1. Home>
  2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>

Talent Management – tue työntekijöitäsi

Työntekijäsi ovat organisaatiosi tärkein voimavara. Heidän tukemisensa on yksi henkilöstöhallintosi tärkeimmistä tehtävistä. SD Worxin joustavat työkalut ja syvällinen asiantuntemus auttavat sinua varautumaan tulevaisuuteen ja lisäävät henkilöstösi mukautumiskykyä ja sitoutumista. Tarjoa kaikille työntekijöillesi mahdollisuus huippusuoritukseen.

Varaa tapaaminen
Man intervju digitalt
Löfbergs
Annamme runsaasti painoarvoa henkilökohtaisille arvoille. Rakennamme SD Worxin kanssa kumppanuutta silloinkin, kun joudumme ottamaan yhteyttä tukeen jonkin ongelman tiimoilta. Kun molemmat osapuolet puhaltavat yhteen hiileen, lopputulos on erinomainen!
Löfbergs
Helena Eriksson, Henkilöstöjohtaja, Löfbergs
Lue asiakastarina

Kehitä koko organisaatiotasi Talent Managementin avulla

Employeur attrayantParanna työntekijöiden hyvinvointia

Ota työntekijöidesi mielipiteet huomioon ja anna heidän ottaa vastuuta omasta kehityksessään – näin parannat työilmapiiriä ja lisäät työntekijöidesi hyvinvointia.

ProductivitéTue kehitystä

Mitä enemmän osaamista ja asiantuntemusta työntekijöilläsi on, sitä nopeammin yrityksesi kasvaa. Panosta organisaation sisäisiin osaajiin ja anna heille mahdollisuus edistää liiketoimintaasi.

Expertise / KnowledgeSitouta sisäiset osaajat

Hyvin suoriutuvat työntekijät haluavat varmistua omasta kehityksestään ja uramahdollisuuksistaan yrityksessä. Työntekijöiden sitouttaminen onnistuu heidän tarpeisiinsa vastaamalla.

Plug-and-playVahvista brändiäsi

Työntekijöitä kuunteleva ja arvostava ja heihin panostava työpaikka on työntekijöiden silmissä houkutteleva. Kerro, mitä voit tehdä edistääksesi työnhakijoidesi uraa.

Yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

Logo_Inlook.png 4.1.2023
Logo_Lofberg.png 4.1.2023
Logo_kicks.png 4.1.2023
Sampo

Haluatko tietää lisää Talent Managementista?

Varaa 30 minuutin tapaaminen asiantuntijamme kanssa niin kuulet, miten tuotteemme voivat sujuvoittaa tiimisi rekrytointiprosesseja.

    Varaa tapaaminen