1. Home>
 2. Tietoa meistä>
 3. Asiakkaamme>

Enfuce arvostaa SD Worxin palkka-asiantuntijan tarjoamaa laadukasta ja henkilökohtaista palvelua

Vuonna 2022 Enfucella etsittiin ratkaisua kankeaan ja vanhanaikaiseen palkkahallintoon, jossa virheitä tapahtui usein. Nopeasti kasvava yritys päätyi lopulta SD Worxin palkkapalveluihin, koska uskoi yhteistyön palvelevan heitä pitkällä tähtäimellä parhaiten.
Ruskea hiuksinen nainen keskustelee ryhmässä

Vuonna 2016 perustetun Enfucen tavoite on ollut alusta lähtien uudistaa finassipalveluita ja mullistaa maksamisen pilvipohjaisilla järjestelmillä. Tällä hetkellä Enfucella työskentelee yli 150 asiantuntijaa Espoossa, Maarianhaminassa ja Lontoossa.

Terhi Hakalan, Head of People Operations, aloitettua Enfucella hän huomasi pian, että palkkahallinto oli hyvin kankeaa ja vanhanaikaista. Asioita käsiteltiin osin Excelissä ja virhemahdollisuudet olivat isot. Lisäksi kaivattiin uudenlaista yhteistyötä palkkapalvelun kumppanin kanssa.

Hakala sai tehtäväkseen kilpailuttaa palkkapalveluja ja yrityksessä päädyttiin lopulta SD Worxin palveluihin. Tällä hetkellä SD Worx laskee noin 100 Enfucelaisen palkat Espoossa ja Maarianhaminassa. Yhteyshenkilönä SD Worxin suuntaan toimii nykyisin Annika Joukama, Payroll & Benefits Specialist.

Hakala kertoo, että kansainvälisenä yrityksenä Enfucelle oli tärkeää löytää SD Worxin kaltainen kansainvälinen toimija, joka pysyy mukana heidän kasvussaan ja jolle he voivat tarvittaessa ulkoistaa palkkapalvelunsa globaalisti. Toistaiseksi SD Worx on kuitenkin palvellut Enfucea vain Suomessa.

 

Proaktiivisuus oli tärkeä kriteeri palkka-asiantuntijalle

Hakalan ja Joukaman on helppo sanoa, mikä on tehnyt yhteistyöstä onnistunutta - SD Worxin palkka-asiantuntija Laura, jota Hakala kutsuu leikkisästi enkeliksi. Palkka-asiantuntija saa kiitosta hyvästä kommunikaatiosta, proaktiivisuudesta ja joustavuudesta sekä asioiden hoitumisesta ajallaan ilman virheitä.

SD Worxilla on vuoden 2023 alusta ollut oma palkka- ja HR-asiantuntijatiimi, joka on erikoistunut alle 250 hengen yrityksiin.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman henkilökohtaista palvelua, minkä vuoksi meillä on tapana nimetä asiantuntijat jokaiselle asiakkuudelle. Taustalla on kuitenkin aina tiimi tukemassa ja palkanmaksut hoituvat ajallaan myös nimettyjen asiantuntijoiden poissaolojen aikana. Voin ylpeänä sanoa, että meillä on huipputiimi asiantuntijoita ja toimivat prosessit, kertoo Maija Heiniö, SD Worxin Delivery Manager.

Hakala kertoo, että proaktiivisuus oli hänelle tärkeä kriteeri palveluntarjoajaa valitessa. 

Ettei tehdä sillei mekaanisesti, eikä koskaan kysytä mitään. Eli jos ei itse huomaa, niin sitten menee pieleen, Hakala kuvailee ongelmia aiemman yhteistyökumppanin kanssa.

Tämä on toteutunut yhteistyössä SD Worxin kanssa. Palkka-asiantuntija tarvittaessa muistuttelee ja on yhteydessä, jos huomaa epäselvyyksiä.

– Huomasimme, että yhdellä Enfucen työntekijällä oli takautuvasti autoetu käsittelemättä, jolloin SD Worxin palkka-asiantuntija teki laskelmia, miten se korjattaisiin. Tällaisten erityistapausten hoito on just ollut tosi hedelmällistä palkka-asiantuntijamme kanssa, Hakala sanoo.

Enfucen kaltaisessa yrityksessä asioita tapahtuu nopeasti ilman mahdollisuutta ennakoida, minkä vuoksi palkkapalveluiltakin vaaditaan joustavuutta. Joukaman mukaan SD Worxin asiantuntijaan saa helposti yhteyden ja vastaukset tulevat nopeasti.

– Saa yhteyden, kun tarvitsee ja vastataan nopeasti sekä ollaan joustavia, Joukama kuvailee.

Joukaman mukaan myös kehitystyö on sujunut hyvin, ja hän on saanut yhdessä SD Worxin kanssa palkkamateriaalit ja raportit liikkumaan suoraan heidän järjestelmiinsä.

Hakala ja Joukama ovat molemmat yhtä mieltä siitä, että he arvostavat SD Worxin palkka-asiantuntijan tarjoamaa laadukasta ja henkilökohtaista palvelua. 
 

  Maija Heiniö
  Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman henkilökohtaista palvelua, minkä vuoksi meillä on tapana nimetä asiantuntijat jokaiselle asiakkuudelle. Taustalla on kuitenkin aina tiimi tukemassa ja palkanmaksut hoituvat ajallaan myös nimettyjen asiantuntijoiden poissaolojen aikana. Voin ylpeänä sanoa, että meillä on huipputiimi asiantuntijoita ja toimivat prosessit.
  Maija Heiniö
  Maija Heiniö, Delivery Manager I PK-yritysten ulkoistustiimin esihenkilö, SD Worx

  Painaako palkanmaksu harteillanne?

  Ulkoistamalla palkkahallinnon meille poistamme teiltä palkanlaskentaan liittyvät huolet ja stressin. Saatte käyttöönne oman palkka- ja HR-asiantuntijatiimin ja voitte luottaa siihen, että palkat tulevat luotettavasti ajoissa maksuun.

   Varaa tapaaminen