1. Home>
 2. Inspiroidu>
 3. Ulkoistuspalvelut>

Opas: Palkanlaskennan ulkoistaminen – näin onnistut

Lataa maksuton opas

Palkanlaskennan ulkoistaminen – näin onnistut

Mikä asia yhdistää maailman kaikkia HR-tiimejä, niin kriiseissä kuin hyvinäkin aikoina? Työntekijöille on maksettava oikea palkka, oikeaan aikaan. Johtajuuden kehittämisen ohjelman, hyvinvointialoitteet ja rekrytoinnin voi teoriassa panna jäihin milloin tahansa, mutta palkanlaskenta ei pysähdy koskaan. Siinä tarvitaan kaikkien panosta joka kuukausi, eikä virheitä sallita. Teettämämme tutkimuksen mukaan palkkaan ja etuuksiin liittyvät ongelmat, kuten väärän suuruiset ja myöhässä maksetut palkat, ovatkin työntekijöiden tärkein syy lähteä organisaatiosta.

Tässä oppaassa käsittelemme palkanlaskennan ulkoistamista ja sen tuottamia lukuisia etuja. Ulkoistaminen takaa jatkuvuuden ja lainsäädännön noudattamisen, tekee henkilöstökustannukset läpinäkyviksi ja vapauttaa lisää aikaa strategisiin hankkeisiin.

Täytä oheinen lomake, lataa opas ja lue lisää!

Oppaassa käsitellyt tutkimustulokset perustuvat SD Worxin teettämään Euroopan suurimpaan HR-tutkimukseen ”Future of Work and People 2021”, johon vastasi 2747 päätöksentekijää eurooppalaisista yrityksistä.

Täytä lomake ja lataa opas

  Aja fiksummin, älä raskaammin – lue koko sarja!

  Kohti ihmisläheistä digitaalista HR-järjestelmää -opas käsittelee henkilöstöhallinnon tehokkuutta, digimurrosta ja työntekijäkokemusta.

  Lataa opas tästä

  Kymmenen keskeistä HR-haastetta vuodelle 2022 (ja miten selätät ne) -opas tarkastelee lähemmin kymmentä keskeistä henkilöstöhallinnon haastetta ja tarjoaa ideoita niiden muuttamiseksi mahdollisuuksiksi.

  Lataa opas tästä