1. Home>
 2. Kokonaisvaltaiset palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut ja palvelut>
 3. HR-ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille>
 4. Kansainvälinen palkanlaskenta - vaivattomasti>

GRO - globaali palkkahallinto kansainvälistä laajentumista varten

Laajentuuko yrityksesi rajojen yli? Tai haluatko palkata osaajia ulkomailta? Kansainväliseen palkanlaskentaan liittyy joitakin haasteita, kuten paikallisten lakien noudattaminen ja virheettömän kansainvälisen palkanlaskennan varmistaminen. SD Worx GRO, globaalit palkanlaskentapalvelumme pk-yrityksille, kattaa kaikki tarpeesi: asiantuntevaa neuvontaa, turvallisen kansainvälisen palkanlaskennan hallinnan ja käyttäjäystävällisen palkanlaskenta-alustan.

Varaa tapaaminen
Global payroll services for your international expansion

Saat palkanlaskennan kuntoon hetkessä

Legal
100 % vaatimustenmukaisuus

Voit luottaa siihen, että paikalliset asiantuntijamme opastavat sinut monimutkaisten paikallisten säännösten läpi. Näin täytät vaatimustenmukaisuusvaatimukset siinä maassa, jossa sinulla on työntekijöitä, ja vältät rangaistukset.

Success
0% virhe

Anna itsellesi mielenrauha toteuttamalla sujuva ja tarkka kansainvälinen palkkahallinto. Saat johdonmukaisen ja turvallisen tavan toimia eri maissa. Asiantuntijamme auttavat sinua.

Time Management
15% mindre tid behövs

Yhteinen alusta maailmanlaajuisen palkanlaskennan ja päivittäisten asioiden seuraamiseen lisää tehokkuutta. Säästät aikaa, jonka voit käyttää muihin asioihin. Laskelmiemme mukaan säästät 15 % ajastasi!

Money
100% läpinäkyvä

Vähennä piilokustannuksia yhtenäisellä GRO-paketilla kaikissa maissa. GRO:n laatu on taattu ja saat asiantuntijaneuvontaa. Kaikki yhdessä sopimuksessa.

Aloita kansainvälinen laajentuminen räätälöidyllä palkanlaskennan tuella

All your global payroll needs covered

Kaikki mitä tarvitset kansainväliseen palkanlaskentaan

Missä ikinä oletkin ja minne ikinä oletkin menossa – voit luottaa sertifioitujen palkka-asiantuntijoidemme paikalliseen asiantuntemukseen. Palkanlaskentapalvelumme ovat paikallisesti läsnä 150 maassa, joten ne eivät tunne rajoja. Voit kasvaa nopeasti kansainvälisesti yhtenäisten palkanlaskentaprosessien avulla, kun koko tiimisi palkat maksetaan tarkasti ja ajallaan.

  In every new market you’re entering

  Jokainen markkina-alue, jolle astut

  Oletko lähettämässä yhtä tai useampaa työntekijää uuteen maahan? Asiantuntijamme ottavat huomioon paikalliset määräykset ja varmistavat, että yrityksesi on rekisteröity asianomaisille viranomaisille. Sillä välin autamme sinua sopimuksissa ja kaikissa tärkeissä palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä kussakin maassa.

   Leave payroll to our people

   Ei vain palkka

   Asiantuntijamme ovat valmiita vastaamaan kaikkiin palkkahallintoa koskeviin kysymyksiin ja huolenaiheisiin. Mutta se ei ole ainoa tapa hyödyntää tietämystämme. Haluaisitko erityisneuvoja kansallisesta työlainsäädännöstä, työehtosopimuksista, sosiaaliturvasta, henkilöstöpolitiikasta ja muusta? Me näytämme sinulle, miten: ulkomaankomennuksen palkkahallinnosta erorahoihin ja etuuspaketteihin.

    Toimiva teknologia

    Digitaalinen alustamme on turvallinen ja GDPR:n mukainen, ja voit järjestää palkanlaskennan intuitiivisella tavalla. Voit helposti seurata pyyntöjä, jäsentää palkanlaskennan kalenteriin ja paljon muuta - missä ja milloin tahansa. Työkalumme ovat käytettävissä kaikilla laitteilla. Tämä takaa saumattoman kokemuksen päivittäiseen palkanlaskentaan.

     Usein kysytyt kysymykset kansainvälisestä palkkauksesta - esimakua asiantuntemuksestamme

     Miten pääsen alkuun kansainvälisessä palkanlaskennassa?

     Aloita rakentamalla hyvä perusta kansainväliselle palkanlaskennalle. Päätä, miten keräät henkilöstötiedot kaikista maista, joissa yrityksesi toimii, ja miten koordinoit henkilöstöprosessit eri maiden välillä. Tutustu paikallisiin työlainsäädäntöihin ja varmista, että rekisteröidyt nopeasti työnantajaksi kullakin asianomaisella lainkäyttöalueella. SD Worx voi auttaa sinua tässä.

     Onko minun perustettava paikallinen yritys, jos aion palkata työntekijöitä toiseen maahan?

     Jos haluat palkata työntekijöitä, jotka asuvat ja työskentelevät toisessa maassa, sinun on oltava rekisteröitynyt kyseisessä maassa. SD Worx voi auttaa sinua tarvittavissa menettelyissä, jotta voit rekisteröidä yrityksesi ulkomaiseksi työnantajaksi. Paikallisen yrityksen perustaminen ei aina ole välttämätöntä, vaan se riippuu kyseisen maan laeista ja asetuksista.

     Pitäisikö paikallistoimistolla olla oma palkanlaskentaosasto?

     Ei välttämättä. Useimmilla pienillä yrityksillä, jotka ottavat ensimmäiset askeleensa kohti kansainvälistä työllistämistä, ei ole paikallisia palkanlaskentaosastoja kaikissa maissa. Jotta tämä onnistuisi, voit luottavaisin mielin kääntyä SD Worxin kaltaisen luotettavan palkanlaskentakumppanin puoleen saadaksesi neuvoja ja apua sen varmistamiseksi, että keskitetty palkanlaskentaosastosi voi hoitaa palkanlaskennan myös muissa maissa.

     Mitä vaatimuksia eri maat voivat asettaa palkkahallinnolle?

     Se riippuu siitä, missä maassa sinulla on työntekijöitä. Palkkaa koskevat säännöt riippuvat paikallisesta työlainsäädännöstä. Kotimaan asiantuntijapakettimme avulla säästämme sinut paikallisten sääntöjen ja määräysten selvittämiseltä jokaisessa maassa, jossa toimit. Se tarjoaa sinulle kaiken tuen, jota tarvitset uusille markkinoille tultaessa: yleistä neuvontaa kansallisesta lainsäädännöstä ja työehtosopimuksista aina palkanlaskennan tukeen, kuten lounasetuuksien tilaamiseen tai maakohtaisten lomakkeiden täyttämiseen. Ota meihin yhteyttä saadaksesi kotimaan asiantuntijapakettimme käyttöön.

     Tarvitsenko paikallisia ohjelmistoja henkilöstöhallintoa ja palkanlaskentaa varten?

     Kun palkkahallinto koostuu muutamasta henkilöstä muutamassa paikassa, sinun ei tarvitse työskennellä paikallisten henkilöstö- ja palkanlaskentaohjelmien kanssa. Me SD Worxilla tarjoamme sinulle keskitetyn alustan, jonka avulla voit jäsentää palkanlaskentaprosessin kussakin maassa ja seurata päivittäisiä asioita. Tämä alusta on integroitu paikallisiin palkanlaskentajärjestelmiimme automaattisen tiedonkulun varmistamiseksi.

     Rekrytoi kansainvälisesti sujuvasti ja helposti

      Haluatko kasvaa kansainvälisesti? Ota yhteyttä