1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Ratkaisuja palkanlaskentaan>

Modernia palkanlaskentaa

SD Worx W -kokonaisratkaisu on tarkoitettu kaikenkokoisille organisaatioille, jotka haluavat joustavan, turvallisen ja tehokkaan palkkajärjestelmän. Yritysten toimintakenttä on jatkuvassa muutoksessa. Työsopimuksia, lakeja ja työehtosopimuksia neuvotellaan jatkuvasti uusiksi, ja organisaatioiden on kyettävä toimimaan ja sopeutumaan muutoksiin ketterästi ja nopeasti. Palkkahallinto selviää kaikesta tästä vain, jos toimittaja kehittää järjestelmiä tulevaisuutta ennakoiden.

Varaa tapaaminen
woman in the office

Kokonaisvaltaisen SD Worx W -palkkajärjestelmän tärkeimmät edut

Sakerhet ikonErittäin turvallinen

Luotettava, räätälöitävä ja ISO 27001 -sertifioitu palkkahallinnon järjestelmä, jossa on joustavat tietojen käyttöoikeudet sekä toimintojen että organisaation tasolla.

Dokument ikonKeskeiset työehtosopimukset

Järjestelmä tukee kattavasti erilaisia työehtosopimuksia ja sisältää ennalta määritettyjä laskentasääntöjä.

Moln ikonOhjelmointirajapinnat & integraatio

Sovellusliittymän tai tiedostopohjaisen integroinnin avulla voit yhdistää järjestelmän helposti henkilöstö-, viranomais- ja taloushallintojärjestelmiin sekä ulkoisiin organisaatioihin.

Lue lisää integroinnista

Nopea, turvallinen ja helppo käyttää

Katso lyhyt demovideo helppokäyttöisen SD Worx W -palkkajärjestelmän ominaisuuksista.

Videolla näytetään, kuinka palkkajärjestelmän kokonaispalkkaprosessi toteutetaan palkkasuoritusten avaamisesta aina raporttien luomiseen asti. Demossa esitellään myös palkanlaskijan ja järjestelmänhallinnan yleisimmät toiminnot.

SD Worxin pilvipohjaisen palkanlaskentajärjestelmän ansiosta voit unohtaa aikaa vievät manuaaliset prosessit.

   Kokoa täydellinen palkkahallinnon kokonaispalkkaprosessi lisäpalvelujemme avulla:

   SD Worx Vira

   SD Worx Vira tarjoaa vaivattoman tavan välittää ilmoitukset tulorekisteriin, verohallintoon sekä ammattiliitoille. Ratkaisumme on mutkattomasti automatisoitavissa. Erityisen vaivatonta automatisointi on SD Worxin asiakkaille, joilla on käytössä SD Worx W -pilvipalvelu.

   Lue lisää: Vira
   SD Worx Verkkopalkka

   SD Worx Verkkopalkka on helppo tapa tarjota palkansaajalle palkkalaskelmia sähköisessä muodossa. Sähköiset palkkalaskelmat ovat palkansaajan katseltavissa seitsemän vuoden ajan. SD Worx Verkkopalkka tuotetaan yhteistyössä palkkaohjelmiston, verkkopalkkaoperaattorin ja pankin kanssa.

   Lue lisää: Verkkopalkka
   SD Worx eLiksa

   SD Worx eLiksa on SD Worx Verkkopalkan lisäominaisuus, jolla paperiset palkkalaskelmat korvataan sähköisillä. Palkansaajan ei tarvitse enää kirjautua verkkopankkiinsa, vaan palkkalaskelma ja esimerkiksi lomakertymät ovat kätevästi näkyvillä älypuhelimesta tai tabletilta.

   Lue lisää: eLiksa
   SD Worx Keep

   SD Worx Keep toimii SD Worxin palkkajärjestelmästä arkistoitavien palkkalaskelmien ja muiden lakisääteisten dokumenttien arkistona.

   Ulkoistuspalvelut

   Ulkoistamalla palkanlaskennan ja HR:n rutiineja SD Worxille vapautat aikaa ja energiaa yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin. Keskity ydinliiketoimintaan ja ulkoista koko prosessi — tai vain sen osa.

   Lue lisää: Palkkapalvelut
   Monipuolinen HR-kokonaisuus

   SD Worx W -palkkajärjestelmään on yhdistettävissä tarpeen mukaan erilaisia toimintoja ja prosesseja tukevia moduuleja SD Worxin monipuolisesta HR-kokonaisuudesta.

   Lue lisää: HR-järjestelmä
   wellbeing gezondheid

   Konsultointipalvelut

   Meillä on vuosikymmenten vankka kokemus liiketoimintaprosesseista ja IT-ratkaisuista. Haluamme jakaa osaamistamme asiakkaillemme asiantuntijapalveluidemme kautta: tarvitsit sitten kokeneen konsultin tukea tai koulutusta sovellustemme käyttöön, autamme sinua mielellämme.

    Ota yhteyttä
    Kvinnor kontor

    Ulkoista palkkahallintosi

    Palkkahallinto vaatii jatkuvasti päivitettävää erikoisosaamista. Meillä työskentelee alan parhaimpia palkka- ja HR-asioihin perehtyneitä asiantuntijoita. Miksi et siis antaisi palkanlaskentaasi meidän hoitaaksemme?

     Lue lisää palkkapalveluistamme

     telia
     Yhteistyö SD Worxin kanssa on lähtenyt todella hyvin käyntiin ja koko muutos tapahtui todella sujuvasti. Olemme olleet todella tyytyväisiä operatiiviseen toimintaan sekä toiminnan seurantaan.
     Mari Hedenstam,
     Head of People Master Data Services, Telia
     Lue asiakastarina
     Orion logo
     SD Worx W on erittäin toimiva ja vakaa järjestelmä, jota kehitetään jatkuvasti vastaamaan muuttuvia lakeja ja asetuksia sekä tekniikkaa. Asiakkailla eli loppukäyttäjillä on aina toimiva ja jo testattu järjestelmä, johon voi luottaa, että niin lakisääteiset kuin yrityskohtaiset/tes-kohtaiset toiminnot ovat ajan tasalla ja toimivat moitteettomasti.
     Tiina Hautamäki,
     Team Leader Payroll Officer, Orion Oyj

     Asiakkaamme luottavat meihin

     bilfinger logo
     arla logo
     oral logo
     Marva logo

     Yli 90 000 asiakasta ympäri maailmaa

     Icon idea
     +75 vuoden kokemus

     Rayroll icon
     +5 700 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa

     People icon
     +150 maata

     Kiwan myöntämät sertifikaatit SD Worxille

     Laatu ja turvallisuus

     Noudatamme alan parhaita käytäntöjä sekä standardeja laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi, jotta prosessit toimisivat ennakoitavasti ja koordinoidusti.

     • Käytämme GDPR:ää tukevia teknisiä toimintoja ja prosesseja, jotka keskittyvät tietosuojaan.
     • Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmämme on ISO 27001:2013 -sertifioitu.
     • Tietosuojajärjestelmämme on ISO 27701:2019 -sertifioitu.
     • Meillä on myös ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatti.
     • Palkanlaskennan ulkoistuspalvelumme auditoidaan vuosittain ulkoisesti ISAE 3402 Type II -varmennusstandardin mukaisesti.

      Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

      Jos haluat saada lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme tai miten voimme auttaa sinua palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä haasteissa, täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!