1. Home>
 2. Ratkaisumme>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>

HR-järjestelmä - SD Worx HR uudenlaiseen työntekoon

Kvinna med ipad

Hallinto kuuluu olennaisena osana kaikkiin organisaatioihin, mutta samalla se voi tuntua monimutkaiselta ja turhauttavalta. Siksi olemme luoneet skaalautuvan HR-ratkaisun, jonka voit räätälöidä omiin tarpeisiisi sopivaksi. Me SD Worxilla autamme sinua muuttamaan henkilöstöhallintosi mahdollisimman helpoksi ja miellyttäväksi käyttää kaikille organisaatiosi jäsenille.

Skaalautuva ja joustava SD Worx HR on pohjoismainen ratkaisu keskisuurille ja suurille yrityksille sekä julkisen sektorin organisaatioille. Sen avulla luovutte manuaalisista ja aikaa vievistä tehtävistä. SD Worx HR auttaa teitä optimoimaan koko organisaationne tuottavuuden. Voitte räätälöidä itsellenne täydellisen HR-järjestelmän valitsemalla yrityksellenne hyödyllisimmät moduulit.

Varaa tapaaminen
Kvinna med ipad
Löfbergs
On hienoa, että voimme aina kääntyä saman tuen puoleen ja saada apua, oli kyse mistä tahansa.
Helena Eriksson, Henkilöstöjohtaja, Löfbergs
Lue asiakastarina
SD Worx Integrated Payroll and HR

Hanki päivittäiseen HR-työhösi tarvittavat prosessit

Järjestelmämme tukee erilaisia HR-prosesseja. Moduulejamme yhdistelemällä voit hankkia itsellesi juuri ne prosessit, joita organisaatiosi tarvitsee päivittäisessä HR-toiminnassaan.

  Business case

  Haluatko panostaa uuteen HR- ja palkkajärjestelmään?

  Uusien järjestelmäratkaisujen hyötyjen ymmärtämiseksi kustannuksia on tarkasteltava myös toisesta näkökulmasta: mitä kustannuksia yritykselle aiheutuu siitä, jos henkilöstö- ja palkanlaskentaratkaisuja ei päivitetä?

   Lataa maksuton opas

   HR-yhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

   Logo_Inlook.png 4.1.2023
   Logo_Lofberg.png 4.1.2023
   Logo_kicks.png 4.1.2023
   Sampo

   Varaa SD Worx HR -tapaaminen asiantuntijamme kanssa

   Haluatko lisätietoja organisaatiollesi sopivasta SD Worx HR -järjestelmästä? Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme, miten tuotteemme voivat helpottaa organisaatiosi henkilöstö- ja palkkahallintoa.

    Varaa tapaaminen