1. Home>
 2. Ratkaisumme>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>

HRM-system för offentlig sektor

Kvinna laptop

Vi vet att offentlig sektor lägger stor energi på komplicerat arbete och behöver hantera en enorm mängd information. Därför fokuserar vi på att kunna erbjuda HR-system, lönesystem och tidshantering som underlättar och automatiserar en stor del av ert arbete. Tillsammans gör vi HR tillgängligare, effektivare och frigör tid - för hela organisationen. 

Boka möte
Kvinna laptop

Våra lösningar för offentlig sektor

Kvinna ler

HR-systemet People

Effektiv hantering av person- och organisationsinformation. 

Masterdatamodulen People är stjärnan inom SD Worx HR. Den sorterar, hanterar och kontrollerar nya, nuvarande och avslutade anställningar effektivt samtidigt som den låter dig ha god översikt. Nya anställningar läggs enkelt in i systemet utan överväldigande administration och underlättar det dagliga arbetet för både dina chefer och HR-specialister. 

  Läs mer
  Kvinna kontor

  Lönesystemet SD Worx Lön

  Stödjer fler än 120 kollektivavtal med AI och automation. 

  SD Worx Lön är den enda systemet på den svenska marknaden som erbjuder underhåll av centrala kollektivavtal utan att lägga till konsulttimmar eller dyra uppgraderingar. SD Worx Lön efterföljer lagändringar och regelverk med AI automatiskt i systemet så du alltid kan vara säker på att dina lönesystem är uppdaterade. 

   Läs mer
   Man ipad

   Workforce Management

   Kontroll och översikt över bemanningen inom verksamheten. 

   Workforce management handlar om att optimera processen av att omvandla tid, till pengar. Genom att hantera och analysera tid- och närvarorapporter kan du få en översikt över var, hur mycket och när tid och arbetskraft går åt. På så sätt kan du optimera dina personalresurser utifrån korrekt data och ta beslut som kommer gynna hela organisationen. 

    Läs mer
    Kvinna whiteborad

    Onboarding & offboarding

    Digitaliserade onboardingprocesser som underlättar arbetet. 

    Att ta in ny personal görs fortfarande vanligtvis genom manuella processer. Även om det kanske är det sättet det alltid gjorts på, kan manuella processer göra arbetet både trögt och mer tidskrävande än det behöver vara. Med digitala, automatiserade onboardingprocesser minskar du risken för att viktiga rutiner faller mellan stolarna. 

     Läs mer

     Fördelarna med SD Worx HRM-system

     Glad ikonAttrahera personal

     Attraktiv personal är intresserade av arbetsplatser med nytänkande arbetssätt och innovativa verktyg. Erbjud moderna HR-lösningar helt digitalt med SD Worx HRM-system.

     Tid ikonFrigör tid att ge bättre service

     Genom effektivisering och automatisering av tidigare manuella processer vinner medarbetare både tid och energi att lägga på samhällsbärande uppgifterna och egen återhämtning.

     Automatisering ikonEffektivisera arbetet

     Minska risken för mänskliga misstag och höj kvalitén på levererad produkt genom att automatisera viktiga processer, samtidigt som ansvariga behåller hög insyn och kontroll.

     Man ipad

     Hantera, koordinera och maximera med Workforce Management

     SD Worx programvara Workforce Management ger dig stenkoll på dina personalresurser, produktivitet och kostnader. Lösningarna tillåter dig att analysera tid- och närvaro för en korrekt översikt av personalsyrkans kapacitet, få uppfattning om arbetsuppgifternas omfattning och tilldela de till rätt personer.  

      Läs mer om Workforce Management
      Logo of Capio st Görans sjukhus
      Vårt gamla löne- och HR-system var föråldrat. Mitt team tillbringade så mycket tid med manuellt arbete, eftersom vissa saker inte kunde göras automatiskt. Nu har vi en modern lösning som är snabb, flexibel och väl anpassad för våra behov.
      Rosie-Marie Huldén, Payroll manager, Capio S:t Görans Sjukhus
      Läs kundcase

      Över 76 000 kunder globalt

      Idea icon
      +75 års erfarenhet

      Dokument ikon
      + 5 000 000 lönebesked per månad

      People icon
      +150 länder

      Lena

      Vill du veta mer om HRM för offentlig sektor?

      Boka ett möte med Lena Fondelius och få en genomgång om hur HRM för offentlig sektor fungerar och hur det kan anpassas för just ert behov. Självklart kan du också passa på att ställa alla dina frågor direkt till henne.