1. Home>
  2. Tietoa meistä>
  3. Asiakkaamme>

Pörhön Autoliike siirtyy SD Worxin palkkahallintojärjestelmään

Man with phone

Pörhön Autoliike on tehnyt sopimuksen siirtymisestä SD Worxin Personec W -palkkahallintojärjestelmään. Samassa yhteydessä käyttöön otetaan myös SD Worxin Linkki-palvelu sähköisten ilmoitusten toimittamiseksi verottajalle ja muille sidosryhmille sekä SD Worxin Verkkopalkka sähköisiä palkkalaskelmia varten. ”Olemme iloisia voidessamme laajentaa yhteistyötämme Pörhön Autoliikkeen kanssa myös palkkahallinnon puolelle”, kertoo SD Worxin myyntijohtaja Virpi Hakanen.

Pörhön Autoliikkeen talouspäällikkö Pirjo Mikkola kommentoi siirtymistä SD Worxin palkkapalveluihin seuraavasti: ”Olemme erittäin innostuneita uudesta palkkajärjestelmästä, joka tulee vastaamaan hyvin meidän sisäisen laskennan haasteisiin. Palkanlaskennan ja kirjanpidon työ helpottuu useiden uusien ominaisuuksien vuoksi. Meillä on jo kirjanpito-ohjelma SD Worxin toimittamana ja sen käyttöönotto sujui erittäin joustavasti ja nopeasti. Saimme jo siitä hyviä kokemuksia SD Worxin käyttöönotoista. Käyttöönoton jälkeenkin olemme saaneet hyvin palvelua ja apua erilaisissa taloushallinnon kehityshankkeissa liittyen raportointiin ja sisäiseen laskentaan.

Pirjo Mikkola
Talouspäällikkö, Pörhön Autoliike

Suomalaiset yritykset ovat luottaneet SD Worxin palkkahallinnon ratkaisuihin jo kymmenien vuosien ajan. Luotettavia ja joustavia ratkaisujamme kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.