1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. Ratkaisuja palkanlaskentaan>

Kaikki yrityksesi viranomaisraportointi yhdestä paikasta

SD Worx Vira on SD Worxin ratkaisu automatisoituun viranomaisraportointiin. Viralla välität helposti ilmoitukset tulorekisteriin, verohallintoon sekä ammattiliitoille. Ratkaisumme on mutkattomasti automatisoitavissa – erityisen vaivatonta automatisointi on SD Worxin asiakkaille, joilla on käytössä SD Worx W pilvipalvelu. Automatisoituna SD Worx Vira hoitaa viranomaisraportoinnin manuaaliset välivaiheet ja antaa palkka-asiantuntijalle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen.

Varaa tapaaminen
man looking out of the window

Kokoaa viranomaisraportoinnin yhdeksi helppokäyttöiseksi palveluksi

Viran toiminnallisuuksia laajennetaan palvelun käyttäjiltä saamamme palautteen sekä viranomaisilmoituksiin tulevien muutosten perusteella. Uusimpina lisäyksinä varmenteiden uusimista helpottava automaatio sekä etuusilmoitusten lähettäminen tulorekisteriin. Uudistamme myös käyttöliittymää käyttäjäystävällisemmäksi. Säilytämme käyttöliittymän keskeiset elementit ja toiminnallisuudet, mahdollistaen samalla uusien ominaisuuksien kehityksen ja entistä sujuvamman käyttökokemuksen.

SD Worx Viralla voidaan välittää aineistoja esimerkiksi:

 • Tulorekisterin palkka- ja etuustietoilmoituksista
 • Oma-aloitteisten verojen ilmoituksista sekä vuosi-ilmoituksista
 • Tuloveroilmoituksista liitteineen
 • Ammattiliittojen jäsenmaksuselvityksistä
 • Verkkopalkkalaskelmatiedoista

Viralla välitettyjen aineistojen tilannetta voidaan seurata Viran monitoroinnista ja aineistopalautteet voidaan tilata myös sähköpostiin. Lähetettyjen aineistojen seuranta keskitetysti on näin erittäin helppoa!

  Helppoa viranomaisraportointia

  Katso lyhyt demovideo helppokäyttöisen SD Worx Viran ominaisuuksista.

    Tablet

    Minimoi manuaaliset työvaiheet

    SD Worx Viran avulla säästät asiantuntijan työaikaa. Raporttien lähetyksen ja seurannan manuaaliset työvaiheet hoituvat Viran avulla luotettavasti ja automatisoidusti. Asiantuntijan tehtäväksi jää raporttien muodostus ja korjaus tarvittaessa.

     Christin Hume

     Raporttien koottu lähetys ja seuranta

     Yrityksen palkkahallinnon raporttien lähettäminen sekä lähetysten tilan ja muiden tietojen tarkastelu onnistuu helposti yhdestä näkymästä. SD Worx Vira tarjoaa selkeän käyttöliittymän, josta näet kaikki olennaiset tiedot kertakirjautumisella.

      jeshoots

      Rajoittamaton käyttäjämäärä ja helppo käyttäjähallinta

      Käyttäjiä ja käyttäjien oikeuksia hallinnoidaan helposti Viran käyttöliittymästä tarpeiden mukaan. Käyttäjämäärää ei ole rajoitettu, eikä käyttäjien lisääminen vaikuta sovelluksen kuukausihintaan.

       Sampo

       Haluatko lisätietoja SD Worx Virasta?

       Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme lisää viranomaisraportoinnin ratkaisustamme. 

        Varaa tapaaminen