1. Home>
  2. Inspiroidu>
  3. HR >
Olemme iloisina ja ylpeinä osa SD Worxia!

Olemme iloisina ja ylpeinä osa SD Worxia!

Aditro on nyt SD Worx -perheen uusi onnellinen jäsen. SD Worx on Euroopan johtava palkka- ja henkilöstöpalvelujen tarjoaja, joka työllistää 5 300 henkilöä 18 maassa.

Olemme tehneet SD Worxin kanssa yhteistyötä vuodesta 2010 lähtien maailmanlaajuisessa palkanlaskentaverkostossa, joka palvelee asiakkaita 150 maassa ympäri maailmaa. SD Worxin asiakaslähtöinen tehtävä ‘We spark success at the heart of your business, so you and your people can thrive’, sopii hyvin omaan yrityskulttuuriimme ja arvoihimme. Tämän lisäksi uskomme molemmat vakaasti, että voimme saavuttaa asiakkaillemme enemmän yhdessä kuin yksin.

Asiakkaat etusijalla

Kaiken tekemisemme lähtökohtana ovat asiakkaamme, sekä nykyiset että tulevat. He – ja heidän työntekijänsä – hyötyvät merkittävästi siitä, että olemme osa SD Worxiä. Yhdistämällä voimamme SD Worxin kaltaisen johtavan henkilöstö- ja palkkapalvelujen tarjoajan kanssa parannamme merkittävästi ohjelmistokehittämisen resurssejamme.

SD Worxin monipuolinen henkilöstöratkaisujen valikoima merkitsee tietysti myös osaamisemme ja tarjoomamme huomattavaa laajenemista. Sen ansiosta pystymme täyttämään ja ylittämään asiakkaidemme odotukset työsuhteen koko elinkaaren ajan. Lopputuloksena tarjoamme entistä paremman työntekijäkokemuksen sekä enemmän mobiilityökaluja ja itsepalveluvaihtoehtoja – niin töissä, kotona kuin tien päällä.

Nyt kun olemme myös Workday-partneri, voimme tarjota kaiken tämän lisäksi SAP SuccessFactorsiin liittyvää käyttöönottoa ja palveluja, joille saamme täyden tuen SD Worxiin kuuluvalta Adessalta. Tämä on hieno uutinen asiakkaille, jotka haluavat muuttaa toimintaansa pilvipohjaisen digitaalisen henkilöstöhallinnan avulla.

Kansainvälistä vahvistusta

Kuulumme suureen kansainväliseen organisaatioon, joten olemme myös osa kasvavaa toimistoverkostoa 18 maassa, pääasiassa Euroopassa. Omien Ruotsin, Suomen ja Norjan markkinoiden lisäksi hyödymme vahvasta jalansijasta Belgiassa (pääkonttori), Itävallassa, Tanskassa, Virossa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Luxemburgissa, Mauritiuksella, Alankomaissa, Puolassa, Portugalissa, Espanjassa, Sveitsissä ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kun tämä laaja verkosto yhdistetään SD Worxin 150 maassa toimivaan palkanmaksuverkostoon, pystymme palvelemaan kansainvälisiä asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Vuonna 2022 Aditron nimi ja brändi korvataan SD Worxilla, joten pysy kuulolla ja pidä silmällä SD Worxia Pohjoismaissa.

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä Aditron brändimuutoksesta SD Worxiksi.