1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Ratkaisuja palkanlaskentaan>

Palkkapalvelumme ei ole pelkkää napinpainallusta

Varmista kustannustehokkuus, laatu ja riskienhallinta ulkoistamalla palkkahallintosi meille

Palkkahallinto vaatii jatkuvasti päivitettyä erityisosaamista yrityksen toimialasta riippumatta. Me SD Worxilla tarjoamme skaalautuvan ratkaisun ulkoistukseen pienille, keskisuurille, suurille ja kansainvälisille toimijoille.

Varaa tapaaminen
Möte

Lupauksemme asiakkaillemme

efficiency-icon-120x120
Joustavuus

Lupaamme mukautua asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Palvelumme on aina uudelleen skaalattavissa yrityksen kasvaessa tai henkilöstömäärän muuttuessa.

efficiency-icon-120x120
Ostamisen helppous

Lupaamme, että pitkälle hiotut palvelumallimme, prosessimme ja palvelualustamme takaavat sujuvan käyttöönoton palkkapalvelullemme.

efficiency-icon-120x120
Henkilökohtainen palvelu

Lupaamme tarjota jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman henkilökohtaista palvelua, minkä vuoksi meillä on tapana nimetä asiantuntijat jokaiselle asiakkuudelle.

Ei pelkkää napinpainalluspalvelua

Enfuce logo
SD Worxin palkka-asiantuntija saa Enfucelta kiitosta hyvästä kommunikaatiosta, proaktiivisuudesta ja joustavuudesta sekä asioiden hoitumisesta ajallaan ilman virheitä. Erityisesti proaktiivisuus oli tärkeä kriteeri yritykselle. – Ettei tehdä sillei mekaanisesti, eikä koskaan kysytä mitään. Eli jos ei itse huomaa, niin sitten menee pieleen.
Terhi Hakala,
Head of People Operations, Enfuce
Lumene logo
Lumenen mukaan SD Worxin vahvuuksia ovat hyvin toimivat järjestelmät, osaaminen, joustavuus, ystävällinen asiakaspalvelu ja nimetty ensisijainen palkka-asiantuntija. – SD Worx toimii kanssamme luotettavana yhteistyökumppanina.
Kristiina Huhdanmäki,
HR Manager, Lumene

Luotettava yhteistyökumppani

Maija Heiniö
Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman henkilökohtaista palvelua, minkä vuoksi meillä on tapana nimetä asiantuntijat jokaiselle asiakkuudelle. Taustalla on kuitenkin aina tiimi tukemassa ja palkanmaksut hoituvat ajallaan myös nimettyjen asiantuntijoiden poissaolojen aikana. Voin ylpeänä sanoa, että meillä on huipputiimi asiantuntijoita ja toimivat prosessit.
Maija Heiniö,
Delivery Manager I PK-yritysten ulkoistustiimin esihenkilö, SD Worx
Ellika Willgrén, SD Worx
Valitsemme tiimin asiakasyrityksen toimialan mukaan, jolloin asiakasta palvelevat alan työehtosopimuksen asiantuntijat. Asiantuntevan ulkoistuskumppanin avulla voidaan kehittää yrityksen koko HR-prosesseja ja lisätä näin tehokkuutta. Voimme tarjota neuvontapalveluita laajastikin.
Ellika Willgrén,
Director, BPO I ulkoistusliiketoiminnan johtaja, SD Worx
Kvinna dator

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä sujuvaan palvelun käyttöönottoon

 

"Prosesseja ja toimintatapoja käytiin rauhassa ja hyvin yksityiskohtaisesti läpi etukäteen. Tähän olimme erittäin tyytyväisiä. Ylipäätään projektiryhmässä oli miellyttävää työskennellä ja yhteistyö sujui hyvin. Muutos vietiin läpi onnistuneesti ja aikataulussa." 

– Asiakkaamme palaute käyttöönotosta

 

Käytämme palkkapalvelun käyttöönottoprojekteissa hyväksi havaittuja malleja, jotka varmistavat kattavan osaamisen ja tietojen siirron asiakkaan aiemmasta palkanlaskennasta. Samalla huolehdimme siitä, että palvelu toimii jatkossa mahdollisimman sujuvasti kaikkien osapuolten kannalta. 

Palkkapalvelun käyttöönottoprojektissa hoidetaan tarvittavien järjestelmien ja liittymien käyttöönotot ja siirrot, käydään läpi prosessit ja vastuut sekä ohjeistetaan tai koulutetaan uusien prosessien ja järjestelmien käyttöön. 

  Tiimi tekee iloisesti töitä tietokoneilla

  Miksi ulkoistaisit yrityksesi palkkahallinnon meille?

  Ulkoistamalla palkkahallintosi meille saat aiheeseen erikoistuneen suuren asiantuntijatiimin. Vähennät konkreettisesti henkilöriskejä sekä parannat tehokkuutta ja laatua hiotuilla palkkaprosesseilla.

  Kaikki organisaatiot, pienistä firmoista kansainvälisiin suuryrityksiin, hyötyvät palkkapalveluistamme varmistamalla palkkahallinnon laadun ja kustannustehokkuuden. Ulkoistamalla palkkasi meille vähennät organisaatiosi hallinnollista taakkaa ja annat yrityksellesi mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja liiketoimintaansa.

  Palkkapalveluidemme asiakkuus tuo yrityksesi johdolle ensisijaisesti mielenrauhaa, sillä onhan palkanmaksun sujuminen yksi tärkeimmistä hyvän henkilöstöhallinnon pilareista.

   Palkkahallinnon ulkoistamisen edut

   Icoon hartMielenrauhaa yrityksen johdolle

   SD Worxin tuottama laadukas palkkahallinto keventää yrityksen hallinnollista taakkaa ja tuo johdolle mielenrauhaa, kun pienenkin yrityksen palkkahallinnosta vastaa kokonainen palkkahallintoon erikoistunut tiimi.

   WOW Workforce Management Weniger Fehler durch digitale ProzesseRiskienhallinta

   Palkkahallinto on aikataulukriittistä ja sensitiivistä. Palkanlaskija käsittelee erittäin luottamuksellisia tietoja. Ulkoistamalla palkanlaskennan SD Worxille voit olla varma, että palkanlaskenta hoituu ajallaan ja laadukkaasti kaikkien sääntöjen mukaisesti. Meidän erikoistunut asiantuntijatiimi, hiotut prosessit ja korkea tietoturva helpottavat asiakkaidemme riskienhallintaa.

   ApprovalLaatu

   SD Worxin palkka-asiantuntijoilla on alan tuorein asiantuntemus ja käytössä parhaat palkanlaskennan käytännöt. Tarjoamme palvelun omilla ohjelmistoillamme, joten voimme taata, että pysymme kehityksen kärjessä ja seuraamme aktiivisesti lainsäädännön muutoksia. Palvelumme on auditoitu ja laatusertifioitu. Meillä on mm. ISO 27001 tietoturvaan, ISO 27701 tietosuojaan ja ISO 14001 ympäristöön liittyen.

   MoneyKustannustehokkuus

   Yrityksen omien palkanlaskijoiden työllistämiseen liittyy aina piilokuluja. Henkilöstökuluja ei muodostu vain palkasta ja sen sivukuluista, vaan menoeriin kannattaa laskea myös esimerkiksi järjestelmät, muut työkalut, laitteet sekä henkilön osaamisen kehittäminen. Palkkahallinnon ulkoistaminen on aina kustannustehokasta.

   Mies juo kahvia

   Ulkoistaminen on järkevä ratkaisu

   – oli kyseessä sitten pk-yritys tai kansainvälinen suuryritys

    

   Skaalamme palkkahallinnon ratkaisumme yrityksen koon ja tarpeiden mukaan. Lisäksi valitsemme palvelutiimin asiakasyrityksen toimialan mukaan, jolloin asiakasta palvelevat alan työehtosopimuksen asiantuntijat.

    

   Palkkapalvelut pk-yrityksille

   Meillä on oma alle 250 hengen yrityksiin erikoistunut palkka- ja HR-asiantuntijatiimi palvelemassa pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Me ratkaisemme ongelmasi palkanmaksuissa ja työsuhdeasioissa, niin sinä voit keskittyä omaan erikoisalaasi. 

    

   Palkkapalvelut suurille yrityksille

   Tarjoamme kattavat palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut suurille, yli 250 työntekijän yrityksille. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi nykyaikaisesta palkkaratkaisusta monipuoliseen ja integroituun ratkaisuun, joka kattaa kaikki HRM-tarpeet.

    Petteri Hannula, SD Worx Finland
    Kaikki yritykset voivat hyötyä palkkahallinnon ulkoistuksesta, mutta kumppanin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Kun kumppani meidän tapaamme tarjoaa palvelun omilla ohjelmistoillaan, voidaan helposti huolehtia lainsäädännönmuutoksista ja varmistaa pysyminen kehityksen kärjessä.
    Petteri Hannula, SD Worx Finland
    Petteri Hannula, Director, SME I liiketoimintajohtaja, pk-yritykset, SD Worx
    woman cyclist

    Opas: Palkanlaskennan ulkoistaminen – näin onnistut

    Mikä asia yhdistää maailman kaikkia HR-tiimejä, niin kriiseissä kuin hyvinäkin aikoina? Työntekijöille on maksettava oikea palkka, oikeaan aikaan. Tässä oppaassa tarkastelemme palkanlaskennan ulkoistamista ja sen tuottamia lukuisia etuja. Ulkoistaminen takaa jatkuvuuden ja lainsäädännön noudattamisen, tekee henkilöstökustannukset läpinäkyviksi ja vapauttaa lisää aikaa strategisiin hankkeisiin.

     Lataa maksuton opas
     6 vinkkiä ulkoistamiseen

     Webinaaritallenne: 6 vinkkiä onnistuneeseen palkkapalveluiden hankintaan

     Onnistuminen palkkahallinnon ulkoistamisessa ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii perehtymistä ja sitoutumista myös hankintaorganisaatiolta.

     Tässä webinaarissa esittelimme vankan kokemuksemme perusteella hyviksi havaitsemamme 6 vinkkiä, jotka kannattaa huomioida, kun yritys on ulkoistamassa palkkapalveluitaan. Näiden vinkkien avulla voit paremmin valmistautua onnistuneeseen ulkoistusprosessiin.

      Katso tallenne (12 min)
      Kiwa Certified

      Laatu ja turvallisuus

      Noudatamme alan parhaita käytäntöjä sekä standardeja laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi, jotta prosessit toimisivat ennakoitavasti ja koordinoidusti.

      • Käytämme GDPR:ää tukevia teknisiä toimintoja ja prosesseja, jotka keskittyvät tietosuojaan.
      • Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmämme on ISO 27001:2013 -sertifioitu.
      • Tietosuojajärjestelmämme on ISO 27701:2019 -sertifioitu.
      • Meillä on myös ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatti.
      • Palkanlaskennan ulkoistuspalvelumme auditoidaan vuosittain ulkoisesti ISAE 3402 Type II -varmennusstandardin mukaisesti.
       Sampo

       Haluatko keskustella kanssamme?

       Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin mietitään yhdessä, miten voimme auttaa sinua!

        Varaa tapaaminen
        Selja Kärnä

        Haluatko lisätietoja?

        Ei ole tyhmiä kysymyksiä, me vastaamme mielellämme!

         Täytä yhteydenottolomake