1. Home>
 2. Inspiroidu>
 3. HR >

WOW Workforce Management

Työajanhallinta ja työvuorosuunnittelu ovat kriittisen tärkeitä useimmissa organisaatoissa. Työajanseuranta on myös lakisääteinen velvollisuus, mutta sen toteutustapa on sinun päätettävissäsi. Jos käyttämäsi järjestelmä täyttää pakolliset työajanhallinnan vaatimukset, vastaako se myös työntekijöittesi ja organisaatiosi laajempia tarpeita? Selvitä vastaus maksuttomasta e-kirjastamme.

Lataa maksuton e-kirja
E-kirja tulevaisuudenkestävä työajanhallinta
Wow Workfoce Management -työajanseurantajärjestelmä

Yksinkertaista HR-prosessisi

Saako nykyinen työajanhallinnan ja työvuorosuunnittelun työkalusi aikaan WOW-efektin?

Ota HR-prosessisi haltuun uudella joustavalla järjestelmällämme työajanseurantaan ja työvuorosuunnitteluun. Olipa kyse pienistä tiimeistä, osastoista tai koko yrityksestä, SD Worx -ratkaisut skaalautuvat liiketoimintasi mukana ja integroituvat olemassa olevaan HR-ekosysteemiinne.

Intuitiivisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän ansiosta saat tehokkaan ja vaikuttavan työaikaratkaisun, johon voit luottaa – niin toimistossa, kotona kuin missä tahansa. Oletko valmis sanomaan WOW?

  Lataa maksuton e-kirja

  Tutustu Workforce Management -työajanhallintaratkaisuun

  • Mitä sinun tulee ottaa huomioon varmistaaksesi, että työajanhallintaratkaisusi on tulevaisuudenkestävä?
  • Miten hybridityön muuttuvat vaatimukset tulee ottaa huomioon?
  • Mitä työntekijäkokemukseen liittyviä tekijöitä et voi jättää huomioimatta?
  • Mitä ensiluokkaista työaikaratkaisumme tarjoaa, jotta voit sanoa WOW?

  Vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin ja kuvaamme tulevaisuuden HR-ammattilaisten askeleet kohti onnistunutta Workforce Management -päivitystä.

  Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia työajanseurantaan ja työvuorosuunnitteluun tarkoitettuja järjestelmiä? Ota yhteyttä – keskustelemme mielellämme kanssasi.

   

  Lataa maksuton e-kirja