1. Home>
 2. Ratkaisumme>
 3. Ratkaisuja palkanlaskentaan>

Kansainvälistä palkanlaskentaa tulevaisuuden yrityksille

Hero_Domain_6

Kansainvälisten palkkatoimistojen suurimpiin haasteisiin kuuluvat vaatimustenmukaisuuden noudattaminen, parhaan toimintamallin löytäminen ja useiden toimittajien samanaikainen hallinta. Autamme näihin haasteisiin vastaamisessa. Tarjoamme tehokasta, paikallista asiantuntemusta, omia palkkahallinnon järjestelmiä ja palveluita kaikkialla Euroopassa. SD Worxin ”Glocal”-mallin ja joustavien palvelutasojen ansiosta olemme oikea palkkahallinnon kumppani kaikille yrityksille, jotka haluavat ottaa askeleen tulevaisuuteen.

Varaa tapaaminen
Hero_Domain_6

Kansainväliset palkanlaskennan ja HR-hallinnon ratkaisumme

SD-Worx_300x300
International People Solutions

Kokonaisratkaisu, joka koostuu paikallisiin palkanlaskentajärjestelmiin integroidusta SD Worx Core HR -järjestelmästä, ja tuo turvaa riippumatta siitä, missä päin maailmaa toimit.

Workday_300x300
Workday

Pilvipohjainen henkilöstöhallinnan ohjelmisto, joka tarjoaa täydellisen kuvan henkilöstöstäsi sekä heidän taidoistaan ja ominaisuuksistaan. Voidaan integroida helposti SD Worx -palkanlaskentaratkaisuihin.

Sap succesfactory
SAP SuccessFactors

SD Worx ja Adessa auttavat yrityksiä optimoimaan palkkahallintonsa SAP SuccessFactorsin avulla joko SAP Payroll Enginessä tai paikallisiin SD Worxin ratkaisuihin integroituna.

Lue lisää
Une plateforme unique pour harmoniser la paie internationale

Integroitavissa helposti työkaluihisi

SD Worx Core HR tarjoaa täydellisen ja kattavan henkilöstöhallinnon ratkaisun. Voit käyttää johtavien HCM-alustojen, kuten SAP SuccessFactorsin ja Workdayn, kanssa toimivia valmiita integraatioita ja maksimoida näin olemassa olevien työkalujesi hyödyn. SD Connectilla yhdistät kerralla HRIS-järjestelmän ja SD Worxin paikalliset palkanlaskentamoduulit.

  BE 3 Layered approach

  Helppokäyttöinen ja kattava ratkaisu

  Sopimusten suuri määrä, ulkomaiset puhelinkeskukset, sekavat hallintomallit ja erilaisten työkalujen yhdistelmät tekevät työstä usein epämääräistä ja vaikeaa. SD Worxin kattava ratkaisu tarjoaa yhden sopimuksen, yhteyspisteen ja hallintomallin sekä yhdenmukaistetut palvelutasot kaikille toimipisteillesi.

   banner2

   ”Representative Vendor” -palkinnon voittaja

   Heinäkuussa 2020 Gartnerin kansainvälisen palkkahallinnon markkinaopas (Market Guide for Multicountry Payroll Solutions) antoi SD Worxille tittelin ”Representative Vendor”, edustava toimittaja. Olemme ylpeitä tunnustuksesta, jonka on saanut maailmassa vain 21 yritystä.

    Mitä etuja kansainvälinen palkanlaskenta tarjoaa yrityksellesi?

    check ikonTyötaakan pieneneminen

    Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota eri maiden toimittajien ja prosessien parissa toimimiseen. Tarjoamme ketterän ja maailmanlaajuisen palkanlaskentaratkaisun, joka kattaa yli 150 maata.

    Expertise / KnowledgeLainsäädännön noudattaminen, tarkkuus ja yhdenmukaistaminen

    Voit luottaa siihen, että kansainväliset palkkahallinnon palvelumme noudattavat työlakeja ja ohjeita sekä huolehtivat kaikista palkkalaskelmista. Luomme juuri sinun tarpeisiisi sopivan järjestelmän.

    Tid ikonNopeammat liiketoimintapäätökset

    Tarjoamme Reaaliaikainen data, selkeät raportit, tarkat analyysit ja jatkuva tieto palkkakustannuksista lisäävät HR-tiimisi strategista arvoa, näkemystä ja hallintaa.

    Telia logo
    Vaikka työskentelemme SD Worxin kanssa kolmessa eri maassa, teemme mielestämme tiivistä yhteistyötä, jossa opimme jatkuvasti toisiltamme ja kehitymme yhdessä.
    Björn Karlsson, Chef för People Core Services, Telia
    Lue asiakastarina

    Palkkayhteistyömme perustuu luottamukseen ja kumppanuuteen

    nike
    Logo-Parexel_80x80
    Logo-Scotch-Soda_80x80
    Gestion de la paie internationale
    logo

    Yli 76 000 asiakasta ympäri maailmaa

    Icon idea
    Yli 75 vuoden kokemus

    Rayroll icon
    Yli 5 000 000 palkkalaskelmaa kuukaudessa

    People icon
    Toimintaa yli 150 maassa

    Sampo

    Haluatko kuulla lisää kansainvälisestä palkanlaskennasta?

    Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa, niin kerromme, miten SD Worx voi tarjota sinulle turvallisia ja luotettavia palkanlaskentapalveluja.

     Varaa tapaaminen