1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Ratkaisuja palkanlaskentaan>

Mestareiden palkkapalvelu

− ei pelkkää napinpainallusta!

Palkkahallinto vaatii jatkuvasti päivittyvää erityisosaamista yrityksen toimialasta riippumatta. Me SD Worxilla tarjoamme joustavan ja skaalautuvan ratkaisun palkkahallinnon ulkoistukseen niin pienille, keskisuurille, suurille kuin kansainvälisille toimijoille. Vaatimustenmukaiset, sertifioidut prosessimme sekä oma sertifioitu palkkajärjestelmämme takaavat virheettömän ja oikea-aikaisen palkanlaskennan, ja tyytyväiset asiakkaamme ovat todiste korkealaatuisesta ja kustannustehokkaasta palvelusta. Varmista vaatimustenmukaisuus ja riskienhallinta ulkoistamalla palkkahallintosi meille!

Laske hinta-arvio
Man with glasses holding a mobile phone and showing a thumbs up on yellow background with sparks.

5 syytä valita SD Worxin palkkapalvelu

efficiency-icon-120x120
Joustavuus

Palvelumme mukautuu asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja on aina skaalattavissa uudelleen yrityksen kasvaessa tai henkilöstömäärän muuttuessa.

efficiency-icon-120x120
Ostamisen helppous

Pitkälle hiotut palvelumallimme, prosessimme ja palvelualustamme takaavat palkkapalvelumme sujuvan käyttöönoton.

efficiency-icon-120x120
Henkilökohtainen palvelu

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisimman henkilökohtaista palvelua nimeämällä asiantuntijat jokaiselle asiakkuudelle.

efficiency-icon-120x120
Laatu & compliance

Asiantuntijoillamme on alan tuorein asiantuntemus ja parhaat palkanlaskennan käytännöt. Sekä palkkapalvelumme että oma SD Worx W -palkkajärjestelmämme ovat ISAE 3402 -sertifioituja.

efficiency-icon-120x120
Riskienhallinta

Asiakkaanamme voit olla varma, että palkanlaskenta hoituu oikea-aikaisesti ja laadukkaasti kaikkien sääntöjen mukaisesti. Erikoistuneet asiantuntijat, hiotut prosessit ja korkea tietoturva antavat sinulle mielenrauhan.

Tyytyväiset asiakkaat − ei pelkkää napinpainalluspalvelua

Enfuce logo
SD Worxin palkka-asiantuntija saa Enfucelta kiitosta hyvästä kommunikaatiosta, proaktiivisuudesta ja joustavuudesta sekä asioiden hoitumisesta ajallaan ilman virheitä. Erityisesti proaktiivisuus oli tärkeä kriteeri. – Ettei tehdä sillei mekaanisesti, eikä koskaan kysytä mitään. Eli jos ei itse huomaa, niin sitten menee pieleen.
Terhi Hakala,
Head of People Operations, Enfuce
Lumene logo
SD Worxin vahvuuksia ovat hyvin toimivat järjestelmät, osaaminen, joustavuus, ystävällinen asiakaspalvelu ja nimetty ensisijainen palkka-asiantuntija. – SD Worx toimii kanssamme luotettavana yhteistyökumppanina.
Kristiina Huhdanmäki,
HR Manager, Lumene

Luotettava yhteistyökumppani

Maija Heiniö
Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman henkilökohtaista palvelua, minkä vuoksi meillä on tapana nimetä asiantuntijat jokaiselle asiakkuudelle. Taustalla on kuitenkin aina tiimi tukemassa ja palkanmaksut hoituvat ajallaan myös nimettyjen asiantuntijoiden poissaolojen aikana. Voin ylpeänä sanoa, että meillä on huipputiimi asiantuntijoita ja toimivat prosessit.
Maija Heiniö,
Delivery Manager I PK-yritysten ulkoistustiimin esihenkilö, SD Worx
Ellika Willgrén, SD Worx
Valitsemme tiimin asiakasyrityksen toimialan mukaan, jolloin asiakasta palvelevat alan työehtosopimuksen asiantuntijat. Asiantuntevan ulkoistuskumppanin avulla voidaan kehittää yrityksen koko HR-prosesseja ja lisätä näin tehokkuutta. Voimme tarjota neuvontapalveluita laajastikin.
Ellika Willgrén,
Director, BPO I ulkoistusliiketoiminnan johtaja, SD Worx

Asiakkaamme luottavat meihin

Logo_telia.png 4.1.2023
Logo_arla.png 4.1.2023
LUMENE logo.
Kvinna dator

Asiakkaat tyytyväisiä sujuvaan palvelun käyttöönottoon

"Prosesseja ja toimintatapoja käytiin rauhassa ja hyvin yksityiskohtaisesti läpi etukäteen. Tähän olimme erittäin tyytyväisiä. Ylipäätään projektiryhmässä oli miellyttävää työskennellä ja yhteistyö sujui hyvin. Muutos vietiin läpi onnistuneesti ja aikataulussa."  
– Asiakkaamme palaute käyttöönotosta

Käytämme palkkapalvelun käyttöönottoprojekteissa hyväksi havaittuja malleja, jotka varmistavat kattavan osaamisen ja tietojen siirron asiakkaan aiemmasta palkanlaskennasta. Samalla huolehdimme siitä, että palvelu toimii jatkossa mahdollisimman sujuvasti kaikkien osapuolten kannalta. 

Palkkapalvelun käyttöönottoprojektissa hoidetaan tarvittavien järjestelmien ja liittymien käyttöönotot ja siirrot, käydään läpi prosessit ja vastuut sekä ohjeistetaan tai koulutetaan uusien prosessien ja järjestelmien käyttöön. 

  Mies juo kahvia

  Palkkahallinnon ulkoistaminen on järkevä ratkaisu – yrityksen koosta riippumatta

  Ulkoistamalla palkkahallintosi meille vältät henkilöriskit, vähennät organisaatiosi hallinnollista taakkaa ja voit keskittyä yrityksesi ydinosaamisen ja liiketoiminnan kannalta oleelliseen työhön. Palkkapalvelumme tuo yrityksesi johdolle ensisijaisesti mielenrauhaa, sillä onhan palkanmaksun sujuminen yksi tärkeimmistä hyvän henkilöstöhallinnon pilareista.

  Skaalaamme palkkapalvelumme yrityksesi koon ja tarpeiden mukaisesti. Lisäksi valitsemme palvelutiimin yrityksesi toimialan mukaan, jolloin sinua palvelevat alan työehtosopimuksen asiantuntijat. Palkkapalvelun ohella tarjoamme monipuoliset HR-palvelut ja -ratkaisut niin pk-yrityksille kuin suurille yrityksille.

  Palkkahallinnon ulkoistaminen on erittäin kustannustehokasta, sillä palkkapalveluumme ei sisälly yllättäviä piilokuluja.  

   Laske palkkapalvelumme hinta-arvio
   Kaksi Kiwa certified -logoa rinnakkain.

   Korkealaatuinen ja turvallinen palkkapalvelu

   Käytämme palkkapalvelussamme omaa korkealuokkaista ja sertifioitua, Suomessa kehitettyä pilvipohjaista SD Worx W -palkkajärjestelmäämme, joka mahdollistaa reaaliaikaisen raportoinnin ja kustannusseurannan.

   Noudatamme alan parhaita käytäntöjä sekä standardeja laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi, jotta prosessit toimivat ennakoitavasti ja koordinoidusti.

   • Palkkapalvelumme auditoidaan vuosittain ulkoisesti ISAE 3402 Type II -varmennusstandardin mukaisesti. Myös SD Worx W -palkkajärjestelmämme on sekä ISAE 3402 että ISO 27001 -sertifioitu.
   • Käytämme GDPR:ää tukevia teknisiä toimintoja ja prosesseja, jotka keskittyvät tietosuojaan.
   • Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmämme on ISO 27001:2013 -sertifioitu.
   • Tietosuojajärjestelmämme on ISO 27701:2019 -sertifioitu.
   • Meillä on myös ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatti.
    Petteri Hannula, SD Worx Finland
    Kaikki yritykset voivat hyötyä palkkahallinnon ulkoistuksesta, mutta kumppanin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Kun kumppani meidän tapaamme tarjoaa palvelun omilla ohjelmistoillaan, voidaan helposti huolehtia lainsäädännön muutoksista ja varmistaa pysyminen kehityksen kärjessä.
    Petteri Hannula, SD Worx Finland
    Petteri Hannula, Director, SME I liiketoimintajohtaja, pk-yritykset, SD Worx
    woman cyclist

    Opas: Palkanlaskennan ulkoistaminen – näin onnistut

    Mikä asia yhdistää maailman kaikkia HR-tiimejä, niin kriiseissä kuin hyvinäkin aikoina? Työntekijöille on maksettava oikea palkka, oikeaan aikaan. Tässä oppaassa tarkastelemme palkanlaskennan ulkoistamista ja sen tuottamia lukuisia etuja. Ulkoistaminen takaa jatkuvuuden ja lainsäädännön noudattamisen, tekee henkilöstökustannukset läpinäkyviksi ja vapauttaa lisää aikaa strategisiin hankkeisiin.

     Lataa maksuton opas
     6 vinkkiä ulkoistamiseen

     Webinaaritallenne: 6 vinkkiä onnistuneeseen palkkapalveluiden hankintaan

     Onnistuminen palkkahallinnon ulkoistamisessa ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii perehtymistä ja sitoutumista myös hankintaorganisaatiolta.

     Tässä webinaarissa esittelimme vankan kokemuksemme perusteella hyviksi havaitsemamme 6 vinkkiä, jotka kannattaa huomioida, kun yritys on ulkoistamassa palkkapalveluitaan. Näiden vinkkien avulla voit paremmin valmistautua onnistuneeseen ulkoistusprosessiin.

      Katso tallenne (12 min)

      Täytä lomake, niin saat hinta-arvion palkkapalvelustamme sähköpostiisi

       Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

       Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
        

       Varaa tapaaminen
       Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa