1. Home>
 2. Inspiroidu>
 3. HR >

Opas: Kohti ihmisläheistä digitaalista HR-järjestelmää

Lataa maksuton opas

Kohti ihmisläheistä digitaalista HR-järjestelmää

Miten yrityksesi tulisi käsitellä tämän päivän HR-haasteita?

Olemme puhuneet digitalisaatiosta, kestävästä organisaatiosta ja joustavasta työvoimasta jo useamman vuoden ajan. Pandemian aikana muutoksia ja uusia haasteita on vain ilmaantunut todella nopeasti. Se asettaa paljon painetta yrityksien HR-toimintoihin.

Mutta tulivatko nämä muutokset todella yllätyksinä? Lyhyesti vastattuna: eivät tulleet. Sellaisista asioista kuin digimurros, joustava organisaatio ja ketterä työvoima on puhuttu jo vuosia. Uutta on ollut se, kuinka nopeasti meidän oli sopeuduttava tilanteeseen.

Tässä oppaassa käsittelemme hallinnon tehokkuutta, digimurrosta ja työntekijäkokemusta. Nämä kolme HR:n osa-aluetta liittyvät vahvasti toisiinsa ja muodostavat HR-strategian kulmakivet, joita kaikkia tarvitaan vankan HR-ekosysteemin luomiseen. Täytä oheinen lomake, lataa opas ja lue lisää!

Oppaassa käsitellyt tutkimustulokset perustuvat SD Worxin teettämään Euroopan suurimpaan HR-tutkimukseen ”Future of Work and People 2021”, johon vastasi 2747 päätöksentekijää eurooppalaisista yrityksistä.

Täytä lomake ja lataa opas

  Aja fiksummin, älä raskaammin – lue koko sarja!

  Palkanlaskennan ulkoistaminen, näin onnistut -opas käsittelee nykypäivän organisaatioiden lähestymistapoja henkilöstöasioihin ja palkkapalvelukumppanin tuomaa lisäarvoa.

  Lataa opas tästä

  Kymmenen keskeistä HR-haastetta vuodelle 2022 (ja miten selätät ne) -opas tarkastelee lähemmin kymmentä keskeistä henkilöstöhallinnon haastetta ja tarjoaa ideoita niiden muuttamiseksi mahdollisuuksiksi.

  Lataa opas tästä