1. Home>
  2. tervetuloa taloon uusi #sdworxlainen tältä sivustolta löydät uuden työntekijän tietopaketin>

Tärkeää tietoa

Personalhandboken

Bankuppgifter!

Så snart som möjligt när du börjat behöver du lägga in dina bankuppgifter i SD Worx HR (vårt HR-system). Ange ditt clearingnr, kontonummer samt vilken bank du har. Har du Swedbank, uppge enbart de 4 första siffrorna i clearingnumret. För att lägga till/ editera information, gå till Personinformation och klicka på edit-pennan uppe i högra hörnet. Om du däremot börjar efter den 7:e vänligen maila dina bankuppgifter till din chef för att säkerställa löneutbetalning innevarande månad.

Kontaktuppgifter till anhöriga!

Kontaktuppgifter till dina närmast anhöriga registrerar du också direkt i vårt HR-system. Syftet med informationen är att vi som arbetsgivare skall kunna kontakta dem ifall något skulle hända. Informera dem att vi behandlar deras personuppgifter med anledning av detta.

Pensionspolicy

Läs mer om policyn här!

Arena

Vårt intranät kallar vi Arena. Arena är vår viktigaste källa för information och här bör du vara inne varje dag för att inte missa något!

På första sidan hittar du bl a nyhetsflöde, presentation av nya kollegor, en kalender med datum för informationsmöten samt länkar till övriga viktiga sidor så som exempelvis SD Worx HR, Personalhandboken och organisationsschema.

Personalhandboken

Vår Personalhandbok innehåller information rörande din anställning. Personalhandboken ger vägledning åt dig som medarbetare och/eller chef och ska fungera som ett uppslagsverk. Alla medarbetare når den enkelt via vårt intranät ”Arena” som du kommer bekanta dig med när du väl börjat hos oss. I Personalhandboken kan du till exempel läsa om semesterregler, pensioner, försäkringar och hur vi arbetar med arbetsmiljöfrågor.

    Gå tillbaka