valmistautua työn tulevaisuuteen.

Varaa tapaaminen
Strategic Workforce Management
Cafe

Strateginen tuki pitkän aikavälin henkilöstötavoitteille

Työskentelytapamme ovat muuttunut dramaattisesti viime vuosikymmenen aikana. Jousto- ja etätyö, vuorotyön muuttuvat mallit ja työaikojen vaihtelut ovat vain muutamia tapoja, joilla työnteko on muuttunut. Kykeneekö sinun organisaatiosi sopeutumaan tuleviin muutoksiin?

Strateginen henkilöstöjohtaminen sisältää yrityksesi pitkän aikavälin vision, jossa määritellään, miten organisaatiosi käyttää henkilöstöään liiketoiminnan tukemiseen nyt ja tulevina vuosina.

Mitä henkilöstöhallintoon liittyviä muutoksia organisaatiosi tarvitsee? Mitä investointeja henkilöstöjohtamiseen?

  SD Worx

  Tässä muutamia vinkkejä strategiseen henkilöstöjohtamiseen:

  • Lahjakkuuksien johtaminen – Organisaation tulevaisuus riippuu kyvystäsi houkutella, pitää ja kehittää ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka ovat motivoituneita, innovatiivisia ja kehityshaluisia.
  • Väestörakenteen muutoksen hallinta tulevaisuutta silmällä pitäen – Henkilöstöjohtamisen strategian on valmistettava henkilöstösi tulevaisuutta varten, ja se edellyttää huolellista analyysia nykyisistä ja tulevista tarpeista.
  • Ymmärrä palkkakustannukset roolittain – Tiedätkö, kuinka paljon yhden henkilön palkkaaminen maksaa organisaatiossasi ja mihin projekteihin hän osallistuu? Jotta voit optimoida työntekijöidesi osaamisen, sinun on tiedettävä tarkalleen, milloin heille on annettava oikeat tehtävät.
  • Analysoi nykytilanne ja tuottavuus – Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että työntekijät ovat ketteriä ja motivoituneita, sekä vähennetään työntekijäkohtaisia menoja. Sinun on kuitenkin seurattava kunkin työntekijän tekemän työn määrää ja laatua.
  • Kehitä tulevaa henkilöstöstrategiaa – Tämä on jatkuva prosessi, jossa voit tunnistaa puutteet ja ehdottaa mahdollisia ratkaisuja uusien haasteiden ilmaantuessa. Se auttaa sinua varmistamaan strategiasi tulevaisuuden kannalta.
   Varaa tapaaminen
   Sampo

   Haluatko keskustella strategisesta henkilöstöjohtamisesta?

   Etsi itsellesi sopiva aika asiantuntijamme kalenterista, niin kerromme lisää siitä, miten voimme auttaa sinua ja tiimiäsi.

    Varaa tapaaminen