1. Home>

Skalbara lönetjänster

Är löneoutsourcing för fyrkantigt men egen lönehantering för sårbart? Nu behöver du inte längre välja mellan att bygga upp en helt egen lönefunktion eller att outsourca helt och hållet. Vi erbjuder flera alternativ som innebär att du kan få fördelarna från både och. SD Worx lönetjänster kan anpassas och skräddarsys för just ditt företag och dina behov. 

Boka möte
Kvinnor pratar

SD Worx lönetjänster

Man cykel

SD Worx Lön premium

SD Worx Lön Premium är en skalbar tilläggstjänst till molntjänsten SD Worx Lön. Lägg till tjänsten om du behöver hjälp med systemförvaltning, drift och lönehantering i händelse av oplanerad frånvaro. Automatiserade processer, lönespecialister och rådgivningstjänsten minskar din sårbarhet inom processhantering och integrationer men även det dagliga lönearbetet. 

  Läs mer
  Kvinna ipad

  SD Worx Pay Plus

  SD Worx Pay är en lönetjänst med unikt koncept i lönebranschen. Vi använder AI (Artificiell Intelligens) för att identifiera avvikelser i vår lönehantering. Med hjälp av branschledande tänk och ny teknik har vi ökat snabbheten, höjt kvalitén och precisionen på våra kunders lönedata väsentligt – både vid implementering och vid fortsatt handläggande av lönerna. 

   Läs mer
   wellbeing gezondheid

   Konsulttjänster

   Med årtionden av erfarenhet av affärsprocesser och IT-lösningar vill vi att våra kunder ska dra nytta av vår kompetens. SD Worx erbjuder konsulttjänster inom implementering, support och utbildning. Vi täcker en mängd olika områden och anpassar samtliga tjänster för just ditt företag för att kunna ge dig kraftfulla verktyg att driva den dagliga verksamheten.

    Läs mer
    SD Worx Mauritius

    Systemförvaltning AMS

    Det kan vara en utmaning att alltid ha kompetens inom systemadministration på plats. För att åtgärda problemet utvecklade vi tjänsten Application Management Service (AMS). Vårt AMS-team ser till att ert lönesystem eller HR-system är kontinuerligt uppdaterat och optimerat efter er verksamhets aktivitet så att ni kan lägga er energi på nödvändigare områden.

     Läs mer
     SSAB logo
     Det är en trygghet att kunna lita på att SD Worx har kompetensen som behövs. Vi sparar otroligt mycket tid på att överlåta löneansvaret till någon med rätt expertis.
     SSAB logo
     Christine Bollvik, Ansvarig för HR Service, SSAB
     Läs kundcase

     Våra lönesamarbeten byggda på tillit och partnerskap

     Telia
     KICKS
     SSAB
     Löfbergs lila

     Upptäck våra tjänster och system för lönehantering

     Loneoutsourcing icon

     Gör din lönehantering tryggare och effektivare med outsourcing

     → Löneoutsourcing
     sd worx lön icon

     Ett modernt och pålitligt lönesystem

     → Lönesystem
     Internationell lönehantering icon

     Minska arbetsbelastningen med internationella lönetjänster

     → Internationell lönehantering
     Lönetjänster icon

     Arbeta smart, smidigt och effektivt med HRM-system

     → HRM för offentlig sektor
     Pernilla CTA

     Vill du veta mer om våra lönetjänster?

     Hitta en tid som passar dig för ett kort möte med vår lön- och outsourcingexpert Pernilla Göransson. Hon berättar om hur du kan få en trygg och säker lönetjänst med SD Worx som din partner.