1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>
 4. Kansainvälinen palkanlaskenta - vaivattomasti>

PRO on yhden luukun palvelupiste HR:lle

Yrityksen kehittäminen ulkomailla on jännittävä seikkailu. Se, että se tuo mukanaan henkilöstö- ja palkkahallinnon monimutkaisuuden, ei ole yhtä jännittävää. Vaatimustenmukaisuuteen liittyvät ongelmat, virheellinen tietojen syöttö tai paikallisen ohjelmiston ja pääkonttorin ohjelmistojen yhteensopimattomuus eivät ole vain turhauttavia, vaan ne myös haittaavat kasvuasi. SD Worx PRO kattaa kaikki tarpeesi: täysimittainen HR-järjestelmä, tarkka Workforce Management, sujuva eurooppalainen palkanlaskenta ja Talent Management, jonka keskiössä ovat työntekijät.

Tule kansainväliseksi HR- ja palkanlaskennan ammattilaiseksi PRO:n avulla.

Varaa tapaaminen
International core HR solution with integrated payroll

Keskittyminen kasvuun

Clock
Keskittyminen kasvuun

Vapauta arvokasta aikaa strategiseen HR-työhön. Hallitse kaikkia HR-asioita helposti intuitiivisella ja joustavalla alustallamme ja jätä palkanlaskentaprosessit asiantuntijoidemme hoidettavaksi.

Benefits
Tyytyväiset työntekijät

Työntekijät ovat tyytyväisempiä, kun heillä on käytössään nykyaikainen HR-portaali, jossa on itsepalvelu, tarkka ja oikea-aikainen palkanlaskenta ja kykyjenhallinta, joka on todella suunniteltu työntekijöitä varten.

Success
Nopeat päätökset

Tutustu koko kasvavaan työvoimaan kaikissa maissa yhdistämällä keskeisten henkilöstöhallinnon, Workforce Managementin ja palkanlaskennan tiedot yksityiskohtaisiksi ja kattaviksi raporteiksi

Payroll
HR-työkalut, jotka säästävät rahaa

Kaikki HR- ja palkanlaskennan tarpeet katetaan yhdellä sopimuksella. SD Worx PRO: keskeinen henkilöstöhallinto, palkkahallinto, Workforce Management - kaikkien kustannusten täydellinen läpinäkyvyys.

Personal Info
Rauhaa ja hiljaisuutta

Palkanlaskennan kanssa kamppaileminen, määräajan myöhästyminen tai sanktiot sääntöjen noudattamiseen liittyvistä ongelmista – nämä kuuluvat menneisyyteen. Asiantuntijamme hoitavat kaiken.

Integroitu yhden luukun HR-ratkaisu

Sinä huolehdit HR:n ydintoiminnoista

Joustava, useita maita kattava core-HR -järjestelmämme yksinkertaistaa koko henkilöstöhallinnan. Miten? Tallentamalla kaikki henkilöstötiedot ja integroimalla kaikki muut HR-prosessit keskitettyyn, helppokäyttöiseen GDPR-yhteensopivaan alustaan. Työntekijät, esimiehet, paikalliset palkanlaskennasta vastaavat ja HR-henkilöstö ovat yhteydessä toisiinsa intuitiivisessa digitaalisessa ekosysteemissä, jota ohjaavat itsepalvelutyönkulut.

  Multi country core HR
  Leave payroll to our people

  Me huolehdimme palkasta

  Ulkoista kansainvälinen palkanlaskenta asiantuntijatiimillemme, joka ymmärtää työntekijöidesi sijaintimaan ainutlaatuiset tarpeet. Paikalliset palkanlaskijat tietävät kaiken paikallisista nopeasti muuttuvista oikeudellisista määräyksistä kulttuurieroihin ja odotuksiin. Voit luottaa siihen, että organisaatiosi palkat maksetaan oikein joka kuukausi.

   Get more done with Workforce Management

   Saat enemmän aikaan Workforce Management -ratkaisujen avulla

   Lisää tuottavuutta integroidulla Workforce Management -ratkaisulla.  Säästä aikaa ja vältä virheitä pilvipohjaisilla työajan- ja poissaolojen hallinnan työkaluilla. Käytä valmiiksi konfiguroitua ratkaisuamme vakiomuotoiseen poissaolojen hallintaan tai laajenna ja näe strategisen henkilöstösuunnittelun ja -johtamisen ratkaisun hyödyt.

    Focus on your people

    Keskity työntekijöihin

    Muuta tapaasi hallita osaamista ja luo tulevaisuudenkestävä organisaatio jo tänään. Osaamisalustamme auttaa sinua vapauttamaan työntekijöidesi ja tiimiesi täyden potentiaalin tekemällä kolmesta tavasta osan yrityskulttuuriasi: osaamisen kehittäminen, kasvu ja palaute. Työntekijäsi pystyvät hallitsemaan omaa uraansa tavalla, joka ei ole ollut mahdollista ennen.

     Vie kansainvälinen henkilöstö- ja palkkahallinto uudelle tasolle

      PRO tekee sinusta ammattilaisen - ota yhteyttä