1. Home>
  2. Tapahtumat>

Näin tuet yrityksesi osaamisen ja kyvykkyyksien johtamista SD Worx HR:n avulla!

Tässä webinaarissa kuulet, kuinka voit tukea henkilöstösi osaamisen ja kyvykkyyksien johtamista organisaatiossasi hyödyntämällä SD Worx HR -ratkaisun eri moduuleja. Tutustut Competence-, Perform- ja Salary Review -moduuleihin, joiden avulla mahdollistat henkilöstösi kehittymisen sekä hallinnoit palkantarkistuksia. Näet myös SD Worx HR -ratkaisua käytännön tasolla asiantuntijamme esittelemän demon kautta. 

Webinaari on maksuton.

Webinaarin asiantuntijat Taina Mattila ja Sonja Nurmi.

Päivämäärä:

Ajankohta:

Tue yrityksesi osaamisen ja kyvykkyyksien johtamista SD Worx HR:n avulla!

Tervetuloa webinaariimme, jossa käsittelemme SD Worx HR -kokonaisratkaisun henkilöstön kehittämiseen tarkoitettuja Talent-moduuleja: Competence, Perform ja Salary Review

Tässä webinaarissa kuulet:

  • Kuinka Competence, Perform ja Salary Review -moduulit tukevat osaamisen ja suorituksen johtamista sekä palkantarkistusten hallinnointia.
  • Millä tavoilla voit vahvistaa organisaatiosi kykyä kehittää henkilöstöä.
  • Miltä työntekijän matka voi näyttää SD Worx HR:n avulla.

Asiantuntijat:

Sonja Nurmi on työskennellyt HR-alan parissa yli 10 vuotta ja toimii nykyään SD Worxilla Presales Managerina. Hänellä on laaja kokemus henkilöstöhallinnosta ja SD Worx -ratkaisuista. 

Taina Mattila omaa yli 20 vuoden kokemuksen kansainvälisten yritysten HRD-kentästä ja HR-järjestelmien hyödyntämisestä henkilöstön kehittämisen välineenä. Tällä hetkellä Taina työskentelee SD Worxillä järjestelmäkonsulttina ja tukee asiakkaiden Talent-prosessien sujuvoittamista SD Worx HR -järjestelmän Talent-moduulien avulla.

Rekisteröidy nyt täyttämällä viereinen lomake ja varmista paikkasi!

Ilmoittaudu mukaan 10.10. mennessä, vaikka webinaarin ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi, niin saat webinaarin tallenteen jälkikäteen sähköpostiisi!

    Ilmoittaudu täyttämällä lomake!