1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Osaamisen johtaminen on elinehto>

Rekrytointi − Teamtailor

Yhdistämällä rekrytointiprosessin saumattomasti muihin HR-prosesseihin takaat tehokkaan toimintamallin, joka varmistaa erinomaisen rekrytointikokemuksen ja vahvistaa työntantajamielikuvaa. Teamtailor on sekä työnhakijoita että rekrytoijia palveleva helppokäyttöinen ratkaisu, jonka avulla vähennät hallinnollista työtä ja teet rekrytointiprosessista miellyttävän niin palkkaavalle esihenkilölle, HR-asiantuntijalle kuin aloittavalle työntekijällekin. 

Varaa tapaaminen
intervju

Teamtailor sujuvoittaa rekrytointiprosessia ja jättää työnhakijalle positiivisen kokemuksen

Gain de tempsSäästä aikaa

Rekrytointi vie sekä aikaa että resursseja. Teamtailor tehostaa rekrytointiprosesseja ja varmistaa, että rekrytointi sujuu vaivattomasti.

KostenOnnistu rekrytoinnissa

Virherekrytoinnit tulevat organisaatioille kalliiksi. Teamtailorin avulla prosessissa ei jää mitään huomaamatta ja löydät organisaatiollesi oikeat osaajat.

ProductivitéVahvista työnantajamielikuvaa

Teamtailorin avulla luot työnhakijoille miellyttävän kokemuksen rekrytointiprosessista ja vahvistat näin yrityksesi työnantajamielikuvaa.

Teamtailor

Räätälöi urasivut

Lisää verkkosivustollesi työnhakijoille suunnattu osio, jossa kerrot organisaatiostasi, yrityskulttuurista ja muista työnhakijaa kiinnostavista asioista. 

  Kvinna laptop

  Kohdenna markkinointi oikeisiin kanaviin

  Varmista, että olet työnhakijoiden löydettävissä. Pidämme huolen, että työpaikkailmoitukset näkyvät oikeissa kanavissa oikeaan aikaan. Autamme sinua ilmoitusten julkaisemisessa, olipa kyse sitten sosiaalisesta mediasta tai perinteisistä työnhakusivustoista. 

   header

   Järjestä haastattelut helposti

   Parhaat osaajat viedään käsistä. Teamtailorin avulla voit ottaa kiinnostaviin työntekijöihin helposti yhteyttä ja järjestää haastattelut nopeasti sekä joustavasti.

    Simplifier votre structure de rémunération

    Kerää ja hallinnoi työnhakijatietoja turvallisesti

    Hallinnoi kaikkia työnhakijatietoja yhdessä järjestelmässä. Järjestelmän avulla varmistat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisen henkilötietojen käsittelyn.

     Boozt
     Teamtailorin intuitiivinen rekrytointityökalu on auttanut meitä parantamaan koko rekrytointiprosessiamme huomattavasti.
     Boozt
     Annie Schreiter, Talent Development Manager, Boozt

     Asiakkaamme luottavat meihin

     Logo_Lofberg.png 4.1.2023
     Logo_kicks.png 4.1.2023
     Logo_Inlook.png 4.1.2023

     Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

     Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
      

     Varaa tapaaminen
     Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa