1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Osaamisen johtaminen on elinehto>

Vie osaamisen johtaminen uudelle tasolle

Osaaminen on jokaisen organisaation suurin voimavara, mutta sen tehokas johtaminen ei ole itsestäänselvyys, vaan vaatii selkeän strategian.

Tekemästämme tutkimuksestamme käy ilmi, että tehokas osaamisen johtaminen voi tarkoittaa eri henkilöille eri asioita. HR-tiimien haasteena on sovittaa yhteen sekä liiketoiminnan että henkilöstön kannalta tärkeimmät asiat. Tutustu alla olevaan tutkimukseen ja selvitä, miten voit kehittää osaamisen johtamiselle strategian, joka vastaa kaikkien osapuolten tarpeisiin.

bookameeting-page-image-denmark
Osaamisstrategian muutos e-kirjan kansi.

Maksuton e-kirja: Osaamisstrategian muutos

Tässä oppaassa kuvaamme viisi osaamishaastetta ja kerromme, miten voit ratkaista ne tavalla, joka vastaa sekä yrityksesi liiketoiminnan, henkilöstöhallinnon että henkilöstösi tarpeisiin.

 1. Anna henkilöstöllesi vaikutusvaltaa
 2. Strategialähtöisen osaamisen luominen
 3. Osaamisen muuntaminen ekosysteemiksi
 4. Tee tilaa osaajien markkinavoimille 
 5. Vie osaamisteknologia uudelle tasolle
  Lataa e-kirja

  Kaipaatko lisää inspiraatiota?

  Blogi: Osaamisen johtaminen

  Joustava lähestymistapa osaamisen johtamiseen: miksi se on tärkeää?

  Vaihtoehtoisten työmuotojen määrä ja valikoima on kasvanut tasaisesti viimeisten 30 vuoden aikana. Tiesitkö, että suurin osa työnantajista käyttää vuokratyövoimaa? Monilla heistä tämä on kuitenkin tapauskohtaista ja liittyy usein kapasiteettiongelmiin.

  Blogistamme saat vinkkejä siitä, miten voit työskennellä kohti tulevaisuuteen suuntautuvaa osaamisen johtamisen strategiaa.

  Lue blogiartikkeli
  Postit

  Onko suorituksen johtamisen prosessisi tulevaisuudenkestävä?

  Tee testi

  Mitä suorituksen johtamisen tulevaisuudenkestävyys oikein tarkoittaa? Onko yrityksesi valmistautunut tulevaan? Vastaa testimme kysymyksiin ja selvitä, ovatko suorituksen johtamisen prosessisi valmiita voittamaan tulevaisuuden haasteet. Tehtyäsi testin saat vinkkejä siihen, miten voit viedä suorituksen ja osaamisen johtamisen strategiasi seuraavalle tasolle. Aloitetaan!

   Siirry testiin
   skills management perfect match

    Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

    Heräsikö sinulla kysymyksiä tai pohditko, miten voit viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle hyödyntämällä nykyaikaisia HR- tai palkkajärjestelmiä tai ulkoistuspalveluja? Tapaa asiantuntijamme 30 minuutin etätapaamisessa.
     

    Varaa tapaaminen
    Antti Ovaskainen SD Worxin SDR valkoisella taustalla sparksien kanssa