1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>

Työajanhallinta ja työvuorosuunnittelu – kun aika ratkaisee

Työajanseuranta, aikataulutus ja tehtävien hallinta - meiltä saat ratkaisut, joiden avulla voit nopeasti määrittää oikean henkilön oikeaan tehtävään ja oikeaan aikaan. Erilaiset työajanhallinnan ja työvuorosuunnittelun työkalumme auttavat sinua optimoimaan liiketoimintasi ja pienentämään kustannuksia, parantamaan laatua sekä lisäämään niin tehokkuutta kuin työtyytyväisyyttä.

Tarvitsetko yksinkertaisen työkalun poikkeamien raportointiin, kattavamman ratkaisun työajanseurantaan ja/tai työvuorosuunnitteluun, vai globaalin monipuolisen työvoimanhallintaratkaisun? Meiltä saat nämä kaikki!

Varaa tapaaminen
Man ipad

Suunnittele liiketoimintasi SD Worxin ratkaisujen avulla

Aika on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä tekijöistä, ja sen tehokkaaseen, joustavaan ja tuottavaan käyttöön etsitään jatkuvasti parhaimpia keinoja. SD Worxin älykkäiden työajanseurantaan ja työvuorosuunnitteluun tarkoitettujen järjestelmien avulla voit hallinnoida työvoimaa, maksimoida tuottavuutta ja säädellä kustannuksia reaaliaikaisesti – optimoiden liiketoimintasi.

Koska työajanhallinnan ja työvuorosuunnittelun tarpeet ovat jokaiselle yritykselle erilaisia, haluaisimme tavata kanssasi ja löytää organisaatiollesi parhaan mahdollisen ratkaisun. 

  Varaa tapaaminen

  Työajanseurannan ja työvuorosuunnittelun edut

  Tid ikonAjan ja resurssien vapauttaminen

  Vähennä manuaalista työtä automatisoitujen prosessien avulla. HR-asiantuntijoilta vapautuu aikaa, jonka he voivat käyttää muihin lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

  ProductivitéOikeat tiedot

  Palkka-asiantuntijat voivat luottaa siihen, että he käyttävät tarkkoja ja oikeita tietoja. Saat tietoa kapasiteetista ja tuottavuudesta, joten voit suunnitella toimintojasi paremmin.

  SuccessLisääntynyt lisäarvo

  Löydä pullonkaulat, joissa resursseja menetetään. Ennakoi sekä ehkäise työmäärän epätasaista jakoa.

  SD Worxin ratkaisut työajanseurantaan ja työvuorosuunnitteluun selain- ja mobiilinäkymä

  Sujuva integrointi SD Worxin järjestelmiin

  Virtaviivaista koko organisaatiosi prosesseja integroimalla työajanseuranta ja työvuorosuunnittelu helposti HR- ja palkanlaskentajärjestelmiimme. 

  Integroidut ratkaisut säästävät aikaa ja parantavat laatua, jolloin sinä ja työntekijäsi voitte keskittyä yrityksenne ydinliiketoimintaan.

   Laptop showing image of software by SD Worx

   Hallinnoi työntekijöidesi työmäärää tehokkaasti

   Digitalisaatio tarjoaa sekä haasteita että mahdollisuuksia optimaaliseen työvuorosuunnitteluun. Monet palveluvetoiset organisaatiot etsivät nykyään keinoja optimoida työvoimansa tuottavuuden ja laadun parantamiseksi. 

   Tämän saavuttamiseksi organisaatiot tarvitsevat pätevän ja tarkoituksenmukaisen ratkaisun työvuorosuunnitteluun, aikataulutukseen ja työaikaraportointiin. 

   Työvuorosuunnittelu on tehtävä, johon ei ole olemassa yhtä kaikille sopivaa työkalua, joten ota meihin yhteyttä, niin kuulet, miten ratkaisumme voivat tukea organisaatiotasi parhaimmalla mahdollisella tavalla.

    Ota yhteyttä
    Gruppe arbeitet kostensparend

    Vinkkejä työvoiman hallintaan

    • Osaamisen johtaminen – Organisaatiosi tulevaisuus riippuu kyvystäsi houkutella, kehittää ja sitouttaa osaavaa työvoimaa. 
    • Väestörakenteen muutosten hallinta tulevaisuutta silmällä pitäen – HR-strategian on valmistettava työntekijät tulevaisuutta varten, ja se edellyttää huolellista analyysia nykyisistä ja tulevista tarpeista. 
    • Ymmärrä palkkakustannukset rooleittain – Tiedätkö, kuinka paljon yhden henkilön palkkaaminen organisaatiossasi maksaa ja mihin projekteihin hän osallistuu? Jotta voit optimoida työntekijöittesi resurssit, sinun on tiedettävä tarkalleen, milloin heille on annettava mitkäkin tehtävät. 
    • Nykytilanteen ja tuottavuuden analysointi – Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että työntekijät ovat ketteriä ja motivoituneita sekä vähennetään työntekijäkohtaisia kustannuksia. Sinun on kuitenkin seurattava kunkin työntekijän työn määrää ja laatua. 
    • Kehitä tulevaisuudenkestävä henkilöstöstrategia – Strategian kehittäminen on jatkuva prosessi, jonka avulla voit tunnistaa puutteita ja haasteita – mahdollistaen oikeiden ratkaisujen löytämisen. 

     Asiakkaamme luottavat meihin

     Radisson
     Loreal
     Liebherr
     Randstad

     Usein kysytyt kysymykset työajanseurannasta ja työvuorosuunnittelusta

     Työajanseurannan ja työvuorosuunnittelun järjestelmän hinta riippuu useista tekijöistä, mutta pääasiassa organisaation työntekijöiden määrästä. Haluatko räätälöidyn tarjouksen? Ota meihin yhteyttä.

     Se on integroitu SD Worx W -palkanlaskentajärjestelmään, ja se voidaan integroida myös muihin järjestelmiin (muut palkanlaskentajärjestelmät, HRIS, ERP). 

     Monet yritykset tarjoavat ratkaisuja työajanseurantaan, joten valinta voi olla vaikeaa. SD Worx on markkinajohtaja monissa Euroopan maissa ja siksi luotettava kumppani. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, voimme antaa sinulle ilmaisen demon ilman velvoitteita.

     Työajanseurantaan ja työvuorosuunnitteluun tarkoitettujen työkalujen käyttöönotto edellyttää niiden mukauttamista yrityksesi tarpeisiin, sillä jokaisella yrityksellä on omat sääntönsä ja toimintatapansa. SD Worxin konsultti varmistaa oikean käyttöönoton, jotta yrityksesi pääsee heti alkuun, mahdollisimman sujuvasti.

     Kun kirjaat työaikaa ja poissaoloja esim. SD Worx Time -työajanseurantatyökalulla, säästät aikaa ja siten rahaa. Digitaalinen työajanseurantajärjestelmä tarjoaa monia etuja: vähemmän manuaalisia virheitä, parempi tuottavuus ja kannattavuus sekä nopea ja helppo tiimien hallinta. Datan kerääminen antaa sinulle selkeää ja luotettavaa tietoa sekä mahdollisuuden hallita paremmin työntekijöiden työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

     Työvuorosuunnittelu voi olla melko monimutkaista, koska usein on otettava huomioon monia eri tekijöitä. Ensinnäkin on erotettava toisistaan organisaation vaatimukset ja tiimin suunnittelu. Tiimisuunnittelussa käytettävissä oleva aika on keskeistä, ja suunnitelmat tehdään tämän ajan perusteella. Kun työvuoroja suunnitellaan organisaation vaatimusten mukaisesti, otetaan silloin huomioon kysyntä. Esimerkiksi: ravintola-alalla henkilökunnan kysyntä on suurempi silloin, kun sää on hyvä.

     Lisäksi on otettava huomioon saatavuus (lomat, vapaapäivät, jne.), vastuualueet ja työaikataulu tiimeissä. Suunnittelu vie siis aikaa, koska eri tekijöitä on paljon. Myös inhimillisten virheiden riski on suuri.

     Digitaalinen työkalu työvuorosuunnitteluun on hyvä ratkaisu, sillä aikataulut voidaan laatia nopeasti ja tehokkaasti. Suunnittelun tehokkuus voidaan tarkistaa, sillä työvuorosuunnittelu on yhteydessä työajan kirjaamiseen. Lisäksi lomasaldot ovat nähtävissä korvauspäivien, lomien tai muiden poissaolojen osalta. 

     Järkevän työvuorosuunnitelman tekeminen yhdelle tai useammalle tiimille voi olla hyvin monimutkaista. Suunnittelijan on muun muassa otettava huomioon tiimien saatavuus, vastuualueet ja työaikataulu. Digitaalinen ratkaisu voi auttaa sinua optimoimaan tämän suunnitteluprosessin. Esittelemme mielellämme demon näyttääksemme kaikki työvuorosuunnittelutyökalujemme ominaisuudet.

     SD Worxin työajanseuranta- ja työvuorosuunnittelutyökalun edut: 

     Työn ja tiimin resurssien suunnittelu 

     • Läpinäkyvä suunnittelu
     • Linkitys työajankirjaukseen
     • Ajansäästö - ei manuaalista käsittelyä
     • Virheiden vähentäminen automaation avulla
     • Tietojen kerääminen raportointijärjestelmän avulla
     • Kustannusten optimointi, kun oikeille ihmisille on määritelty oikeat tehtävät 

     Joustavan työvoiman suunnittelu

     • Suunnittelu liikevaihdon mukaan
     • Työvuorosuunnittelu kapasiteetin mukaan
     • Viestien lähettäminen saatavuudesta
     • Työajan kirjaaminen
     • Sopimukset ja liitteet
     • Tiedon vienti palkanlaskentaan
     • Ylityön laskeminen 

     Suunnittelutyökalu auttaa sinua tekemään työvuorosuunnittelun eri tekijät huomioon ottaen. Olipa kyse sitten joustavan työvoiman tai tietyn tiimin työaikasuunnittelusta. Näin voit virtaviivaistaa prosesseja ja säästää aikaa sekä saada kattavamman ja tarkemman kuvan tiimistäsi. 

     Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

     Jos haluat saada lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme tai miten voimme auttaa sinua palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä haasteissa, täytä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!